دوست من رییس کل پارس واسه یزده.. بچه های یزدم این طور که من شیندیم دل خوشی ندارن....!
به هر حال گفتم حرف بین بد ُ بدتره...
من که زیاد تو این 3 سال از پارس راضی نبودم و به احتمال زیاد کات می کنم میرم اندیشه..!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوست من رییس کل پارس واسه یزده.. بچه های یزدم این طور که من شیندیم دل خوشی ندارن....!
من که زیاد تو این 3 سال از پارس راضی نبودم و به احتمال زیاد کات می کنم میرم اندیشه..!
درسته پارسم اسمش پارس ویه پارس آنلاین نیست من فکر کنم کارکنانشم گیلانی باشن
قیمت که زیاد تفاوتی نداره! آخرش 2 تومن بالا پایینه دیگه! فقط خوبیه اندیشه اینه که محدودیت در ماه بیشتری میده!
از 2 گیگ هم که نمیشه گذشت!میام ...
رئیسش رو من تو این چندسال ندیدم! آخه به رئیسش چیکار داریم!دوست من رییس کل پارس واسه یزده.. بچه های یزدم این طور که من شیندیم دل خوشی ندارن....!
آقا تو خودت پارس آنلاینی داری اینطور از اندیشه دفاع می کنی!
گفتم باید تست کرد و از نزدیک دید! با حرف نمیشه!![]()
شما تو همین تاپیک صفحات اولشو بخون همش تعریف از پارسه ولی آخراش تعریف از اندیشست چون اندیشه الان داره خدمات بهتری میده پس نباید تعصبی نگاه کرد شاید 15 صفحه جلوتر دوباره از پارس تعریف بشه این بستگی به خدمات خود شرکت داره
نه دوست من داری اشتبه می کنی.. فرقی ندارن...
---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:30 PM ----------
تست کن ؛ متوجه میشی..
کاملاً درسته!
اینکه یکی سرعتش پاینه نباید زد به نام همه که!
سرعت پایین اینترنت از خیلی چیزا می تونه باشه!
خط تلفن ، مودم ، تنظیمات سیستم ، مشکلات نرم افزاری ، سرور های که ازش فایل دانلود میشه ، کار بلد نبودن کاربر و استفاده نادرست از سرویس و ...
اگه بخوایم یه شرکتی رو محکوم کنیم که خدمات خوبی ارائه نمیده! باید مدرک داشت و با دلیل فنی گفت!
من هنوز سرعت سرویس اندیشه رو از نزدیک ندیدم و کار نکردم باهاش! و واسه همین نظرات دوستان برام فعلاً در حد یه نظر شخصی هست نه فنی و منطقی.
Last edited by Hamiti; 21-04-2010 at 19:36.
در این موقعه شب سرعت پارس آنلاین خدایش خوبه!
ببینید:
سرعت بالای 100 می چرخید و با سرعت خوبی فایل دانلود شد.![]()
مغازه استفاده می کنم و فقط تا ساعت 10 شب هستم!![]()
ما که چهارسال پارس وی بودیم! جزء اولین یوزرها بودم!
این دوره اگه درست شد که شد، اگه نه بر میگردم همونجا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)