دقت کردین جوبی یک دستش کنده شده ؟! وقتی به حالت جدید وارد میشه و سر پا می ایسته تا بمب بیجوبی اول رو بزنه یک دست نداره![]()
دقت کردین جوبی یک دستش کنده شده ؟! وقتی به حالت جدید وارد میشه و سر پا می ایسته تا بمب بیجوبی اول رو بزنه یک دست نداره![]()
جوبی رو که زدن صدا داد اونو ولش کن تنها امید من به مادارا و اوبیتو هست بلکه بزنن این قوم پر ادعای شینوبی ها رو خلاص کنن یا اینکه ساسکه لت و پارشون کنه...![]()
هر کی میزنه فقط زودتر تموم بشه اخه این همه سال واسه یه سریال
مانگا ناراتو 13ساله پخش میشه در صورتی که ناراتو خودش حداکثر 4 سال بزرگتر شده
![]()
میثم بحثو تخیلی نکن : دی
ساسکه بیاد لت و پارشون کنه؟!؟!؟!: دی
برای ساسکه من دو چیز آرزو دارم:
اگه دوباره بیاد طرف کونوها:امیدوارم به خوبی و خوشی با Useless ازدواج کنن.قومشو احیا کنه خیلیم قوی و خفن بشه.اصلا ریننگان بگیره.
اگه نیاد:بگیرن تیکه تیکش کنن : دی
هفته ی بعد اون طور که بوش میاد مادارا و توبی یک ضد حال حفن از شیکاکو و اینوچی میخورن و در اصل کار نیمه تمامشون رو انجام میدن .جوبی رو که زدن صدا داد اونو ولش کن تنها امید من به مادارا و اوبیتو هست بلکه بزنن این قوم پر ادعای شینوبی ها رو خلاص کنن یا اینکه ساسکه لت و پارشون کنه...
حالا چه چیزی توسط شیکاکو کشف شده رو نمیدونم ولی هر چی هست مثل این که راهی برای متوقف کردن جوبی پیدا شده
ساسکه هم اگر برگرده مطمئنا میاد سمت نیروی متحد شینوبی و فکر نکنم سمت مادارا بره . بعد از دیدار با ایتاچی تابلو بود که دچار دو گانگی شخصیت شده و نمیدونه چکار کنه.
یک فیلم هندی بشه که کف کنین![]()
خب پس کی نینجاهای باقی مونده رو لت و پار کنه؟
ساسکه که تا حالا چند بار خوشگل ناروتو رو زده تایم اوت کرده (با اون همه کتک خور بودن و چاکرا بی نهایت و جاودانگی که ناروتو داره!!!) امید داریم یک بار دیگر هم بزنه اصلا از خیر نینجا ها گذشتم لاقل ناروتو رو لت و پار کنه![]()
ساسکه فعلی شانسی مقابل ناروتو نداره . این دیگه خیلی تابلوئه ... به غیر از سرعتی که ناروتو با توجه به قدرت کیوبی داره از لحاظ قدرتی هم قوی تر شده.
در ضمن حالت سنین مود رو هم در نظر بگیریم و مهمتر این که ناروتو با شرایط فعلی و اتحاد با کیوبی دیگه گنجتسو نمیخوره
ساسکه هم چیز خاصی نشون نداده و فقط زورش به اون زتسوهای بیچاره رسید![]()
این بگو مقابل بی صد بار خود ساسکتون به مردن نزدیک شد و رفقاش بهش جاودانگی دادن!
ناروتو کارهایی که کرده به مراتب عظیم ترن.
ساسکه یه اوروچیمارو زده که اون در ضعیف ترین حالت خودش بود.یه ایتاچی زده که اونم طبق گفته توبی(شایدم کیسامه یادم نیست) ایتاچی میخواست میتونست بکشه ساسکه رو ولی نکشت.یه دانزو کشته که خوب اونو قبول دارم قشنگ کشت.یه بی هم زد که نمرد خود ساسکه هم رفت تو کار مردن که گاز گرفتن اون دختره بهش کمک کرد : دی .یه دیدارا هم زده که در اصل داشت از اونم میباخت(یه جورایی هر دو میباختن) که اون پسره رفیقش کمکش کرد و از انفجار نجاتش داد.کابوتو رو هم به کمک ایتاچی زد.
ولی ناروتو:پین رو کشته.میدونم الآن میگی تاک نو جوتسو بوده ولی به اینم دقت کن که تمام 6 طریقت پین رو یه بار کشت.(و تازه به نظرم ناگاتو رو هم میکشت اگه میخواست چون کونانم گفت که ناگاتو چاکراش خیلی کم شده بود.در ضمن پین 6 تا حساب میشه : دی).یه دهکده رو هم زنده کرده!
کاکوزو رو کشته.دیدارا رو هم مثل ساسکه تقریبا کشت(این موردو قبول دارم که یه به عنوان پیروزی نمیشه حساب کرد).
دلیل اینکه ناروتو کمتر کشته اینه که آدم دل رحم تریه و برخلاف ساسکه توی انتقام غرق نشده.
درضمن جنگی بین این دو تا در بگیره مطمئن باش ساسکه پیروز نیست.یا ناروتو میبره یا هردو میمیرن.ناروتو توی کیبوی و Sage مود حریف میطلبه.
هیچ وقت دلیل این تنفر الکی اوچیهائی ها رو از ناروتو نفهمیدم.ناروتو بیش از هر کسی خودشو دوست ساسکه میدونه.بر خلاف ساسکه هیچ جنایتی هم مرتکب نشده.
خیلی از اوچیهائی ها عملا جو گیر شدن.همین حرفت که میگی کل نینجاها رو بکشه.خوب که چی؟!الآن تقصیر اونا چیه؟!؟!؟!؟!؟!هیچ بدی در حق ساسکه نکردن و این خواسته که اونا رو بکشه یه حرف الکی از روی تعصبه بیجاست!
ساسکه عملا شده یه ماشین ضعیف کشی(زتسوی سفید مثلا) که توی انتقامش غرق شده و بدون هیچ دلیلی میگه کونوها کونوها.تنها کسی که حقش مرگ بود دانزو بود.تقصیر دهکده و مردم بیگناهش و بقیه نینجاها چیه که ایتاچی زده دهکدشو قتل عام کرده؟!
بعد میگن تو احساسی حرفی میزنی
والا امیرخان این حرفا و اصلا این سبک صحبت مال زیر 12 ساله نزن این حرفا رو(شوخی)
در جواب هیچی ندارم بگم واقعا الان قلبم گرفت...!
بعلاوه تجربه نشون داده یک اوچیهایی مثل ساسکه هیچ وقت در برابر ناروتو کم نمیاره این غلط اندازی های قبلا هم بوده و در نهایت ساسکه پیروز بوده الانشم نمیشه از رو هوا حرف زد فراموش نشه اگر ناروتو سرعت داره ساسکه شارینگان داره که محدودیتی نداره. جلوی بی اصلا حساب نمیشه اون مرتیکه در رایکاگه و بالاتر بود کاگه ای جلوش وای نمیساد که بتونه زنده در بره ولی ساسکه اگرچه در حالت پرفکت و کاملش نبود و ضعیف شده بود ولی باز مقاومت کرد بعدش جینچوریکی میگن سلاح نهایی دهکده هست یعنی در حد خدایی قدرت داره بعلاوه ساسکه اون موقع با ساسکه الان خیلی فرق داره!
من فقط میخوام ببینم این قوم نینجا ها قتل عام بشن + کاگه ها (که موقتا شدن به لطف مادارا) و در نهایت ناروتو
والا خواسته زیادی که نیست اینقدر سخت میگیرین![]()
خدا لعنتت کنه کیشیموتو که بعد از این همه جنگ زورت به این بنده های خدا رسید که داشتن یه کار درست و حسابی انجام می دادن !!! لعنت بهت خوب می زنی گای سنسی رو می کشتی یا نهایاتا کیلر بی رو می کشتی !!!
...............
یه چیزی این ناروتو داره به کیوبی چیزی یاد می ده ؟؟ یادمه یه جایی توی مانگا داشت به کیوبی یه چیزی تو مایه های سنجوتسو یاد می داد !! فکر کنم برگ برنده این باشه که بتونه کیوبی رو ببره تو حالت سنجوتسو و بعدش بتونه به ناروتو انتقال بده ..
.................................................. .....
من که فکر کنم باید همه به لرد اروچیمارو امید داشته باشیم .... ساسکه که چیزی نیست و نهایتش بتونه یه سوسانو بزنه یا اماتراسو ... ولی این لرد اروچیمارو باید خیلی چیز ها تو چنته داشته باشه .. من هنوز بهش امید دارم ..
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)