به نظر شما p990 گوشیه خوب و قابل اطمینانیه؟؟؟
ایول کارت درسته.
گوشی بدی نیست.سونی اریکسون چیزه بد نداره.فقط سلیقه ای هست.اگه دوربین واست مهم نیست w950i بردار.خودم گرفتم عالی هست.قیمتی هم یه ذره گرون تره![]()
راستي حسام جان صداي اسپيكر دبليو 950 چجوري (بلندي و كيفيت (البته كيفيتش كه همه ي سري دبيو توپن)) ؟
از دبليو 550 يا 900 يا 3250 بيشتره ؟
راستش از صدای اسپیکرش راضی نیستم.چون کمه.w900 بیشتره.ولی تو گوشی کیفیتش همه سری w رو میخوره.من قبل این w800 داشتم و کیفیت صدای هدفونش حتی نزدیک این نیست.باس :w950 گوشو کر میکنه.![]()
ببینم این گوشیه دبلیو 830 امد تو بازار یا نه؟قیمت گذاریش رو چنده؟فکر کنم تفاوت قیمت خوبی با 850 داشته باشه...یه جورایی انگار ارزون شده ی 850 می تونه اقب بگیره...اخه نگاه کردم تو مشخصاتش مثلا دوربین مکالمه تصویری که 850 داره رو این نگذاشتن و یا یه سری امکانات ارتباطی که تو ایرانم جواب نمیده که روی 850 هست رو 830 نیست...اگه قیمتشو فهمیدین به منم بگین![]()
شاد باشید
830 اي دي اي جي داره ولي 3جي رو نداره
850 اي دي اي جي نداره ولي 3جي داره
مثل ك800 و ك790 ميمونه كه
790 اي دي اي جي داره ولي 3جي رو نداره
800 اي دي اي جي نداره ولي 3جي داره
ولي دبليو 830 و ك790 براي ايران بهترند چون تو ايران فكر كنم اول اي دي اي جي بياد بعد 3 جي و مكالمه تصويري
تا این امکانتات و ایران بده ما پیر شدیم![]()
خوب اخرش چی؟حرفی از قیمت نزدی ها...کسی از قیمتش خبر داره بگه...راستی الان 850 چنده؟نیومده پایین؟![]()
هنوز release نشده.اگر هم بشه و وارد ایران بشه تفاوت قیمت چندانی با W850 نخواهد داشت همون طور که K790 قیمتش در حد K800 هست و اوایل که بیشتر هم بود.
سلام به همه.گفتم بعد مدتی بیام تو تاپیک 100 تا موضوع تموم کردید.
این چند وقت سرم واقآ سرم شلوغ بود.حالا اومدم....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)