تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 350 از 1174 اولاول ... 250300340346347348349350351352353354360400450850 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,491 به 3,500 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

پروفشنال david23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

خوب از خوشحالی یهو سکته زده- راستی همین الان اخبار گفت که رومن کالدرون بخاطر مشکلات مالی از خرید رونالدو صرف نظر کرده.........

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

رونالدو هم بگیرین نمی تونین قهرمان اروپا بشین مربی تون سطحش خیلی پاینه

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان:
    اول که به داش کسری بلاخره چشممون به جمالتون روشن شد چند وقت که چه عرض کنم چن ماهی نبودی سلامتیه ایشالا دیگه؟
    خوب دوم اینکه دوستان مادر ایکر الان حالش خیلی خوب هست و جای نگرانی نیستش.
    سوم هم که بکام جان نه مشکلی نیست و رئال در هر صورت رونالدو رو میخواد وقتی رئال اراده کنه محاله که نیاد.
    چهارم هم اینکه منتظر خبرای خوب در هفته اینده باشید ......

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

خوب اینم اولین خبر خوب من که شروع و ادامه و کاملترش رو در هفته اینده میگم.
    سایت هواداران رئال : به نقل از گل رئال مادرید معتقد است که هفتم جولای (هفدهم تیر) می تواند اعلامیه ی به خدمت گرفتن رونالدو را منتشر سازد و سرانجام در این جنگ پیروز شود .
    مارکا نوشته است که غولهای اسپانیایی معتقدند که آنها بالاخره می توانند منچستر یونایتد را در وضعیتی قرار دهند که به از دست دادن این بازیکن راضی شود .
    اخیرا سر الکس فرگوسن رئال مادرید را متهم کرده است که از مارکا به عنوان وسیله ای برای رسیدن به اهدافش استفاده می کند تا با استفاده از تحریکات این روزنامه رونالدو را به چنگ آورند .
    در حالی که برند شوستر پیشتر گفته بود که حاضر است هرگونه بهایی را برای این بازیکن بپردازد اما کالدرون در حال چانه زدن با مسئول مالی باشگاه است تا ضرری به خزانه ی این تیم وارد نشود .
    کالدرون پیشتر در تصاحب سسک فابرگاس و کاکا ناکام مانده است .

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

کالدرون که تا امروز پولدار بود چطور یهو بی پول شد؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

رونالدو هم بگیرین نمی تونین قهرمان اروپا بشین مربی تون سطحش خیلی پاینه
    شما با چی اندازه گرفتی که فهمیدی سطحش پایینه- در ضمن رئال اراده کنه بهترین مربی های جهان واسش بال بال میزنن همونطور که بهترین بازیکن جهان داره بال بال میزنه- کلا هر کی بیاد تو رئال چه مربی چه بازیکن سطحش بالا میره - جواب کامل رو هم ایشالا فصل بعد میگم وقتی جام تو دستای سلطان دیدی
    Last edited by david23; 25-06-2008 at 00:24.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

کالدرون که تا امروز پولدار بود چطور یهو بی پول شد؟؟؟؟
    والا من هم از اخبار کانال سه شنیدم - مثل اینکه مسئولان بالا رتبه رئال به کالدرون تذکر دادن در ضمن اینم گفته بودن برا پرداخت بدهی مجبوریم 8 تا از بازیکنا رو بفروشیم که من میگم چرت گفته

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

شما با چی اندازه گرفتی که فهمیدی سطحش پایینه- در ضمن رئال اراده کنه بهترین مربی های جهان واسش بال بال میزنن همونطور که بهترین بازیکن جهان داره بال بال میزنه- کلا هر کی بیاد تو رئال چه مربی چه بازیکن سطحش بالا میره - جواب کامل رو هم ایشالا فصل بعد میگم وقتی جام تو دستای سلطان دیدی
    دوست عزیز اینجوری ها هم نیس که شما گفتی بارسلونا بیشتر طرفدار داره بین بازیکنا و مربیا تا رئال
    وقتی کاپلو به اون عظمت رو بیرون انداختین باید حتما نتیجه می گرفتین تو اروپا اما بازم تو اسپانیا قهرمان شدین
    سال به سال قهرمانی تو اروپا سخت تر می شه همه تیما خودشونو تقویت می کنن امسال تو اروپا سال اینتر هستشامیدوارم تو فینال ببینیمتون
    موفق باشین

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

دوست عزیز اینجوری ها هم نیس که شما گفتی بارسلونا بیشتر طرفدار داره بین بازیکنا و مربیا تا رئال
    وقتی کاپلو به اون عظمت رو بیرون انداختین باید حتما نتیجه می گرفتین تو اروپا اما بازم تو اسپانیا قهرمان شدین
    سال به سال قهرمانی تو اروپا سخت تر می شه همه تیما خودشونو تقویت می کنن امسال تو اروپا سال اینتر هستشامیدوارم تو فینال ببینیمتون
    موفق باشین
    پس شما اینتری هستی همون تیمی که تو یه لیگ مرده داره با زور قهرمان میشه- سطح لیگ اسپانیا با ایتالیا زمین تا آسمون - برادر مثلا فکر کردی 10 سال پیشه - اینم بگم که رئال رو یه بازیکن نمیچرخه که شما میگی رونالدو هم بخرید قهرمان نمیشید رونالدو فقط برا تقویت تیمه

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

پس شما اینتری هستی همون تیمی که تو یه لیگ مرده داره با زور قهرمان میشه- سطح لیگ اسپانیا با ایتالیا زمین تا آسمون - برادر مثلا فکر کردی 10 سال پیشه - اینم بگم که رئال رو یه بازیکن نمیچرخه که شما میگی رونالدو هم بخرید قهرمان نمیشید رونالدو فقط برا تقویت تیمه
    ببین دوست عزیز من تیم شما رو مسخره نکردم ولی شما اینکارو کردی من به بزرگی خودم این دفعه رو بی خیال می شم و جواب شما رو نمی دمشاید اشتباه کردم اینجا پست دادم من فقط نظرمو گفتم امسال تو اروپا اینتر تو اسپانیا بارسا و تو ایتالیا هم اینتر بازم قهرمان می شهآینده ثابت خواهد کرد
    همین امسال یه تیم ایتالیایی شما رو حذف کردرو چه حسابی می گی لیگ ایتالیا مرده لیگش بهترین مدافع ها و دروازه بانا رو داره و قهرمانی توش واقعا سخته کجا با زور قهرمان شدیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •