يعني چي آخه كد 2 اين قابليت رو نداره ....
حالا خوبه ما خودموت تستش كرديم وصل شديم مگر نه شانس گنده ما 2 قابليت تست نداره ...
يعني چي آخه كد 2 اين قابليت رو نداره ....
حالا خوبه ما خودموت تستش كرديم وصل شديم مگر نه شانس گنده ما 2 قابليت تست نداره ...
آقا یکی مارو راهنمایی کنه گوشی من سونی اریکسون J210i هستش
تمام تنظیمات رو انجام میدم علامت مثلث هم روی گوشیم میاد ولی وقتی میخوام پروفایل اینترنت بسازم حتما IP میخواد یعنی بدون IP پروفایل را ذخیره نمیکنه باید IP رو چی بزارم؟
آقا یکی مارو راهنمایی کنه گوشی من سونی اریکسون J210i هستش
تمام تنظیمات رو انجام میدم علامت مثلث هم روی گوشیم میاد ولی وقتی میخوام پروفایل اینترنت بسازم حتما IP میخواد یعنی بدون IP پروفایل را ذخیره نمیکنه باید IP رو چی بزارم؟
گوشی من سونی اریکیون ک 310 هست. با راهنماییهایی که دوستان کردند تنظیمات رو برای اتصال به اینترنت انجام دادم. با گوشی به اینترنت هم وصل شدم و کار کرد. میخواستم بدونم چطوری میتونم Pc رو با استفاده از موبایلم، به اینترنت وصل کنم. البته کابل Usb موبایل رو هم دارم. اگه لطف کنید و تنظیمات لازم رو بگید ممنون میشم.
گوشی من J210i سونی اریکسون است موقع تنظيم اينترنت IP میخواد بايد چه کار کنم؟ IP رو کسی میدونه چه عددی بايد بزارم؟
اصلا به ip نیازی نیست . شما فقط APN را بذار gprs و سیو کن و به بقیه کاری نداشته باش...
ممنون از راهنمایی شما ولی مشکل اینه که سیو نمیشه وقتی میخوام تنظیمات رو سیو کنم میگه اول IP وارد کن وقتی هم که برای IP همینجوری یه عددی میدم چک میکنه با شبکه پیغام میده IP اشتباه است :(
گوشی من سونی اریکیون ک 310 هست. با راهنماییهایی که دوستان کردند تنظیمات رو برای اتصال به اینترنت انجام دادم. با گوشی به اینترنت هم وصل شدم و کار کرد. میخواستم بدونم چطوری میتونم Pc رو با استفاده از موبایلم، به اینترنت وصل کنم. البته کابل Usb موبایل رو هم دارم. اگه لطف کنید و تنظیمات لازم رو بگید ممنون میشم.
واسه من این 3 مرحله اومد ولی می خوام MMS بفرستم می نویسه Resend at مثلا فلا ساعت
یعنی هنوز MMS راه نیوفتاده یا مشکلی وجود داره
دوستان من یه سوال دارم توروخدا کسی که مطمئنه جوا بده
یعنیاز الان تا 15 فروردی استفاده از اینترنت برای گوشی های ایرانسل کاملا مجانیه ؟؟
میخوام بدنم که آیا هیچ پولی به ازای هر چقدر استفاده نمیاد
لطفا یه کم زودتر جواب بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)