470 هزارتومن
470 هزارتومن
آره درسته...
من همه جا قیمت نزدم!
بعضی جاها هم بودن که 475 تومن می دادن!
من فک کنم مشکلش با همون فرمت حل بشه...
شما یه بار گوشی رو فرمت کن.
با کد #7370#* . به احتمال 99 درصد حل میشه.
يک سوال
توي N95 در مرور گر اينترنتش چگونه ميتونيم يک سطر رو مثلا همين لينک هايي که تو پي سي ورلد براي دانلود ميزارن انتخاب کنيم ( کل خط رو هايلايت کنيم ) و اون رو کپي کنيم توي نوار آدرس؟
من از مرورگر opera این کار رو میکنم !! اگه میخوای برای توضیح بدم !
شما برای اینکه از لینک های که بچه ها میذارن استفاده کنید ؛ باید اونا رو کپی پیست کنید و در قسمت اپشن> گو تو وب ادرس وارد کنید.
برا کپی گرفتن یک لینک یا عکس یا هر چیز دیگه تو یه پست روی دکمه ی نقل قول کلیک کنید.
بعد تو ادیتوری که باز میشه به اون قسمت موردنظر برین. بعد دکمه ی مداد رو بگیرید و تا اونجای که میخواین رو هایلایت کنید. بعد با دکمه ی سافت کی چپ (دکمه ی بالای دکمه ی سبز) اون رو کپی کنید.
بعد هر جای که خواستین واردش کنید، دوباره دگمه ی مداد رو نگه دارین و دگمه ی با دکمه ی سافت کی راست اون رو پیست کنید. فقط کدهای "کد" یا"اچ تی ام ال" یا "ایمیج" رو کپی نکنید. فقط ادرس اینترنتی رو کپی کنید.
( مرورگر از فرمت بعضی لینکهای دان لود مستقیم و بعضی لینکهای رپید شیر پشتیبانی نمیکند!!!!!!!)
سلام دوستان.
من یه ان 95 معمولی دارم.
ولی یکی دوتا مشکل دارم که اعصابمو داغون کرده این چند روزه:
1-صدای گوشی به نظرم کمی بی کیفیت و پایین هست.واقعا اصلا صداش بلند نیست.من قبلا ان 73 داشتم.وقتی صداشو با اون مقایسه کردم و حتی با ان 81 8 گیگ مقایسه کردم حرفی واسه گفتن نداشت.فقط وقتی هندزفری میزنم عالیه کیفیت صداش و بلندیش!
2-سرعتش هم پایینه.یه کمی از ان 73 که فاجعه بود بهتر هست.باید چی کار کنم؟
3-وقتی بیش از 2 یا 3 تم روش میریزم سرعتش کامل پاین میاد و حتی هنگ میکنه!و با باید ریست کنم!
4-فریمور هم اپدیت نمیکنه!قبلا ان 73 رو اپ1دیت کردم.ولی وقتی میرم تو برنامه ی مورد نظرش میگه فرمور یافت نشد!در صورتی که 5 ماهه اپدیت نکردم.
6-این مشکل نیست!فقط میخوام بدونم!الان یه قاب خوب برا گوشی چنده؟قیمت های مختلفشو بگید.چه اصلی و چه ری مارک.
البته گوشیم اصل فنلانده... و پونصد و خورده ایچند ماه پیش خریدم...
شما حتما آپدیت کن همه مشکلاتت برطرف میشه.
آموزشش هم تو این تاپیک موجوده:
آخرین ورژن برا n95 ورژن 21 هستش.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که اگه پیدا نمیکنه از طرفندهایی مثل فرمت گوشی یا تغییر آی پی استفاده کنید فکر کنم مشکل برطرف بشه.
1شما برو این ادرس
منو>موزیک پلیر>اپشن>گو نو پلینگ>اپشن>
اودیو ستینگ>
لودنس>ان باشه
استریو وایدنینگ> اف باشه.
اینجوری کیفیت صدایی خروجی اسپیکرش بالا میره.
2و3. نباید همجین مشکلی داشته باشه. شما فرمت کن. با کد #7370#*البته همه چی پاک میشه.اگه خواستی قبلش بکاپ بگیر.
4 امینی جان جواب داد.
5نداشت.
6 قاب از 5000 تومن هست تا 70-80 تومن.
قابای ارزان بدرد نمیخوره.
قاب کامل درجه 2 حدود 30 تومنه.
و قاب درجه 1 که هیچ فرقی با اصلی نداره و کامل کامله حدود 80 تومن هست و خیلی سخت گیر میاد.
اکثرا هم درجه 2 به ادم قالب میکنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)