تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 350 از 649 اولاول ... 250300340346347348349350351352353354360400450 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,491 به 3,500 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

کسی نیست یه جوابی بده !؟

راستی چطوری میشه به 6.5 ارتقاع داد ؟!
    کسی ارتقاع داده ؟
    اره من ارتقاع دادم
    ويندوز 6.5 را ريختم
    تازه ورژن 2 هم اومد كه اونم ديشب ريختم
    تا 5 روز ديگه ريليز اصلي ويندوز 6.5 براي xperia مياد
    شما تا اون موقع صبر كنين و اونو نصب كنين بهتره
    بعدشم در نظر داشته باشيد كه فايل رام ويندوز بالاي 70 مگ هست (اصليش 100 مگ هست)
    با دايلاپ غير ممكن هست حتما بايد adsl داشته باشيد

سلام.

اما من گوشی رو دارم اگر تهرانی میتونم باهات قرار بزارم ببینی که هم کمی لقی پیدا کرده علاوه بر این فلت ال سی دیش هم ایراد پیدا کرده.ضمن اینکه دوست عزیز تو این مدتی که دارم زمین هم نخورده گوشی
    بهتره منطقی تر باشید.مثلا" این ترک خوردن گوشی رو من اولین بار مطرح کردم همه میخواستن منو بزنن اما همون دوستان یکی یکی اومدن گفتن گوشیهاشون ترک خورده.اما وقتی گوشی من ترک نخورده واسه چی باید بیام بگم ترک خورده؟یا مثلا" اگر شما X1 بخری مثلا" چه ضرری به من میرسه (یا دیگران) که بخوام X1 رو خراب کنم؟من (بخونید اون دوستمون که شما خطاب قرار دادید)صاحب کارخونه HTC یا سامسونگ یا ......هستم که شما X1 نخری مثلا" فلان گوشی رو بخری؟
    تعصب نشون نده به هر حال هر گوشی ضعف های خاص خودش رو داره .انشالا به سلامتی از گوشیت استفاده کنی.
    شما بهتره بدون تعصب بنویسی و بگی!
    من گفتم احتمالا میخواد x1 رو خراب کنه یعنی ذهن بعضی ها که گوشی رو نمیشناسن تخریب کنه!
    در ثانی من گفتم این لق و شل شدن رو هیچ جا نشنیدم و ندیدم حالا اگه شما جایی دیدی و شنیدی بگو ، در رابطه با ترک که گفتی هم اینجا و هم تو فروم های داخلی و خارجی دیده شده ولی یکی از اعجازهای x1 همینه که با اینکه کیبورد اینجوری داره ولی تا حالا کسی نگفته لق یا شل شده
    مشكل ترك خوردن گوشي را همه تائيد كردند
    و مال من هم يه ترك داشت
    ولي مشكلات ديگه اي در هيچ جا اعلام نشده
    از جمله لق شدن قسمت كشويي گوشي

2. 2 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kaveh.VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا بیخیال شید حالا یا لق میشه یا نه دیگه / جر و بحث کردن نداره آره منم جایی ندیدم بگن لق داره حالا ماله آریالند مشکل پیدا کرده ممکنه کسایی دیگه هم باشند که مشکل دارند اما جایی نگفتن بالاخره توی تمام گوشی های فلیپ این مشکلات بوجود میاد دیگه مثلا n85 میگن از همون روز اول لق داره . . . . بالخره یه گوشی یسری مزایا داره یه سری معایب که باید با جفتشون کنار اومد

4. این کاربر از kaveh.VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

بابا بیخیال شید حالا یا لق میشه یا نه دیگه / جر و بحث کردن نداره آره منم جایی ندیدم بگن لق داره حالا ماله آریالند مشکل پیدا کرده ممکنه کسایی دیگه هم باشند که مشکل دارند اما جایی نگفتن بالاخره توی تمام گوشی های فلیپ این مشکلات بوجود میاد دیگه مثلا n85 میگن از همون روز اول لق داره . . . . بالخره یه گوشی یسری مزایا داره یه سری معایب که باید با جفتشون کنار اومد
    البته چون xperia تازه اومده
    شايد بعد از كمي مال بقيه هم لق پيدا كنه
    و اريالند درست بگه
    ولي من هيچ جا چنين مشكلي نديدم
    و اميدوارم مال بقيه هم اينطوري باشه

6. 2 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه deluge28's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان عزيز .... اينقدر خودتونو اذيت نكنيد راجع به مسائل منفي اي كه درمورد اين گوشي گفته ميشه .... اين جور بحثها به هيچ جا نميرسه .... بذارين هر كي دوست داره با سليقه خودش بره اين گوشي رو بخره ،‌هر كسي هم دوست نداره، خوب نخره .... هيچ چيزي زوري نيست ميدونيد هر گوشي اي يه شخصيت خاصي داره،‌بالاخره هر فردي گوشي مورد نظر خودشو پيدا ميكنه ....هيچ دليلي نداره كه اينقدر خودمونو اذيت كنيم كه اين گوشي اينطوري هست يا نيست .... اين نكات منفي رو صد در صد داره يا نه .... نهايت اينكه يه سري اين ايرادات رو دارن، يه سري هم ندارن ...ديگه تصميم باشه پاي خود دوستاني كه تاپيك رو مي خونن و به اصطلاح، ريش و قيچي دست
    خودشون...اكسپريا مطمئنا يه گوشيِ بسيار متفاوتي هست و از نظر من افرادي كه اين گوشي رو انتخاب ميكنن بايديه سليقه بخصوص و متفاوتي هم داشته باشن،
    ()

خوب حالا اين بحثها به كنار .... شمارش معكوس براي ريليز وين 6.5 اكسپريا .... {پنل اصلي وين 6.5 خيلي بهتره>>>>>>>>>}

8. 2 کاربر از deluge28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

شما بهتره بدون تعصب بنویسی و بگی!
    من گفتم احتمالا میخواد x1 رو خراب کنه یعنی ذهن بعضی ها که گوشی رو نمیشناسن تخریب کنه!
    در ثانی من گفتم این لق و شل شدن رو هیچ جا نشنیدم و ندیدم حالا اگه شما جایی دیدی و شنیدی بگو ، در رابطه با ترک که گفتی هم اینجا و هم تو فروم های داخلی و خارجی دیده شده ولی یکی از اعجازهای x1 همینه که با اینکه کیبورد اینجوری داره ولی تا حالا کسی نگفته لق یا شل شده
    سلام.

شما گفتی گوشی رو نداره و احتمال میدی میخواد تخریب کنه اگه یه ذره فکر کنی میبینی مستقیما" داری به ایشون توهین میکنی .منم نگفتم جایی دیدم یا شنیدم گفتم مال خودم شده و گفتم اگر هم احتمال میدی گوشی رو ندارم یا میخوام تخریب کنم اگر قرار بزاری میارم گوشی رو ببینی که یک موفع فکر نکنی ......

شاد و پیروز باشید.

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

مشكل ترك خوردن گوشي را همه تائيد كردند
    و مال من هم يه ترك داشت
    ولي مشكلات ديگه اي در هيچ جا اعلام نشده
    از جمله لق شدن قسمت كشويي گوشي
    اصلا" بحث بر سر لقی گوشی من نیست این دوستمون با فرمایشاتشون علنا" توهین کردن به یکی دیگه از دوستان من در تایید حرف اون دوست عزیز پست دادم ضمن اینکه گفتم تا حالا هم مطرح نکرده بودم چون دلیلی نداره دیگران تاوان انتخاب منو بدن.

البته چون xperia تازه اومده
    شايد بعد از كمي مال بقيه هم لق پيدا كنه
    و اريالند درست بگه
    ولي من هيچ جا چنين مشكلي نديدم
    و اميدوارم مال بقيه هم اينطوري باشه
    منم امیدوارم هیچ مشکلی واسه هیچ کس به وجود نیاد.

دوستان عزيز .... اينقدر خودتونو اذيت نكنيد راجع به مسائل منفي اي كه درمورد اين گوشي گفته ميشه .... اين جور بحثها به هيچ جا نميرسه .... بذارين هر كي دوست داره با سليقه خودش بره اين گوشي رو بخره ،‌هر كسي هم دوست نداره، خوب نخره .... هيچ چيزي زوري نيست ميدونيد هر گوشي اي يه شخصيت خاصي داره،‌بالاخره هر فردي گوشي مورد نظر خودشو پيدا ميكنه ....هيچ دليلي نداره كه اينقدر خودمونو اذيت كنيم كه اين گوشي اينطوري هست يا نيست .... اين نكات منفي رو صد در صد داره يا نه .... نهايت اينكه يه سري اين ايرادات رو دارن، يه سري هم ندارن ...ديگه تصميم باشه پاي خود دوستاني كه تاپيك رو مي خونن و به اصطلاح، ريش و قيچي دست
    خودشون...اكسپريا مطمئنا يه گوشيِ بسيار متفاوتي هست و از نظر من افرادي كه اين گوشي رو انتخاب ميكنن بايديه سليقه بخصوص و متفاوتي هم داشته باشن،
    ()

خوب حالا اين بحثها به كنار .... شمارش معكوس براي ريليز وين 6.5 اكسپريا .... {پنل اصلي وين 6.5 خيلي بهتره>>>>>>>>>}

منم دقیقا" با شما موافقم.هر کسی باید با سلیقه خودش انتخاب کنه چون هیچ کس نمیاد تاوان انتخاب دیگران رو بده.همچنین اینکه فرمودی هر گوشی یک سری مزایا داره یک سری معایب دقیقا" همینطوره.کسی که میخواد بخره باید بشینه سبک سنگین کنه و بعد از انتخاب بخره

11. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alil1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

پيش فرض

اره من ارتقاع دادم
    ويندوز 6.5 را ريختم
    تازه ورژن 2 هم اومد كه اونم ديشب ريختم
    تا 5 روز ديگه ريليز اصلي ويندوز 6.5 براي xperia مياد
    شما تا اون موقع صبر كنين و اونو نصب كنين بهتره
    بعدشم در نظر داشته باشيد كه فايل رام ويندوز بالاي 70 مگ هست (اصليش 100 مگ هست)
    با دايلاپ غير ممكن هست حتما بايد adsl داشته باشيد
    چند تا سوال دیگه ؟
    منظورت از ورژن 2 ،ورژن 2ی چی هست ؟
    این اطلاعات رو شما از کجا میارید ؟ ( در مورد تاریخ ریلیز و ...... ) تمام سایت ها رو معرفی کن بهم
    من امروز با دایل اپ با اون فایل 204 مگی اپ کردم گوشیمو

خواهشا اخرین خبرها رو بهم بدید .

بازم ممنون

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

خوب حالا اين بحثها به كنار .... شمارش معكوس براي ريليز وين 6.5 اكسپريا .... {پنل اصلي وين 6.5 خيلي بهتره>>>>>>>>>}[/QUOTE]
    اره همين
    راستي پنل اصلي مگه طور شده ؟
    [QUOTE=deluge28;3758475]دوستان عزيز .... اينقدر خودتونو اذيت نكنيد راجع به مسائل منفي اي كه درمورد اين گوشي گفته ميشه .... اين جور بحثها به هيچ جا نميرسه .... بذارين هر كي دوست داره با سليقه خودش بره اين گوشي رو بخره ،‌هر كسي هم دوست نداره، خوب نخره .... هيچ چيزي زوري نيست ميدونيد هر گوشي اي يه شخصيت خاصي داره،‌بالاخره هر فردي گوشي مورد نظر خودشو پيدا ميكنه ....هيچ دليلي نداره كه اينقدر خودمونو اذيت كنيم كه اين گوشي اينطوري هست يا نيست .... اين نكات منفي رو صد در صد داره يا نه .... نهايت اينكه يه سري اين ايرادات رو دارن، يه سري هم ندارن ...ديگه تصميم باشه پاي خود دوستاني كه تاپيك رو مي خونن و به اصطلاح، ريش و قيچي دست
    ()

اصلا" بحث بر سر لقی گوشی من نیست این دوستمون با فرمایشاتشون علنا" توهین کردن به یکی دیگه از دوستان من در تایید حرف اون دوست عزیز پست دادم ضمن اینکه گفتم تا حالا هم مطرح نکرده بودم چون دلیلی نداره دیگران تاوان انتخاب منو بدن.
    منم دقیقا" با شما موافقم.هر کسی باید با سلیقه خودش انتخاب کنه چون هیچ کس نمیاد تاوان انتخاب دیگران رو بده.همچنین اینکه فرمودی هر گوشی یک سری مزایا داره یک سری معایب دقیقا" همینطوره.کسی که میخواد بخره باید بشینه سبک سنگین کنه و بعد از انتخاب بخره
    آريالند تا اونجايي كه من ميشناسم و تو اين تاپيك ديدم معمولا حقيقت را ميگه
    البته منو بقيه دوستان هم اكثرا همينكارو ميكنيم
    كيفيت بدنه را همه ميدونيم مشكل داشت
    ولي لق شدن قسمت كشويي گوشي گزارش نشده جايي
    واسه همين اون دوستومن فكرش منحرف شد
    خواهشا ديگه اين بحثو كش ندين و بيشتر راجب خود گوشي و امكانات و ابديت و برنامه ها و يا گيمها بحث كنيم
    چند تا سوال دیگه ؟
    منظورت از ورژن 2 ،ورژن 2ی چی هست ؟
    این اطلاعات رو شما از کجا میارید ؟ ( در مورد تاریخ ریلیز و ...... ) تمام سایت ها رو معرفی کن بهم
    من امروز با دایل اپ با اون فایل 204 مگی اپ کردم گوشیمو

خواهشا اخرین خبرها رو بهم بدید .

بازم ممنون
    چند روز پيش ويندوز موبايل 6.5 اومد كه كلي تغيير كرده بود
    سرعت بيشتر شده بود
    و البته چند تا هم ايراد و باگ داره
    بعد از چند روز هم ورژن 2 همين 6.5 اومد
    و حالا فكر كنم تا 4 روز ديگه نسخه 6.5 ويندوز موبايل بطور رسمي براي x1 منتشر خواهد شد
    شما تا اون موقع صبر كنيد من بهتون ميگم
    چون نيازي نميبينم قبليها را دانلود كنين
    من خودم دو بار دانلود كردم (نزديك 200 مگ) ولي وقتي ريليز شد دوباره دانلود خواهم كرد و ويندوز اصلي را خواهم ريخت
    همه اين اطلاعات را كاربر Vagrik رد موبايلستان گذاشته

14. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

يه پيشنهاد براتون دارم
    براي اينكه اوج لذت ويندوز موبايل را ببرين
    توصيه ميكنم بازي Warfare Incorporated را نصب كنيد
    يك بازي استراتژيك مثل Red Alert كامپيوتر(براي كساني كه به اين سبك علاقه بيشتري دارند)
    مراحلش را هم ميشه از اينترنت گرفت و بيشتر كرد تا بيشتر از 100 تا
    امكلانات بازي هم عاليه مثل اينكه با PC بازي ميكني
    تنوع مراحلش هم خيلي خوبه
    اينم بگم مقداري اعتياد اوره در نظر داشته باشين

16. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه kaveh.VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چند روز پيش ويندوز موبايل 6.5 اومد كه كلي تغيير كرده بود
    سرعت بيشتر شده بود
    و البته چند تا هم ايراد و باگ داره
    بعد از چند روز هم ورژن 2 همين 6.5 اومد
    و حالا فكر كنم تا 4 روز ديگه نسخه 6.5 ويندوز موبايل بطور رسمي براي x1 منتشر خواهد شد
    شما تا اون موقع صبر كنيد من بهتون ميگم
    چون نيازي نميبينم قبليها را دانلود كنين
    من خودم دو بار دانلود كردم (نزديك 200 مگ) ولي وقتي ريليز شد دوباره دانلود خواهم كرد و ويندوز اصلي را خواهم ريخت
    همه اين اطلاعات را كاربر Vagrik رد موبايلستان گذاشته
    ویندوز 6.5 هنوز معرفی نشده و نسخه های آزمایش اش هم نیومده اون ویندوز ها به وسیله کاربرهای متخصص فروم xda معرفی شده و مثلا today screen اش هم یه سمینار بود که ماکروسافت یه نمونه از وین مو 6.5 رو زده بود اونها از روش تقلید کردند و گرنه از نظر نرم افزاری و امکانات هیچ چی اضافه نشده این نسخه ها نسبت به 6.1 /

11 می قراره ماکروسافت توی سمیناری درباره نسخه 6.5 صحبت کنه و اصلا هم معلوم نیست چی میشه ممکنه بده بیرون همون روز ممکنه هم که نه /

و ویندوز 6.5 بعید که از طرف سونی اریکسون معرفی بشه برای اکسپریا البته ما که از خدامونه که معرفی بشه اما بعیده / این که گفتند بصورت رسمی معرفی میشه منظورشون اینکه از نسخه حقیقی وین مو 6.5 اگه 11 می معرفی بشه کاربرای xda برای اکسپریا ریلیز میکنند /
    در ضمن vagrik یه بنده خدای خارجی دیگه دارن روی یکی ز این نسخه های customize شده دارن کار میکنند و فکر کنم نسخه سبک و پایداری از کار دربیاد
    یا علی

18. 2 کاربر از kaveh.VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •