سم فیشر عالی بود
خیلی نظر خوبیه
100%تایید میشه
یعنی موافقم
بیاین عکس بگیریم بزاریم ببینیم بقیه اون مکان رو میشناسن یا نه؟
من احتمالا امروز میرم عکس میگیرم میزارم
سم فیشر عالی بود
خیلی نظر خوبیه
100%تایید میشه
یعنی موافقم
بیاین عکس بگیریم بزاریم ببینیم بقیه اون مکان رو میشناسن یا نه؟
من احتمالا امروز میرم عکس میگیرم میزارم
این هم اولین عکس نداشتم باید بگردم و پیدا کنم
خوب دوستان بگید اینجا کجاست؟؟
میدونم همه میدونید
![]()
این که معلومه
چغا زنبیله
از کوچه ها وخیابون ها و میدان های شهر هم بزاریم
باز حالا یه عده نرن از شهرک نفت !ودوستای مشترکشون بذارن!؟[
باز مثل همیشه..............عجب جایزه ای
شاهرخ حيدري گفت: هنر به قريحه نياز دارد و بهترين استاد؛ تجربه است. هنرمند بايد چشمانش را تربيت كند تا خوب ببيند.
اين كاريكاتوريست خوزستاني در گفت و گو با خبرنگار فرهنگ و هنر ايسناي خوزستان گفت: در بيست و چهارمين دوره دو سالانه طنز گرافيكي تولنتینو ايتاليا، 680 هنرمند از 64 كشور دنيا با 1472 اثر شركت داشتند.
وي ادامه داد: موضوع اين جشنواره " مرد هم مردهاي قديم" بود كه در يك كار كنايهاي جايزه اول به خانمي از آلمان تعلق گرفت كه در اثر خود كه شش متر طول و عرض داشت، چهرههاي آدمهاي قديمي را به تصوير كشيده بود.
حيدري عنوان كرد: ساخت اين جشنواره به گونهاي است كه به نگاههاي هنري بها داده ميشود و نفر دوم از اسلووني يك مجسمه مفرغي ميموني در حال نواختن موسيقي را ساخته بود.
وي كه مقام سوم اين جشنواره را كسب كرده است، گفت: من يك كلاغ را كار كرده بودم كه مثل طاووس دم خود را باز كرده بود اما دم او يك بادبزن چيني بود. در اين نقاشي كلاغ ميخواست با يك كار سنتي خود را زيبا معرفي كند.
حيدري توضيح داد: نفرات اول، دوم و سوم به ترتيب 5000، 3000، 1500 يورو جايزه دريافت كردند.
به خدا من با پسر این اقا دوستم!!!!!!!!!!!ایول ایول خوشم اومد
وزير آموزش و پرورش در سپاسنامهاي انتخاب مدير آموزش و پرورش بهبهان را به عنوان مدير برتر آموزش و پرورش خوزستان تبريك گفت.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) – منطقه خوزستان – در بيست و چهارمين اجلاس رؤساي آموزش و پرورش مناطق كشور، نعمتالله همراهي مدير آموزش و پرورش بهبهان به عنوان مدير برتر آموزش و پرورش استان خوزستان معرفي شد.
در سپاسنامه محمود فرشيدي، وزير آموزش و پرورش خطاب به وي آمده است: از تلاشهاي ارزنده و زحمات گرانقدر جناب عالي به عنوان مدير برتر استان خوزستان در انتظام بخشي و ساماندهي امور مربوط به آموزش و پرورش آينده سازان ميهن اسلامي تقدير و تشكر مينمايم. اميد است خدمات ثمر بخش شما، درخت انقلاب اسلامي ايران را بيش از پيش تنومند و بارور سازد و شاخههاي پربار آن آفاق را در بر گيرد و جهانيان را از ثمرات روح بخش و جانآفرين آن بهرهمند سازد
سلام بچه ها من محمد هستم از ماهشهر . این تاپیک رو راه انداختم یه مدت نبودم شرمنده
اگه موافق باشین این تاپیک رو با یه موضوع جدید ادامه بدیم با تشکر از بروبچ خوزستانی
سیلام داداشی خوش اومدی بابابی معرفت کجابودی این مدت خفن باهات موافقم یه موضوع بیارین وسط یه خورده فک بزنیم بابامردیم از بی فکی
سلام دوست من اقا من هرچی پست میدم بازم مینویسه 13 پست دهنم سرویس شده چیکار کنم اینتر جان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)