اگر امکان داشته باشه لینک بدید.
اگر امکان داشته باشه لینک بدید.
سلام دوستان.
من چند تا فایل دارم که میخوام دانلود کنم.اما میخوام دانلود منیجر رو طوری تنظیم کنم که همه این فایل ها رو انتخاب کنم.بعد دونه به دونه شروع کنه به دانلود کردن.یعنی دانلود یکی که تموم شد دانلود بعدی رو شروع کنه .ه اینکه همزمان هر 10 تا فایلو با هم دانلود کنه.اگر کسی با دانلود اکسلیتور کار کرده باشه میدونه من چی میگیم.حالا میخوام همین کارو با دنلود منیجر انجام بدم.ایا کسی میدونه باید چطوری برنامه رو تنظیم کنم که بشه این طوری دانلود کرد؟اگر کسی میدونه لطف کنه و همینجا بگه یا بهم پی ام بده.فقط سریع دوستان.ممنون میشم
سلام
اين تاپيك فقط براي درخواست كرك IDM و بحث پيرامون كرك اين برنامه هست. بايد در اينجا مي پرسيدي:
بحث هاي نرم افزاري:
در مورد سوالتون: همه رو Add كن و بعد يكي يكي دانلود كن (Resume رو بزن).کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه در اين زمينه مشكلي داشتي در بخش بحث هاي نرم افزاري ادامه بده.
كرك سالم و واقعي براي IDM 5.11 Build 6
درود
كركي كه واقعاً من را از شر اخطار چند روز مانده به پايان نسخه تريال راحت كند. چون مجبورم ويندوز عوض كنم بخاطر يك كرك ؟
با سپاس فراوان
بدرود
سلام
اينو بگير:
1- برنامه رو ببند. (از سيستم تراي هم بايد بسته بشه/ كنار ساعت ويندوز)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2- فايل IDMan موجود در پوشه كرك رو در دايركتوري نصب برنامه كپي كن تا جايگزين فايل اصلي بشه و بدين ترتيب IDM از حالت Trial به Retail تبديل ميشه (دوستاني كه نسخه ي 5.11.5 رو هم دارن با اين كار برنامشون به 5.11.6 آپديت ميشه)
3- فايل RegKey رو براي رجيستر شدن برنامه اجرا كن. (دوستاني كه پچ ورژن 5.11.5 رو دارن، با همون پچ هم مي تونن برنامه رو رجيستر كنن و مشكلي پيش نخواهد آمد)
![]()
Last edited by Alastoor; 27-09-2007 at 16:02.
Crack For IDA All Version
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم برای یکی از آخرین ورژن هاش
Crack fo Version 5.09 Build 9
یه مشکل کوچیک داشت که حل شد !
کرکر : AlphaPatcher از تیم UnREal RCE
نسخه 5.11.7 از نوع Retail
پچ برای تمامی نسخه های Retailکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من املت دسته دار نخوردم
مي گم درباره اين گروه Unreal مي توني بيشتر توضيح بدي و كركهايي كه تا حالا انجام دادند كجا بايد برم ببينمشون
قربانت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)