یعنی کسی نمیدونه برای مدرک نظام وظیفه چی رو باید بفرستیم؟؟؟(من متولد نیمه اول 71ام)![]()
یعنی کسی نمیدونه برای مدرک نظام وظیفه چی رو باید بفرستیم؟؟؟(من متولد نیمه اول 71ام)![]()
من شماره داوطلبیpnub:گذر واژه
رمز عبور هم کد ملی زدم باز میگه اشتباه است.
شما واسه ارشد میخوای ثبت نام کنین یا واسه کارشناسی؟
منم همینطور
دوستان دقت کنید . همه چیز واضح هست در سایت گلستون :
نكته بسيار مهم : در صورتيكه مدارك ارسالي با اصل مدارك در زمان مراجعه حضوري و تحويل مدارك ناقص يا داراي تناقض باشد قبولي شما در دانشگاه پيام نور ملغي مي شود . توجه داشته باشيد تا زمان تحويل مدارك ( با توجه به تاريخ مندرج در گواهي پذيرش غير حضوري ) شما دانشجو قطعي دانشگاه محسوب نمي شويد
مسئوليت تناقض و كسري مدارك تا زمان تحويل بعهده شخص پذيرفته شده مي باشد
خلاصه مراحل پذيرش و انتخاب واحد:
الف) تكميل مشخصات و ارسال مدارك و دريافت گزارش260
ب) انتخاب واحد و دريافت گزارش 101
ج ) مراجعه حضوري مطابق با تاريخ ثبت شده در گزارش 260
د ) پرداخت شهريه مطابق با گزارش 101
پذيرفته شدگان گرامي با توجه به آزمون ورودي با شناسه كاربري و گذروازه به شرح زير وارد سيستم شويد:
دوره هاي فراگير : با شناسه كاربري: شماره داوطلبي pnu و گذرواژه : شماره ملي
مقطع كارشناسي آزمون سراسري با شناسه كاربري: شماره داوطلبيpnub و گذرواژه : شماره ملي
مقطع كارشناسي ارشد آزمون سراسري با شناسه كاربري: شماره داوطلبيpnum و گذرواژه : شماره ملي
در صورتيكه در ابتداي كد ملي رقم صفر وجود داشته باشد بايد هنگام درج گذرواژه ثبت گردد
ارسال مدرکها :
صفحه پشت و روی کارت ملی که مشخصه
صفحه اول شناسنامه همون که عکس داره و سوم همون که جای مهر و فلان و ... داره
مدرکهای دیپلم و پیش دانشگاهی موقتشون کفایت میکنه
کارنامه فارغ التحصیلی شدن پیش دانشگاهیتون
برای مدرک نظام وظیفه هم به دفاتر خدماتی پلیس +10 مراجعه کنید تا راهنمایی کنن ( این گزینه در بخش ارسال مدارک هست )
دفترچه های جدید دوره فراگیر از 15 مهر
زمان حذف و اضافه از 17 مهر
بعد از ارسال مدارک مورد نیاز 72 ساعت بعد مراجعه کنید به سیستم با >>
نام کاربری : شماره دانشجویی و گذر واژه : شماره شناسنامه و بعد از مسیر زیر انتخاب واحد کنید ( البته باید از سوی کارشناس دانشگاه پیام نور مدارکتون اول تایید بشه )
ثبت نام >> عمليات ثبت نام >> ثبت نام اصلي
شهریه دانشگاه هم بعد از ثبت نام اینترنتی و تحویل مدارک هست . کلاسها از 7 مهر شروع میشه . زمان مراجعه به دانشگاه برای تحویل مدارک هم در سیستم مشخص میشه
اینم مدارک لازم جهت گرفتن تائیدیه تحصیلی . میری پست :
1- کپی مدرک دیپلم
2- کپی مدرک پیش دانشگاهی
3-پرنمودن فرم تائیدیه تحصیلی پست
4-دو عدد پاکت یک عدد کوچک و یک عدد پاکت بزرگ
5- مبلغ حدود 12 تومن
طریقه پرکردن آدرس فرستنده و گیرنده:
1-پاکت بزرگ:
قسمت فرسنده آدرس محل سکونت متقاضی و قسمت گیرنده:آموزش و پرورش محل دریافت مدرک تحصیلی
2- پاکت کوچک :
قسمت فرستنده: آموزش و پرورش محل دریافت مدرک تحصیلی و قسمت گیرنده:آدرس دانشگاه محل تحصیل و نام و نام خانوادگی دانشجو و رشته تحصیلی
Last edited by nits; 24-09-2011 at 23:40.
دمت گرم درست شد![]()
Last edited by zqsxsw; 24-09-2011 at 11:49.
میشه لطف کنید بگید از کجا متوجه ی این موضوع شدید؟برای مدرک نظام وظیفه هم به دفاتر خدماتی پلیس +10 مراجعه کنید تا راهنمایی کنن ( این گزینه در بخش ارسال مدارک هست )
ضمناً میترسه بره اونجا دفترچه ی اعضام به خدمت بهش بدن!کاش یه راه حل دیگه ای باشه.
دوستان مشکل من حل شد...
من به اشتباه تو وضعیت نظام وظیفه زده بودم معافیت تحصیلی در صورتی که باید غیر مشمول رو میزدم! وقتی اینو زدم خودش اون قسمت ارسال مدرک نظام وظیفه رو حذف کرد و ثبت نام کامل شد...![]()
دوستان من متولد نيمه دوم سال 70 هستم
پارسال واسه ثبت نام كنكور دفترچه خدمت رو ارسال كردم و برام يه نامه اومد كه دي ماه اعزاممه
الان كه دانشگاه قبول شدم وضعيت مشمول رو بايد چي بزنم؟مشمول غير مشمول معافيت تحصيلي و...
فقط درست راهنماييم كنيد كه يهو اعزامم نكنند!!
وقتی کسی قبول شده در دانشگاه چرا باید بترسه ؟
---------- Post added at 02:41 PM ---------- Previous post was at 02:36 PM ----------
لطفا این سوال رو برای کسی که نیمه اول 71 هست و دومین باره که کنکور داده هم جواب بدید . با تشکر از شما![]()
يه سوال ديگه هم داشتم
منظور از صفحه سوم شناسنامه كدومه؟اونه كه مشخصات همسر و... توشه يا اون صفحه كه نوشته كارت مخصوص ضرب مهرهاي اضطراري؟
رسيد درخواست ارزش تحصيلي چيه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)