مخابرات براي دادن سرعت بالاتر از 128 به خانگي مدارك مي خواد؟
چي مي خواد؟
مخابرات براي دادن سرعت بالاتر از 128 به خانگي مدارك مي خواد؟
چي مي خواد؟
-تا جايي كه ميدونم بايد بصورت شخص حقوقي در خواست بدين
-با جواز كسب يا مشابه اينها
من تو منطقه مطهری هستم و از شاتل سرویس 512 میگیرم سرعت توپه روزا که من سر کارم ولی شبا تا 150 و شبانه شاتل هم سرعتی بین 40 -80 میده دانلودم بالاتر از 1G هست.....
سلام بچه ها
نمی دونم برا چی صبانت قات زده الان ساعت 11.39 ولی هنوز با اکانت شبانه ام و مطمعنم که اکانت شبانه است و اشتباهی با اکانت روزانه وصل نشده ام
مال شما هم همین طوره؟
Last edited by hacker2007; 09-10-2010 at 10:52.
صبانت قاطی کرده چند روزه
من الان 2روز با اینترنت صبانت شبانه وصلم قطع نمیشه
217.219.71.194
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان عزيزم
من adsl صبانت دارم از 4 همين ماه سرعت شبانه من از 170 به 12 رسيده . تا امروز هم درست نشده به شركت زنگ زدم ميگه نميدونم كي درست ميشه .ديگر دوستان هم همين مشكل را دارند.مركز تلفن من انقلاب هست.
سپاسگذارم
با سلام
بله دوست عزیز
همه همین مشکل رو دارن
موفق باشید.
سلام دوستان همشهري
منطقه اي كه من هستم مربوط به مركز تلفن امت ميشه پيش شماره تلفنم 258 ميباشد
اگر ممكنه منو راهنمايي كنيد بخصوص دوستاني كه مركز تلفنشون امت است.كدوم شركت ADSL در اين منطقه معمولا خدمات بهتري ميده كلا از هر نظر مثل سرعت ،پشتيباني و ارزاني و شبانه رايگان؟؟؟
در اولويت اول سرعت 128 و نهايتا 64 كيلو با اتصال به اينترنت حدود 3-4 ساعت در روز و به اضافه شبانه رايگان فعلا كارمو راه ميندازه.يه چيزي ميخوام كه از ديال آپ خيلي بهتر باشه
دوستاني كه سرعت 64 دارند لطفا بگند كه سرعتشون در حد اسمي است يا بيشتره؟؟؟؟چقدر؟؟؟
لطفا يك مودم دو پورت LAN/USB كه به درد بخور باشه و با اكثر شركتها سازگار باشه معرفي كنيد با قيمت آن
آيا به غير از صبا و شاتل شركت ديگه اي هم اين منطقه را پوشش ميدهد يا خير؟؟؟
اگر سرعت 128 داشته باشيم و فقط وبگردي كنيم (مثلا در يك دقيقه بطور متوسط 4 تا 5 صفحه را باز كنيم) در يك ساعت تقريبا چقدر حجم مصرف ميشود؟
با تشكر پيشاپيش از دوستاني كه اظهار نظر ميكنند.
با سلام
دوست عزیزم والله برای ارائه دهندگان سرویس منطقتون نمیدونم چیزی - اجازه بدید دوستان دیگه راهنمایی کنن
اما در مورد سرعت که گفتید
معمولا سرعت شرکتها بیشتر از حد اسمی 64 یا 128 ارائه شده هست
برای اینکه واسه خودشون بهتره مسلما - شما سرعتت بیشتره و زودتر تموم میشه اکانتت و زودتر میری شارژ میکنی
اما مخابرات اینطوری نیست
مثلا 64 شرکتها شاید حول و حوش 30-40 یا بیشتر هم حتی دانلود بده بهتون در شرایط خوب
برای سوال بعدیتون، که گفتید چقدر از حجم کم میشه با وبگردی: بستگی داره که شما چه سایتهایی رو بگردید
هر چه سایتهایی که میگردید سنگین تر باشه و از تصاویر و قالب های سنگین استفاده کنه حجم بیشتری ازتون کسر میشه
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)