کی چنین مقاصد شومی داشته![]()
![]()
.
.
n80 بدرد نمی خوره ؟ صداش چطوره ؟
3250 فلش نداره که و زیاد هم هست
کی چنین مقاصد شومی داشته![]()
![]()
.
.
n80 بدرد نمی خوره ؟ صداش چطوره ؟
3250 فلش نداره که و زیاد هم هست
N80 فیلم برداریش خیلی افتحاضه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
باور کن , من خودم امتحان کردم ! ولی صداش خوبه ! از این چیزایی که شما گفتی , تو این چند تا گوشی که گفتی انتخاب خیلی سخته !
N73 میتونست انتخاب خوبی باشه ! شاید N91 به دردتون بخوره , ولی خیلی سنگینه !![]()
چه جوري اون كه دوربينش 3مگ هستش
n91 فلاش داره ؟ كيفيت فيلمبرداي و بلندي صداش در چه حده ؟
يه سوال ديگه
اين 5700 اومده ؟ نيومده كي مياد ؟ بياد قيمتش چه جوري هاست ؟
با توجه به معيار هام گوشي بدرد بخوري هست ؟
( - :
بابا فلاش برا چيته فكر كردي فلاش ميتونه مشكل نور رو حل كنه ؟!
به نظر من N91 خوبه صداش هم در حد معمولي يه كم بالا تره ولي صداش كيفيت داره
خوب نه شايد ولي عكاسي در شب يا نور كم هم برام مهمه
فيلمبرداريش كيفيتش چطوره ؟
در مورد 5700 هم جواب بدي ممنون ميشم
سلام
لطفا"در مورد خرید گوشی n93i مرا راهنمایی نمایید با تشکر
شايد عكسهاش در شب زياد جالب نشه.فلش نداره ولي تو ميتوني از night mode استفاده كني
فيلمبرداريش هم معموليه
5700 هم هنوز تو ايران نيومده....
n93i صفحه نمايشش 16 ميليون رنگ رو نشون ميده كه n93 معمولي فقط 262 هزار رنگ نشون ميده
n93i دوربينش اصلاح شده و كيفيت بهتري داره.صفحه نمايش بيروني سياه و سفيده كه n93 معمولي رنگيه
قيمتش هم الان 950 هزار تومنه
ديگه چيشو بگم ؟![]()
![]()
سلام دوستان بايد بگم N72 گوشي كاملا نا شناخته ايه اونم به خاطر اينه كه شبيه N72 است ولي من كه خودم دارم مي گم غير از دوربين دوم بقيه چيزهاش از N70 بهتره كه با توجه به نزديكي قيمت كلا گوشي بهتري خواهد بود.
در ضمن اين در دوربين كه مشكل همه شده من كه دارم مي گم اگه با گوشي كشتي نگيرين هيچ مشكلي نداره تازه در N72 ميشه بدون ضايع شدن گوشي در دوربين رو در آورد (اگه واقعا ازيت مي كنه) در حالي كه در N70 نميشه و گوشي ضايع مي شه.
اين مشكل دوربين نسبت به بقيه گوشي هاست نه N70 و چند راه حل داره كه يكيش همين در آوردنشه و ديگري گرفتن قاب كريستالي است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)