تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 70 اولاول ... 2531323334353637383945 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 698

نام تاپيک: نوکیا 5500

آخر فروم باز بیلچه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بیلچه جان من 190 گرفتم از کرمان چون خودم کرمانیم . بدون گارانتی! راستی صدای یکی از هدستاش کمتره خرابه؟ منو فارسی هم نداره! چجوری باید بهش رمز محافظ بدیم مسیرش چیه؟
    ممنونم.
    کلا یکم صدای هدفونش کمه . جک هدفونش هم یکم لقی داره. برای رمز گذاشتن هم برو به این آدرس. MENU > TOOLS > SETTINGS > SECURITY > PHONE AND SIM > LOCK CODE , AUTOLOCK PERIOD
    با سلام خدمت بیلچه و همه بچه های عزیز
    برای من افتاد توی آب و از طریق اسپیکر آب نفوذ کرد و کل صفحه گوشیمو بخار گرفت
    پیش بچه ها کنف شدم چون به همه گفتم ضد آبه ولی نبود
    1 روز کامل گوشی را باز کردم و در هوای آزاد گذاشتم تا بخارش بر طرف بشه و شد اما کلید جوی استیک به سمت بالاش خراب شد که میگن رسوب کرد ولی حالمان گرفته شد چون خیلی بهش میناختم
    توش آب میره ولی طوریش نمیشه. آموزش باز و بسته کردنش رو بچه ها توی همین تاپیک گذاشتند. بازش کن بذار چند روز هوا بخوره. مال من یه دفعه افتاد تو آب دکمه ی پاورش همین طوری شد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه saamy4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بیلچه جان دستت درد نکنه! یه مشکل دیگه بیشتر بازیای سری 60 ریو این صفحه نمایششون بزرگتره و کامل محیط بازی دیده نمیشه بازی مخصوص 5500 هست؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بازی هم مخصوص 5500 کم تر هست ولی مثلا بازی sky force خودش فیت میشه روی صفحه. brother in arm یک حاشیه باریک از سمت راست خالی میمونه. شما بگو بازی تو چه مایه هایی میخوای ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من بیشتر بازیایی تو مایه های همین برادر این آرم( brother in arm )رو دوست دارم یا ای جی ای(IGI) ممنون میشم اگه یه چند تا اسکرین سیور هم بذاری.راستی این آدرسی که برای اسکرین سیور تو چند صفحه قبل دادی من پیداش نکردم اگه بشه یه توضیح هم در این رابطه بدی دیگه گل کاشتی!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

call of duty رو خودم الان دارم . نسبتا قشنگه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با تشکر از KOLANG جان که برامون روی همین سایت آپلودش کردند. تو کار اسکرین سیور هم زیاد نیستم. اون اسکرین سیور هم که گذاشتم یه بار مصرفه ظرف یه ساعت برنامش خراب میشه گوشی ریست میشه و مجبور میشی پاکش کنی. فقط برای امتحان کردن بدک نیست. آدرسش هم اینه :
    کد:

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دستت درد نکنه!

داره خودمونی میشه ZIGORAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام

پشت Lcd گوشیه ی چن وقتیه گردو خاک رفته ! این طبیعیه ؟

حالا که رفته میخوام تمیزش کنم چی کار کنم ؟

بیلچه ارادتمند !

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام

پشت Lcd گوشیه ی چن وقتیه گردو خاک رفته ! این طبیعیه ؟

حالا که رفته میخوام تمیزش کنم چی کار کنم ؟

بیلچه ارادتمند !
    اولا گوشی من اینجوری نبود بعد که صفحه کیلیدش کند شد فرستادم گارانتی درستش کردند پشت شیشه اش گرد وخاک جمع می شه. یکی از بچه ها آموزش باز و بسته کردن 5500 رو گذاشته ببینش بعد با احتیاط گوشیت باز کن و پشت شیشه رو تمیز کن. من خودم هم همین کارو می کنم و مشکلی هم پیش نمی یاد. فقط یادت باشه که با پنبه پاک کنی که پرز پشت شیشه نمونه. آدرس آموزش باز و بسته کردن گوشی.
    کد:
    قربانت. موفق باشید. آقا می گم شما اصفهانی نیستید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با سلام خدمت همه عزیزان
    قبلا گفتم که این گوشی خیلی مظلومه پس با آموزش دادن کارآیی های گوشی و گذاشتن نرم افزار هایی که دبه این گوشی بخورد کاری کنیم که حداقل خودمان از این گوشی لذت ببریم مثلا برای بعضی ها اصلا بازی ندارد یا مسیج ها را نمیخواند (mssg.reader) و یا چیزی که من هم از آن رنج میبرم نرم افزاری که هم صدا را ضبط کند و هم مکالمه را . البته یه نرم افزار رو یکی از بچه ها زحمت کشید و در این تاپیک قرار داد و من هم آنرا دانلود کردم (audionotes) ولی خب زیاد باحال نیست و تو ضبط کردن مکالمات گیر دارد
    سرتان را درد آوردم
    یک گله از شما
    این 5500 خودش مظلوم هست تعداد کاربرانش هم کمه ولی چرا دو تا تاپیک در این زمینه وجود داره چرا یکی رفت یه تاپیک دیگه در این مورد زد همه در یک تاپیک جمع بشیم و امتاز بالا به این تاپیک بدهیم تا از سریهای n جلو بیفتیم
    از همه شما متشکرم ولی خب از بیلچه تشکر ویژه میکنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

قرار شد هر کی چیزی میداند حتی اگه بی ارزش باشد بنویسد
    آموزش tapping
    MENU > TOOLS > TAPPING SET > TAPPING CONTROL > MUSIC PLAYER
    که با فعال کردن آن میتوان با دوبار ضربه زدن به وسط گوشی PLAY/PUSE کرد و ضربه به بغل گوشی هم تراک را عقب و جلو می برد
    ببخشید به خاطر غلطهای املایی ام اگه توضیجی دارید بگویید در ضمن گزینه TRAINING CONTROL را نمیدانم برای چیه کسی بلده توضیح بدهد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •