دوست عزیز بیا درست مقایسه کنیم:عضیا قدر نشناسن ...
این همه محسن واسه طرفداراش زحمت کشیده و این آلبوم رو بعد از این همه وقت ساخته.
آخرشم طرفداراش اینجوری میکنن
ولی من که طرفدارش نبودم !!
از وقتی آلبوم ژاکت رو گوش دادم طرفدارش شدم !!!!!!
البته قبلا همه آهنگاشو گوش میدادم ولی جوری نبود که بگم من طرفدارشم !!
از اینکه اینقدر مهارت داشته و سبکش رو اینجوری یهو عوض کرد خیلی خوشم اومد ...
آخه اگه از چاوشی حمایت نکنیم از کی میخوایم حمایت کنیم ؟!![]()
1-به طور مثال آهنگ دور آخر ژاکت رو با آهنگ عشق دو حرفی مقایسه کن...آهنگ دور آخر خیلی قشنگه ولی خداییش محسن در آهنگ عشق دو حرفی ترکیبی از بغض و خشم در صداش بود،چیزی که هیچ خواننده ای نمی تونه انجام بده.اما تو دور آخر فقط بغض دیده میشه.بازم میگم آهنگ قشنگیه اما نسبت به قبل ضعیف تره.اگه آهنگ عشق دو حرفی رو قبول ندارین با آهنگ پشیمونی از آلبوم خودکشی ممنوعه مقایسه کنید.کم وبیش باز هم به این نتیجه میرسین
2-بیا آهنگ بازار خرمشهر رو با آهنگ کلاف یا دل یا آهای خبر نداری مقایسه کنیم.باز هم میبینم که آهنگ های شاد قبلی تفاوتی عجیب با این آهنگ دارن.البته درسته که آهنگ بازار خرمشهر با این آهنگا فرق داره ولی خب بالاخره همه ازش به عنوان آهنگ شاد اسم می برن.اگه بازم خوب دقت کنی می بینی که آهنگای قبلی بیشتر مورد استقبال قرار گرفتن
3-این یکی در کل هست.ببین من معتقدم که محسن وقتی صداش کم میاره قشنگ تر می خونه!دقیقا بر عکس بقیه ی خواننده ها.و این رو هم معتقدم که قدرت صدای محسن رو هیچ کس نداره.اما چرا تو این آلبوم جدید اون قدرت سابق و اون کم اوردن صدا ها که خیلی زیبا بودن رو نمی بینیم؟سال 84 آهنگای محسن به سرود ملی تبدیل شده بودن.پیر و جوون اونا رو بلد بودن.اونم در شرایطی که اوج قدرت خواننده های رپ بود.اما محسن همه رو کنار زد و با قدرت نفر اول تمام نظر سنجی ها شد.اما الان چی...یکم خوب دقت بکنیم می بینم اگرچه طرفداراش کم نیستن اما به اندازه ی سابق نیستن.
البته این رو اضافه کنم که محسن در ابن آلبوم زحمت زیادی کشیده و نباید زحماتش رو نادیده بگیریم.