تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 43 اولاول ... 25313233343536373839 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 426

نام تاپيک: ((( تعميرگاه مجازي گوشيهاي سوني اريكسون !! )))

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام یکی کمکم کنه من گوشیم w910i نمیدونم بعداز اینکه گوشیم فلش کردم هرچی روی رم گوشیم پر میکنم آهنگ فیلم این چیزا که میریزم وقتی توی گوشیم میزارم یه دفعه کل رمم خالی میشه نمیدونم چرا اینطوری شده اگر کسی میدونه کمکم کنه تا این قضیه درست بشه اگر ایراد از فلش کردن هم هست بگید چیکار کنم تا درست بشه فقط خواهشا به این ور و انور پاس ندید زودتر کارم راه بندازید

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

گوشي من خود به خود ريستارت ميشه .(k800) چيكار كنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام بچه ا خسته نباشید من گوشیم p1 uiq3.من هفته پیش اپدیتش کردم از طریق سایت سونی اریکسون ولی بعد اپدیت انتنش قطع شده و دیگه نیومد!!!!master reset هم کردم درست نشد!کمکم کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام دوستان . من بعد از -- کردن گوشی ساتیو و آپدیت اون چندتا برنامه ریختم . ولی الان بعد از آپدیت چند بار گوشی هنگ کرده و هنگام ارسال فایل با بلوتوث در وسط ارسال متوقف میشه و اطلاعات نه از گوشی ارسال میشه و نه به گوشی وارد میشه ؟ علت این مشکلات چی می تونه باشه ؟ بعد از آپدیت این مشکلا بوجود آمده .

پروفشنال gigi_alex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آپادانا

پيش فرض

سلام
    لطفا یه کمکی بکنید.
    گوشی z530 یه دفه میکروفنش خراب شد . رفت تعمیر درست شد فقط 1 روز درست بود باز از فرداش خراب شد.
    میکروفنش خیلی ضعیف شده. اصلا صدا رو نمیگیره .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض بر گرداندن عکسها

سلام من گوشیم سونی اریکسون کا 800 .
    امروز رفتم بانک تو بانک برنامه ی همراه بانک زدن به گوشیم ولی نه برنامه نصب شد هم اینکه هر چی عکس و آهنگ داشتم پاک شد هالا من می خوام عکسایی که با گوشی گرفته بودمو برگردونم میشه؟آیا برنامه ای است؟ لطفا راهنماییم کنین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با سلام...
    یه مدتیه که برام این مشکل پیش اومده : وقتی این مسیر رو میرم :

menu>>>internet>>>option>>>advanced>>>connectivity >>>connect using>>>irancell-gprs

اینجا هیچ گزینه ای رو (چه gprs ایرانسل چه mms و چه چیزی رو که خودم ساختم به نام test ) انتخاب نمیکنه !!! من هر گزینه ای رو که انتخاب میکنم گوشیم اونرو انتخاب نمیکنه ... ( این گزینه ها مال وقتیه که این اشکال وجود نداشت )
    ولی الان حتی وقتی *130*3# و بعد کد مربوط به تنظیمات gprs رو میزنم میگه :
    the settings for your particular phone could not fond in our database ....

خلاصه اینکه با وجود این مشکل نمیتونم به نت وصل بشم...از این مشکل فیلم هم گرفتم که البته کیفیتش پایینه ولی خب معلوم میشه چیه ...
    اینم لینکش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون میشم اگه کمکم کنین...

آخر فروم باز new evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Fields Of Justice

پيش فرض

سلام من گوشیم سونی اریکسون کا 800 .
    امروز رفتم بانک تو بانک برنامه ی همراه بانک زدن به گوشیم ولی نه برنامه نصب شد هم اینکه هر چی عکس و آهنگ داشتم پاک شد هالا من می خوام عکسایی که با گوشی گرفته بودمو برگردونم میشه؟آیا برنامه ای است؟ لطفا راهنماییم کنین
    باید از یک برنامه ی ریکاوری استفاده کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض اشکال در نصب برنامه

دوستان عزيز در صورتيكه سوالات نرم افزاري و يا سخت افزاري درباره گوشي سوني اريكسون دارين مطرح كنيد .تا حدي كه بتونم كمكتون ميكنم .

سلام
    من یه گوشی k800 دارم که در قسمت other مثلا یه نرم افزار کتاب با تیپ جار می ذارم تا نصب بشه و کتاب رو بخونم اما دکمه نصب رو که می زنم چند ثانیه بعد برنامه نصب قطع میشه و عملیات بدون اتمام کار نصب به پایان می رسه.جالب اینکه نمی توانم وارد دو پوشه برنامه کاربری و پوشه بازیها بشوم.به نظر شما مشکل کجاست؟؟ممنونننننننننننننن

حـــــرفـه ای mohammadrm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    North

پيش فرض

سلام
    یه مدتیه صدای آیفون گوشیم ( P1i ) خیلی کم شده . صدای مخاطب ضعیف به گوش میرسه .
    کسی هست که به ما کمک کنه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •