تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 350 از 722 اولاول ... 250300340346347348349350351352353354360400450 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,491 به 3,500 از 7212

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محسن چاوشی

آخر فروم باز dracula_killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بابلسر،تهران،دماوند

پيش فرض

عضیا قدر نشناسن ...
    این همه محسن واسه طرفداراش زحمت کشیده و این آلبوم رو بعد از این همه وقت ساخته.
    آخرشم طرفداراش اینجوری میکنن
    ولی من که طرفدارش نبودم !!
    از وقتی آلبوم ژاکت رو گوش دادم طرفدارش شدم !!!!!!
    البته قبلا همه آهنگاشو گوش میدادم ولی جوری نبود که بگم من طرفدارشم !!
    از اینکه اینقدر مهارت داشته و سبکش رو اینجوری یهو عوض کرد خیلی خوشم اومد ...

آخه اگه از چاوشی حمایت نکنیم از کی میخوایم حمایت کنیم ؟!
    دوست عزیز بیا درست مقایسه کنیم:
    1-به طور مثال آهنگ دور آخر ژاکت رو با آهنگ عشق دو حرفی مقایسه کن...آهنگ دور آخر خیلی قشنگه ولی خداییش محسن در آهنگ عشق دو حرفی ترکیبی از بغض و خشم در صداش بود،چیزی که هیچ خواننده ای نمی تونه انجام بده.اما تو دور آخر فقط بغض دیده میشه.بازم میگم آهنگ قشنگیه اما نسبت به قبل ضعیف تره.اگه آهنگ عشق دو حرفی رو قبول ندارین با آهنگ پشیمونی از آلبوم خودکشی ممنوعه مقایسه کنید.کم وبیش باز هم به این نتیجه میرسین

2-بیا آهنگ بازار خرمشهر رو با آهنگ کلاف یا دل یا آهای خبر نداری مقایسه کنیم.باز هم میبینم که آهنگ های شاد قبلی تفاوتی عجیب با این آهنگ دارن.البته درسته که آهنگ بازار خرمشهر با این آهنگا فرق داره ولی خب بالاخره همه ازش به عنوان آهنگ شاد اسم می برن.اگه بازم خوب دقت کنی می بینی که آهنگای قبلی بیشتر مورد استقبال قرار گرفتن

3-این یکی در کل هست.ببین من معتقدم که محسن وقتی صداش کم میاره قشنگ تر می خونه!دقیقا بر عکس بقیه ی خواننده ها.و این رو هم معتقدم که قدرت صدای محسن رو هیچ کس نداره.اما چرا تو این آلبوم جدید اون قدرت سابق و اون کم اوردن صدا ها که خیلی زیبا بودن رو نمی بینیم؟سال 84 آهنگای محسن به سرود ملی تبدیل شده بودن.پیر و جوون اونا رو بلد بودن.اونم در شرایطی که اوج قدرت خواننده های رپ بود.اما محسن همه رو کنار زد و با قدرت نفر اول تمام نظر سنجی ها شد.اما الان چی...یکم خوب دقت بکنیم می بینم اگرچه طرفداراش کم نیستن اما به اندازه ی سابق نیستن.

البته این رو اضافه کنم که محسن در ابن آلبوم زحمت زیادی کشیده و نباید زحماتش رو نادیده بگیریم.

2. این کاربر از dracula_killer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

1-به طور مثال آهنگ دور آخر ژاکت رو با آهنگ عشق دو حرفی مقایسه کن...آهنگ دور آخر خیلی قشنگه ولی خداییش محسن در آهنگ عشق دو حرفی ترکیبی از بغض و خشم در صداش بود،.

خوب من حوصله نداشتم همه متنو بخونم اما فقط این چند خط که خوندم یه خاطره از خودم یادم اومد

راستش ، آدم وقتی اول از عشقش جدا میشه فکر میکنه نه اون لیاقت منو نداشت اینجا در عین بغضی که داری خشمیم داری
    اما وقتی زمان میگذره و اونم چند سال ! کم کم میفهمی که عشقتو با وجوده اینکه نیست میپرستی !
    مثل همون آهنگ نفرین که محسن خوند و حالا توی آهنگاش میبینیم که پر شده از ناله و بغض ، بدون خشم و کینه

نظره خودم بود

4. 4 کاربر از hadi665 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

چیزی که من میگم فقط برای مثال هستش . فیلم Twilight هم نسخه دومش وحشتناک فروش کرد ولی از نظر منتقدان فیلم بسیار ضعیفی بود . حالا آلبوم یه شاخه نیلوفر هم نمیگم آلبوم بدی بود ولی دیگه بابا چی بود . شده بود آلبوم مداحی . فوق العاده غمگین . ما خودمون کم غم داریم تو این ممکلت آقا محسن هم بر میداره هر چی تو دلش داره روانه بازار میکنه . در مورد فروشش هم بگم چون اولین آلبوم مجاز محسن چاووشی بود و بعد از مدت ها داشت یه آلبوم میداد و تبلیغ گسترده ای هم شد این آلبوم فوق العاده فروش بالایی داشت . بازم میگم آلبوم یه شاخه نیلوفر بد نبود ولی بعد از 4بار گوش دادن میزد تو ذوقت . چرا؟ چون ملت دنبال غم نیستند چون خودشون به اندازه کافی غم و غصه دارند و نمیخوان بازم با شنیدن تنها سرگمیشون (برای بعضی ها) بازم یاد بیچارگی هاشون بی افتند .
    خب به قول شما همون فیلم Twilight از نظر طرفدارانش خیلی هم قشنگ بود!

از نظر طرفدارانش!!!!!!

نه از نظر بقیه!

صدای محسن فقط به درد اهنگهای غمگین میخوره

تو این همه سال یه اهنگ شاد بیرون نداد

خودش هم گفت هر کی دنبال اهنگ شاد میگرده بهتره بره دنبال یه خواننده دیگه

اصلا محسن رو چه به شاد خوندن؟

اصلا اون حسی که اهنگهای غمگین به ادم میده هزار سال دیگه این بندری مندریا نمیتونه بده...
    Last edited by vahid_fisher; 21-02-2010 at 19:15.

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

1-به طور مثال آهنگ دور آخر ژاکت رو با آهنگ عشق دو حرفی مقایسه کن...آهنگ دور آخر خیلی قشنگه ولی خداییش محسن در آهنگ عشق دو حرفی ترکیبی از بغض و خشم در صداش بود،چیزی که هیچ خواننده ای نمی تونه انجام بده.اما تو دور آخر فقط بغض دیده میشه.بازم میگم آهنگ قشنگیه اما نسبت به قبل ضعیف تره.اگه آهنگ عشق دو حرفی رو قبول ندارین با آهنگ پشیمونی از آلبوم خودکشی ممنوعه مقایسه کنید.کم وبیش باز هم به این نتیجه میرسین

2-بیا آهنگ بازار خرمشهر رو با آهنگ کلاف یا دل یا آهای خبر نداری مقایسه کنیم.باز هم میبینم که آهنگ های شاد قبلی تفاوتی عجیب با این آهنگ دارن.البته درسته که آهنگ بازار خرمشهر با این آهنگا فرق داره ولی خب بالاخره همه ازش به عنوان آهنگ شاد اسم می برن.اگه بازم خوب دقت کنی می بینی که آهنگای قبلی بیشتر مورد استقبال قرار گرفتن

3-این یکی در کل هست.ببین من معتقدم که محسن وقتی صداش کم میاره قشنگ تر می خونه!دقیقا بر عکس بقیه ی خواننده ها.و این رو هم معتقدم که قدرت صدای محسن رو هیچ کس نداره.اما چرا تو این آلبوم جدید اون قدرت سابق و اون کم اوردن صدا ها که خیلی زیبا بودن رو نمی بینیم؟سال 84 آهنگای محسن به سرود ملی تبدیل شده بودن.پیر و جوون اونا رو بلد بودن.اونم در شرایطی که اوج قدرت خواننده های رپ بود.اما محسن همه رو کنار زد و با قدرت نفر اول تمام نظر سنجی ها شد.اما الان چی...یکم خوب دقت بکنیم می بینم اگرچه طرفداراش کم نیستن اما به اندازه ی سابق نیستن.

البته این رو اضافه کنم که محسن در ابن آلبوم زحمت زیادی کشیده و نباید زحماتش رو نادیده بگیریم.
    حرفای تو درسته ... ولی متاسفانه مشکلی که بعضی از ما داریم اینه که همش میخوایم یه چیزی رو با چیز دیگه ای مقایسه کنیم !! شاید بعضیامون فکر میکنیم فقط با مقایسه کردن میشه فهمید کدوم کار از کدوم قشنگتره !!
    مثل این میمونه که شما بیای آلبوم بی خوابی سعید شهروز رو با آلبوم قبلیش، مثلا پسرم مقایسه کنی !!
    خب کاملا سبکش عوض شده اصلا قابل مقایسه نیست، حالا ما بیایم بگیم چرا سعید شهروز تو این آلبومش فلان شعرش فلان بود !! ما نباید کار محسن رو با کارای قبلیش مقایسه کنیم، باید با کارایی که توی رنج خودش ساخته شده مقایسه کنیم.

صدای محسن فقط به درد اهنگهای غمگین میخوره

تو این همه سال یه اهنگ شاد بیرون نداد

خودش هم گفت هر کی دنبال اهنگ شاد میگرده بهتره بره دنبال یه خواننده دیگه

اصلا محسن رو چه به شاد خوندن؟

اصلا اون حسی که اهنگهای غمگین به ادم میده هزار سال دیگه این بندری مندریا نمیتونه بده...
    فکر کنم گناه محسن اینه که قبلا شعر شاد نخونده !!
    حالا که خونده بقیه اعتراض میکنن ...
    مگه خوننده ای که شعر غمناک میخونه حق نداره شعر شاد بخونه ؟!!

7. 2 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dracula_killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بابلسر،تهران،دماوند

پيش فرض

حرفای تو درسته ... ولی متاسفانه مشکلی که بعضی از ما داریم اینه که همش میخوایم یه چیزی رو با چیز دیگه ای مقایسه کنیم !! شاید بعضیامون فکر میکنیم فقط با مقایسه کردن میشه فهمید کدوم کار از کدوم قشنگتره !!
    مثل این میمونه که شما بیای آلبوم بی خوابی سعید شهروز رو با آلبوم قبلیش، مثلا پسرم مقایسه کنی !!
    خب کاملا سبکش عوض شده اصلا قابل مقایسه نیست، حالا ما بیایم بگیم چرا سعید شهروز تو این آلبومش فلان شعرش فلان بود !! ما نباید کار محسن رو با کارای قبلیش مقایسه کنیم، باید با کارایی که توی رنج خودش ساخته شده مقایسه کنیم.
    اساس تشخیص خوب بودن یا نبودن مقایسست.اگه مقایسه نبود چطور می فهمیدی جنس چینی بهتره یا مثلا آلمانی؟!
    اگر هم بخوایم بفهمیم خواننده ای خوب خونده یا بد باید آهنگاشو با خودش مقایسه کنیم.راستی من جز محسن هیچکدوم از خواننده های داخل ایران رو(البته به جز خواننده های سنتی) خواننده نمی دونم.
    محسن به خاطره سبکش و صدای خاصش و مردمی بودنش بود که یکه تاز خواننده های ایرانی شد.تغییر سبک بد نیست اما به شرطی که خاص باشه!سبک جدید محسن به خاصی و منحصر به فردیه سابق نیست.من از آینده ی شغلیش می ترسم.از مسخره کردن آهنگاش که از یه شاخه ی نیلوفر زیاد شد می ترسم.

فکر کنم گناه محسن اینه که قبلا شعر شاد نخونده !!
    حالا که خونده بقیه اعتراض میکنن ...
    مگه خوننده ای که شعر غمناک میخونه حق نداره شعر شاد بخونه ؟!!
    اتفاقا پتانسیل صدای محسن کشش خوندن آهنگای شاد رو داره.این رو در آلبوم های قبل هم اثبات کرده..اما بندری به سبک سندی رو نه!!!!
    Last edited by dracula_killer; 21-02-2010 at 20:44.

9. 3 کاربر از dracula_killer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

اساس تشخیص خوب بودن یا نبودن مقایسست.اگه مقایسه نبود چطور می فهمیدی جنس چینی بهتره یا مثلا آلمانی؟!
    اگر هم بخوایم بفهمیم خواننده ای خوب خونده یا بد باید آهنگاشو با خودش مقایسه کنیم.راستی من جز محسن هیچکدوم از خواننده های داخل ایران رو(البته به جز خواننده های سنتی) خواننده نمی دونم.
    محسن به خاطره سبکش و صدای خاصش و مردمی بودنش بود که یکه تاز خواننده های ایرانی شد.تغییر سبک بد نیست اما به شرطی که خاص باشه!سبک جدید محسن به خاصی و منحصر به فردیه سابق نیست.من از آینده ی شغلیش می ترسم.از مسخره کردن آهنگاش که از یه شاخه ی نیلوفر زیاد شد می ترسم.

اتفاقا پتانسیل صدای محسن کشش خوندن آهنگای شاد رو داره.این رو در آلبوم های قبل هم اثبات کرده..اما بندری به سبک سندی رو نه!!!!

خب حرفای شما هم منطقیه ... ولی خب من فکر نمیکنم این آلبوم باعث پسرفت ایشون باشه.

11. 2 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

همنون میدونید من دیوونه سلطانم ولی بدون تعصب میگم این البوم در مقابل یه شاخه نیلوفر بسیار ضعیفتر بود.

13. این کاربر از nokia_6253 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

همنون میدونید من دیوونه سلطانم ولی بدون تعصب میگم این البوم در مقابل یه شاخه نیلوفر بسیار ضعیفتر بود.
    شاید به متاسفم نمیرسه ولی خداییش از یه شاخه نیلوفر خیلی بهتره!!!

15. 2 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز offlineinternet's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ایالت کاتالونیا

پيش فرض

بچه ها یه نظر سنجی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز offlineinternet's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ایالت کاتالونیا

پيش فرض

کسی میتونه متن کامل همه ۱۲ ترکاشو بزاره ممنون میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •