اگه گوشیتو ساپورت میکنه میتونی
نه imei عوض نمیشه
اگه گوشیتو ساپورت میکنه میتونی
نه imei عوض نمیشه
چند تا پچ خیلی باحال
با نصب این پچ ها دیگه نیازی به phone xs یا far نیست
1-w800_R1BC002_redirect_folder_layuot_to_other
این پچ مسیر فایل layout گوشیتون رو به فولدر ly تو other (حافظه داخلی) منتقل میکنه
قبل از فلش کردن main گوشی حتما باید فولدر ly رو تو other بسازید و فایل layout.xml رو داخلش قرار بدین
2-w800_R1BC002_redirect_folder_menu_to_other
این پچ مسیر menu گوشیتون رو به فولدر menu تو other (حافظه داخلی) منتقل میکنه
قبل از فلش کردن main گوشی باید فولدرmenu رو تو other بسازید و فایل menu.ml+آیکن های منو
رو داخلش قرار بدین
3-w800_r1bc002_change_mp_folder
این پچ مسیر mp گوشیتون رو به فولدر mp تو other (حافظه داخلی) منتقل میکنه
قبل از فلش کردن main گوشی باید فولدرmp رو تو other بسازید و فایل آیکن های مدیا پلیر
رو داخلش قرار بدین
4-w800_R1BC002_move_drivers_to_other_v4
این پچ مسیر درایور های( صدا و دوربین و صفحه نمایش) رو به فولدر drv تو other (حافظه داخلی) منتقل میکنه
قبل از فلش کردن حتما باید فولدر drv رو تو other (حافظه داخلی) بسازید و تمامی درایور های
صدا و دوربین و صفحه نمایش رو داخلش قرار بدین
برای نصب پچ ها آموزش gslide و phone xs رو بخونید
ضمنا این پچ ها روی گوشی ها k750 تبدیل شده به w800 با فریمور R1BC002 هم امتحان شده و جواب میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اكتيو جان نگفتي من منتظرم ها: جهت فلش كامل گوشيم 810 با ورژن R4EA031به ورژن پايينتر RDB005 فايلهاي زير را از سايت TOPSONY داونلود نموده ام:
1-Phone-XS_V2[1].01_Beta_package
2-W810_R4DB005_MAIN_GENERIC_HN_CID49
3-W810_R4DB005_FS_M_EAST_N_AFR_RED49
4-model_CDA102555_6_M_EAST_N_AFR
در ضمن مشخصات گوشيم با داوينچي به صورت زير است:
Phone Attached!
Detected SonyEricsson: K750/D750/W800/W810/W550/Z520/Z530.
Status Ok, OTP Close, CID49, PAF1
IMEI: ******-**-******
Phone Color: Red
Phone CID: 49
Operator:Generic Language:M_EAST_N_AFR CDA Number:CDA102555/6 Firmware Version:R4ED001
Phone Model (1):W810i
Phone Model (2):W810i º¾´H ¸¶àKdxL´l€ýÿÿœ ºªº¾H‚³L
W810 recognized!
You must use CID49 Flash Files For this phone!
Press "Flash Files" Tab and download free firmware
Execution Time - 00:00:07
Done!
ايا حالا ميتوانم فلش كنم؟
اكتيو جان گوشي من w810iهستش ساخت مالزي من تو اين گوشي مشكل صدا دارم كه صداش فوق العاده كمه وقتي كه زنگ ميخوره صداش و نميشنوم البته تو خبابون كيفيت اهنگش هم خوبه اما رو گوشي من صداش خيلي پايين حالا به من گفتن كه R4ea031 صدا رو تا حدي بالا تر از K750i و W800ميبره گوشي من رجسترش دستي يك بار با نرم افزار SEUS اپديت كردم سيم كات و نشناخت يه 20000 تومني خرج گزاشت رو دستم من ميخوام اين كار دوباره پيش نياد حالا من و راهنمايي كن
و بگو چطوري صداي گوشيم و ببرم بالاتر
معلم تعمير موبايلم يه كدي به گوشيم داد صداش از W800 خودش بالا تر رفت اما گوشيم و ريست كردم پريد معلممون هم ديگه نديدم كلاسم كه تموم شد انم رفت و ديگه پيداش نكردم
حالا اگه راهنماييم كني ممنون ميشم
آقا شما چه اصراری داری واسه فلش کردن اونم به ورژن پایینتر
w810 هنوز کامل هک نشده یعنی میتونی فلش کنی ولی نمیتونی customize کنی و فکر نکنم phone xs فریمور های w810 slide شده با gslide رو قبول کنه
ولی یه راهی هست ولی تست نشده اونم اینه که اول fs گوشی رو با phone xs فلش کنی (fs slide شده با gslide رو هم امتحان کن )
بعد با فار وارد fs گوشی بشی و بری تو این مسیر
و فایل های custom pack رو اونجا کپی کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و بعد با phone xs main گوشی رو فلش کنی
سلام به هکرهای این تابیک قبل از هر چیز یه سوال: میخواستم بدونم اینجا فقط راجعk750.w800.w810بحث میکنین یا نه گوشی من k610 ومن میخواستم درایور دوربینشو ارتقا بدم اولا نمیدونم از تاب سونی چه درایوری رو دانلود کنم وایا این درایور ها فقط مختص به k750.w800 است یا نه هر چند من همه درایور ها رو دانلود کردم ضمنا درایور دوربین من2.8 وویدیو کمرای اون 1.14 سوال زیاد دارم ولی همشو اینجا نمیتونم مطرح کنم از اساتید خواهش میکنم منو راهنمایی کنین![]()
یه درایور صدا که صداش بلند باشه گیر بیار
بعد با فار برو تو fs به این مسیر
تو اونجا فایل farfield_ring.apf برای صدای زنگ گوشیهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و فایل farfield_play.apf برای صدای پلیر گوشی
باید فایلهای قبلی رو پاک و فایل های جدیدی رو که گرفتی رو جایگزین قبلی ها کنی
حتی میتونی فایل زنگ گوشی رو اسمش رو تغییر بدی و بجای فایل پلیر بریزی که اینجوری صدای پلیرت مثل صدای زنگت بلند میشه
البته اینکه ریجستر دستیه مشکل بدیه
چون k750 با ریجستر دستی رو میشه به فار وصل کرد و با خود فار هم میشه فایل rest رو روشون فلش کرد طوری که imei عوض نشه ولی با w810 به نظر م تو فلش کردن فایل rest مشکل داشته باشی و شاید لازم بشه که main کامل رو با phone xs رو گوشیت فلش کنی که در اینصورت imei عوض میشه که 2000 هزار تومان میگیرن ریجسترش میکنن
من رجسترش دستي يك بار با نرم افزار SEUS اپديت كردم سيم كات و نشناخت يه 20000 تومني خرج گزاشت![]()
منظورت 2000هزار تومنه دیگه![]()
معلم موبایلتون با کد صدای گوشیتو زیاد کرد![]()
Last edited by active_277; 31-01-2007 at 02:19.
نه راجع به همه cid49 ها بحث میکنیم
شما اول گوشی تو به phone xs وصل کن واون log که اولش میاد رو بذار اینجا![]()
سلام اكتيو عزيز من ميخواهم كا 750 تبديل به دبليو 800 خود را از طريق مموري تغييرات لازم به آن را انجام دهم و ديگر نيازي به
XS++و نيز GSlide نداشتنه باشم . اگر ممكنه مرا راهنمائي كنيد فايل CUSTPACK گوشي ام را از كدام قسمت تاپ سوني بگيرم
و اگر فايل آن كم حجم است ميتوانيد زحمت بكشيد آنرا در اين قسمت آپلود نمائيد.؟
خيلي خيلي از شما متشكرم
دوست عزيز ممنونم ازت پس من منتظر خبر شما هستم منو بي خبر نذار ميخوام گوشيم رو تغيرات انجام بدم منوهاشم خوشگل كنم
قربونت دوست عزيز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)