خوب از خوشحالی یهو سکته زده- راستی همین الان اخبار گفت که رومن کالدرون بخاطر مشکلات مالی از خرید رونالدو صرف نظر کرده.........
خوب از خوشحالی یهو سکته زده- راستی همین الان اخبار گفت که رومن کالدرون بخاطر مشکلات مالی از خرید رونالدو صرف نظر کرده.........
رونالدو هم بگیرین نمی تونین قهرمان اروپا بشین مربی تون سطحش خیلی پاینه
سلام خدمت همه دوستان:
اول که به داش کسری بلاخره چشممون به جمالتون روشن شد چند وقت که چه عرض کنم چن ماهی نبودی سلامتیه ایشالا دیگه؟
خوب دوم اینکه دوستان مادر ایکر الان حالش خیلی خوب هست و جای نگرانی نیستش.
سوم هم که بکام جان نه مشکلی نیست و رئال در هر صورت رونالدو رو میخواد وقتی رئال اراده کنه محاله که نیاد.
چهارم هم اینکه منتظر خبرای خوب در هفته اینده باشید ......
خوب اینم اولین خبر خوب من که شروع و ادامه و کاملترش رو در هفته اینده میگم.
سایت هواداران رئال : به نقل از گل رئال مادرید معتقد است که هفتم جولای (هفدهم تیر) می تواند اعلامیه ی به خدمت گرفتن رونالدو را منتشر سازد و سرانجام در این جنگ پیروز شود .
مارکا نوشته است که غولهای اسپانیایی معتقدند که آنها بالاخره می توانند منچستر یونایتد را در وضعیتی قرار دهند که به از دست دادن این بازیکن راضی شود .
اخیرا سر الکس فرگوسن رئال مادرید را متهم کرده است که از مارکا به عنوان وسیله ای برای رسیدن به اهدافش استفاده می کند تا با استفاده از تحریکات این روزنامه رونالدو را به چنگ آورند .
در حالی که برند شوستر پیشتر گفته بود که حاضر است هرگونه بهایی را برای این بازیکن بپردازد اما کالدرون در حال چانه زدن با مسئول مالی باشگاه است تا ضرری به خزانه ی این تیم وارد نشود .
کالدرون پیشتر در تصاحب سسک فابرگاس و کاکا ناکام مانده است .
کالدرون که تا امروز پولدار بود چطور یهو بی پول شد؟؟؟؟![]()
شما با چی اندازه گرفتی که فهمیدی سطحش پایینه- در ضمن رئال اراده کنه بهترین مربی های جهان واسش بال بال میزنن همونطور که بهترین بازیکن جهان داره بال بال میزنه
- کلا هر کی بیاد تو رئال چه مربی چه بازیکن سطحش بالا میره - جواب کامل رو هم ایشالا فصل بعد میگم وقتی جام تو دستای سلطان دیدی
![]()
Last edited by david23; 25-06-2008 at 00:24.
والا من هم از اخبار کانال سه شنیدم - مثل اینکه مسئولان بالا رتبه رئال به کالدرون تذکر دادن در ضمن اینم گفته بودن برا پرداخت بدهی مجبوریم 8 تا از بازیکنا رو بفروشیم که من میگم چرت گفته
دوست عزیز اینجوری ها هم نیس که شما گفتی بارسلونا بیشتر طرفدار داره بین بازیکنا و مربیا تا رئال
وقتی کاپلو به اون عظمت رو بیرون انداختین باید حتما نتیجه می گرفتین تو اروپا اما بازم تو اسپانیا قهرمان شدین
سال به سال قهرمانی تو اروپا سخت تر می شه همه تیما خودشونو تقویت می کنن امسال تو اروپا سال اینتر هستشامیدوارم تو فینال ببینیمتون
موفق باشین![]()
پس شما اینتری هستیهمون تیمی که تو یه لیگ مرده داره با زور قهرمان میشه- سطح لیگ اسپانیا با ایتالیا زمین تا آسمون - برادر
مثلا فکر کردی 10 سال پیشه - اینم بگم که رئال رو یه بازیکن نمیچرخه که شما میگی رونالدو هم بخرید قهرمان نمیشید رونالدو فقط برا تقویت تیمه
![]()
ببین دوست عزیز من تیم شما رو مسخره نکردم ولی شما اینکارو کردیمن به بزرگی خودم این دفعه رو بی خیال می شم و جواب شما رو نمی دم
شاید اشتباه کردم اینجا پست دادم
من فقط نظرمو گفتم امسال تو اروپا اینتر تو اسپانیا بارسا و تو ایتالیا هم اینتر بازم قهرمان می شه
آینده ثابت خواهد کرد
همین امسال یه تیم ایتالیایی شما رو حذف کردرو چه حسابی می گی لیگ ایتالیا مرده لیگش بهترین مدافع ها و دروازه بانا رو داره و قهرمانی توش واقعا سخته کجا با زور قهرمان شدیم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)