تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 209 اولاول ... 253132333435363738394585135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 2082

نام تاپيک: *** بچه های خوزستان (خونگرم)****

آخر فروم باز ramyar.v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    bavaria

پيش فرض

سلام
    آره دارید آبروی هر چی اهوازیه می برید با این تاپیکتون اگر تو انجمن ما بود حتما میبستمش

به نظرم بهتره مسابقه یا یه چیزی تو این مایه ها بذارین. مثلا هر کس یه عکس از یه بخش اهواز (یا کلا خوزستان) بگیره از دوستان دیگه پرسیده بشه که عکس مربوط به کدوم بخش میشه. اینجوری هم استانمون رو نشون دادیم هم سرگرم شدید و هم اینکه شهرتون رو بهتر میشناسید .
    این بود نظر بنده .
    سم فیشر عالی بود
    خیلی نظر خوبیه
    100%تایید میشه
    یعنی موافقم
    بیاین عکس بگیریم بزاریم ببینیم بقیه اون مکان رو میشناسن یا نه؟
    من احتمالا امروز میرم عکس میگیرم میزارم

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

خوب يكي يه عكسي بزاره...

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    با افتخار میگم خوزستان کهن

پيش فرض

این هم اولین عکس نداشتم باید بگردم و پیدا کنم

خوب دوستان بگید اینجا کجاست؟؟
    میدونم همه میدونید

آخر فروم باز ramyar.v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    bavaria

پيش فرض

این که معلومه
    چغا زنبیله
    از کوچه ها وخیابون ها و میدان های شهر هم بزاریم

اگه نباشه جاش خالی می مونه selejwest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

باز حالا یه عده نرن از شهرک نفت !ودوستای مشترکشون بذارن!؟[

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

باز مثل همیشه..............عجب جایزه ای

شاهرخ حيدري گفت: هنر به قريحه نياز دارد و بهترين استاد؛ تجربه است. هنرمند بايد چشمانش را تربيت كند تا خوب ببيند.

اين كاريكاتوريست خوزستاني در گفت و گو با خبرنگار فرهنگ و هنر ايسناي خوزستان گفت: در بيست و چهارمين دوره دو سالانه طنز گرافيكي تولنتینو ايتاليا، 680 هنرمند از 64 كشور دنيا با 1472 اثر شركت داشتند.

وي ادامه داد: موضوع اين جشنواره " مرد هم مردهاي قديم" بود كه در يك كار كنايه‌اي جايزه اول به خانمي از آلمان تعلق گرفت كه در اثر خود كه شش متر طول و عرض داشت، چهره‌هاي آدم‌هاي قديمي را به تصوير كشيده بود.

حيدري عنوان كرد: ساخت اين جشنواره به گونه‌اي است كه به نگاه‌هاي هنري بها داده مي‌شود و نفر دوم از اسلووني يك مجسمه مفرغي ميموني در حال نواختن موسيقي را ساخته بود.

وي كه مقام سوم اين جشنواره را كسب كرده است، گفت: من يك كلاغ را كار كرده بودم كه مثل طاووس دم خود را باز كرده بود اما دم او يك بادبزن چيني بود. در اين نقاشي كلاغ مي‌خواست با يك كار سنتي خود را زيبا معرفي كند.

حيدري توضيح داد: نفرات اول، دوم و سوم به ترتيب 5000، 3000، 1500 يورو جايزه دريافت كردند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

به خدا من با پسر این اقا دوستم!!!!!!!!!!!ایول ایول خوشم اومد

وزير آموزش و پرورش در سپاس‌نامه‌اي انتخاب مدير آموزش و پرورش بهبهان را به عنوان مدير برتر آموزش و پرورش خوزستان تبريك گفت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) – منطقه خوزستان – در بيست و چهارمين اجلاس رؤساي آموزش و پرورش مناطق كشور، نعمت‌الله همراهي مدير آموزش و پرورش بهبهان به عنوان مدير برتر آموزش و پرورش استان خوزستان معرفي شد.

در سپاس‌نامه محمود فرشيدي، وزير آموزش و پرورش خطاب به وي آمده است: از تلاش‌هاي ارزنده و زحمات گرانقدر جناب عالي به عنوان مدير برتر استان خوزستان در انتظام بخشي و ساماندهي امور مربوط به آموزش و پرورش آينده سازان ميهن اسلامي تقدير و تشكر مي‌نمايم. اميد است خدمات ثمر بخش شما، درخت انقلاب اسلامي ايران را بيش از پيش تنومند و بارور سازد و شاخه‌هاي پربار آن آفاق را در بر گيرد و جهانيان را از ثمرات روح بخش و جان‌آفرين آن بهره‌مند سازد

داره خودمونی میشه IRPMC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام بچه ها من محمد هستم از ماهشهر . این تاپیک رو راه انداختم یه مدت نبودم شرمنده
    اگه موافق باشین این تاپیک رو با یه موضوع جدید ادامه بدیم با تشکر از بروبچ خوزستانی

پروفشنال Enter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    P30 World

پيش فرض

سیلام داداشی خوش اومدی بابابی معرفت کجابودی این مدت خفن باهات موافقم یه موضوع بیارین وسط یه خورده فک بزنیم بابامردیم از بی فکی

داره خودمونی میشه IRPMC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوست من اقا من هرچی پست میدم بازم مینویسه 13 پست دهنم سرویس شده چیکار کنم اینتر جان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •