بابا مخابرات می گه می خوام mms بزارم ولی این کار برای همه انجام نمیدهد. مخابرات همین الان هم با شبکه مشکل داره چه برس بانٌٌصب شبکه دیجیتال!
بابا مخابرات می گه می خوام mms بزارم ولی این کار برای همه انجام نمیدهد. مخابرات همین الان هم با شبکه مشکل داره چه برس بانٌٌصب شبکه دیجیتال!
تو سمنان چطوره میشه استفاده کرده
شرکت ام تی ان خوب می دونه ولی طرف ایرانی حالیش نمیشه!!!![]()
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: جامعه اطلاعاتي - ارتباطات
شهرهاي بجنورد، باقرشهر، انديشه، چهاردانگه، قائم شهر، فردوس، قوچان، آمل، چالوس، کمال شهر، نکا، گرگان، سبزوار، مياندوآب، زنجان و کنگاور در ادامه روند توسعه پوشش شبکه تلفن همراه اپراتور دوم، به شبکه تلفن همراه ايرانسل پيوستند. بر اين اساس، تعداد شهرهاي تحت پوشش اين شبکه به حدود 40 شهر افزايش مييابد.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، روابط عمومي ايرانسل اعلام كرد: شهرهايي که پيش از اين تحت پوشش شبکه ايرانسل قرار گرفتهاند، عبارتند از شهرهاي تهران، مشهد، تبريز، شيراز، کرج، اروميه،قم، مراغه، ساري، اردبيل، کرمانشاه، همدان، گرمي، مشگين شهر، خرم آباد، سراب، قدس، بابل، سنندج، سقز، ايلام، اليگودرز و ملاير هستند.
به گزارش ايسنا، ايرانسل تعهد كرده بود تا آخر امسال 70 شهر را تحت پوشش قرار دهد؛ اما با نزديك شدن به پايان سال اين امر تحقق نيافته است. اين در حالي است كه در چند روز گذشته مسوولان آن تحت پوشش قرار گرفتن تعداد شهرهايي بيش تعداد در نظر گرفته شده را از موفقيتهاي قريبالوقوع اپراتور دوم تلفن همراه اعلام ميكردند.
مگه سمنان راه افتاده که بشه یا نشه؟
من امروز زنگ زدم ازشون سوال كردم در مورد هداياي نوروزي به من گفتن كه اونايي كه از 12 بهمن به بعد ثبت نام كردن بهشون تعلق مي گيره گفتم پس ما كه تو دي سيم كارت خريديم گفت به شما تعلق نمي گيره
من از طريق اينترنت خريداري كردم همون شماره هاي طلايي
پس اونايي كه مثل من هستن به اوان تعلق نداره
خيلي جالبه
اين تبعيض براي چيه
ما كه زودتر به ايرانسل اعتماد كرديم نبايد شامل اين طرح بشيم
خيلي خنده داره
گفتم كي انتن دهي درست ميشه تو اسلامشهر الان دوماه ميشه كه دكل ها شو نصب كردن ولي هنوز راه اندازي نشده گفت مي تونيد اميدوار باشين تا به زودي را ه بيافته
ما هم اميدوار ميشيم
ولي اين رسمش نيست
از دوستان مي خوام الكي حمايت نكنن
اگه خوبياشو مي گن بديهاشم بگن
فکر نکنم
چون اصلا سرویس های mms , gprs هنوز تعرفه اتی ندارند و اس ام اس توی این 5 روز ی هم برای همه رایگان هست
در اینکه ایرانسل کیفیت وبرتریهای زیادی داره شکی نیست اما دادن وعده های که نمیتونه عمل کنه
باعث میشه که کار و ارزشهای اون ریر سئوال بره بهتره که یه کمی صادقانه تر وشفافتر کار بکنن
در خیلی از شهرها سیم کارت فروختن ولی هنوز از سرویس خبری نیست
خوب بچه ها بالاخره ایرنسل در شهر بروجرد فعال شد
اونا زیر قولشان نزدندچون گفته بودند تا آخر اسفند وصل میشه
یه سری مربوط به اون تاریخ میشه. سه تا از هدایا مال همه هست.
تو سایتش برو تا متوجه بشی.
(خداییش چه اپراتور های اسکلی داره!!! {شرمنده ولی حقیقته} )
این رو ببین:
5 هديه نوروزي ايرانسل
براي تمام مشتركين ايرانسل
1- مي توانيد از 10 اسفند 85 تا 15 فروردين 86 از MMS و GPRS رايگان استفاده كنيد!
2- مي توانيد از 29 اسفند 85 تا 5 فروردين 86 هرچقدر مي خواهيد SMS رايگان بفرستيد!
* SMS رايگان از ايرانسل به كليه خطوط تلفن همراه در داخل كشور
3- مي توانيد از 29 اسفند 85 تا 15 فروردين 86 از 12شب تا 6 صبح هر چقدر مي خواهيد مجاني صحبت كنيد!
* مكالمه رايگان از ايرانسل به ايرانسل
براي شما كه از 21 بهمن تا 15 فروردين 86 به شبكه گسترده ايرانسل مي پيونديد
4- سيم كارت دائمي ايرانسل خود را پس از تكميل ثبت نام فعال كنيد و 200 دقيقه مكالمه رايگان عيدي بگيريد!
* مكالمه رايگان از ايرانسل به كليه خطوط تلفن همراه يا ثابت در داخل كشور
5- سيم كارت اعتباري ايرانسل خود را پس از تكميل ثبت نام فعال كنيد و 50 هزار ريال شارژ رايگان عيدي بگيريد!
* معادل 47170 ريال اعتبار مكالمه اوليه به همراه 6% ماليات فروش و عوارض
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)