تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 168 اولاول ... 253132333435363738394585135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 1672

نام تاپيک: « معرفي و بحث آنتي ويروسها »

پروفشنال borzou_one's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    پشت هیچستا نم

پيش فرض

سلام مهدی جان واقا سودا
    ببخشید من امروز گرفتار بودم
    پیرو درخواست قبلیم این پیغاما را میده

update file mirroring not configured properly. click setup to adjust necessery parameters

وبعد وقتي روي ستا ب كليك ميكنم اين بيغام را ميده:
    no information about updates is avilable.prior to confjgoring mjrror please conect at least once to the update server.to do so,click the update button in the update module

ووقتی روی ابدیت کلیک میکنم میگه ابدیت هست وامکان ابدیت شدن نداره
    به نظر شما باید فایل ابدیت را پاک کنم واز اول اونا ابدیت کنم یا راه دیگه ای هست
    ممنون :oops:

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان عزيز

توي اين مدت 2 ماهي كه من نبودم (هم من و هم مهران S.W.E عزيز) انگار كه بحث هاي زيادي بر سر آنتي ويروس ها و فايروال ها مطرح شده.
    والا تا زماني كه من يادم مياد و توي بحث آنتي ويروس ها بودم ابتدا مهران جان اومد و آنتي ويروس كاسپرسكي رو معرفي كرد به دوستان و يكسري از اعضا من جمله خوده من نظرمون جلب شد (به بحث هاي آنتي ويروس و امنيت خيلي علاقه دارم).با اون سري از دليل ها ومدارك معتبري كه مهران جان آورده بود ما رو يه كم وسوسه كرد كه سواي از نام هاي بزرگي همچون مك آفي و نورتون (خودم از طرفدارهاي سرسخت مك آفي بودم،اينو اكثر قديميا هم ميدونن)

ما به هزار زحمت بلاخره تونستيم نسخه 5.0.277 كاسپرسكي رو نصب و كركش كنيم.يه سري تست روش انجام دادم و نظرم رو جلب كرد.چه تستي ؟ اولا اين كه من در مورد هر چيزيي كه طرفش رفتم تمام تلاشم رو كرده ام كه تمام مطالب علمي و تجربي در رابطه با اون موضوع رو بدست بياورم.از جمله همين كاسپرسكي ، اين جوريشد كه ما رفتيم در موردش تحقيق كردم و ديدم كه در شناخت ويروس ها طبق آمار وارقام حرف اول رو ميزنه (با فاصله خيلي كمي از مك آفي جلوتره و با فاصله خيلي بيشتر از نورتون معروف جلوتره وداره به پيش ميره) از نظر ريل تايم پروتكشن هم خوب است تقريبا سرعت بالايي داره در جست و جو (بر عكس نورتون)،موتور خيلي قدرتمندي داره،مقدار زيادي از حافظه رم رو اشغال نميكنه ،ديتابيس خيلي قدرتمندي داره و هر روز هم آپديت ميشه (3 بار در روز) و خيلي آپديت هاي كم حجمي داره.
    اتفاقا قبل از اين بحث ها هم من در مورد كاسپر يه چيزايي از ناردين جان در اون زماني كه هنوز انجمن راه نيفتاده بود شنيده بود (اون موقع ناردين جان با اسم پسر جهنمي يا همون HelBoy ميومد و در كامنت هاي سايت بچه ها رو براي كرك راهنمايي ميكرد همراه با ژاله خانوم).و همچنين و توي خبرها خونده بودم كه شركت آواژنگ قرارداد همكاري با كاسپر بسته و نمايندش شده بود.

در اين زمان بحث سر برتري كاسپر و نورتون بود.يكم كه رفتيم جلوتر نويد جان اومد و در كرك كردن كاسپر به مشكل برخورد و رفت طرف بيت دفندر 8 بعد از چند روز بحث افتاد سر برتري بيت دفندر و كاسپر، كه خيلي بحث داغي شده بود رفته بود روي اين كه ديتابيس كاسپر بيشتر ويروس ميشناسه يا بيت دفندر جديد.يه مدت همين جور گذشته من اتفاقي سايت فارسي NOD32 رو پيدا كردم و با توجه با اطلاعات و آمار و ارقام اين آنتي ويروس هم يكم منو متعجب كرد و اومدم توي همين تاپيك اونو به بچه ها معرفي كردم.يه چند باري هم تصميم گرفتم كه دانلودش كنم ولي چون كركي كه براش ارائه شده بود مشكل داشت از خيرش گذشتيم.

به بعدش رو ديگه من خبر ندارم كه چي شد!!!
    ولي اين 3 تا صفحه آخر رو كه خوندم(22 و 23 و 24 ) يه چيزايي دستگيرم شد كه فعلا بحث اصلي بر سر كاسپر و NOD32 است و همچنين بين فايروال هاي Zone Alarm و كيرو يا كريو.

همين جا من اول برنامه هاي امنيتي رو كه تا حالا تست كرده ام نام ميبرم:

1- آنتي اسپاي وير Xsoft ،
    2- آنتي اسپاي وير ماكروسافت ،
    3- آنتي اسپاي وير SPYWARE DOCTOR ،
    4- Ad-Aware SE Profesional ،
    5- SPY SWEEPER ،
    6- JC Spyware and Adware Remover ،
    7- SCAN SPYWARE ،
    8- SPYBLOCK ،
    9- Anti Trojan Agntium TAUSCAN ،
    10- Spy Hunter ،
    11- SPY BOTSD ،
    12- TZ Spyware Adware Remover ،
    13- Trojan Remover ،
    14- AdSpy.Eliminator ،
    15- Anti Trojan Shield ،
    16- SPY COP ،
    17- Trojan Hunter ،
    18- Agntium OutPost Firewall ،
    19- SPY THON ،
    20- Anti Trojan Gold ،
    21- Panda Antivirus Platinum ،
    22- نسخه هاي 7 و 8 و 9 آنتي ويروس Mc Afee ،
    23- نسخه هاي 2003 و 2004 و 2005 آنتي ويروس نورتون ،
    24- آنتي ويروس كاسپرسكي ورژن 5 ،
    25- آنتي ويروس بيت دفندر 8 ،
    26- فايروال نورتون 2003
    27- فايروال مك آفي نسخه هاي 4 و 5 و 6
    28- فايروال زون آلارم 4 و 5

و در حال حاضر از برنامه هاي شماره 1 و 2 و 3 و 4 و 19 و 24 و 28 دارم استفاده ميكنم و راضي هم هستم. با اين سابقه كاري و تست هايي كه انجام داده ام و مقالات متعددي كه من درمورد اين سري از برنامه ها خوندم و همچنين شناختي كه اكثر بچه ها از من دارن،معلوم ميشه كه من هيچ حرفي رو روي هوا نمي زنم كما اين كه در بحث سي پي يو هاي اينتل و AMD هيچ حرفي رو از روي تعصب نزدم.همه فكر كنم بدونن كه تعصب من فقط روي ماكروسافت و بيل گيتس هست نه ساير محصولات.

من روي هيچ كدوم از اين آنتي ويروس ها تعصب خاصي ندارم و فقط نتيجه آزمايشات خودم و تحقيقاتم رو مينويسم. خوب! تا حالا درست شد؟؟ بريم سر اصل مطلب

بنده واقعا تعجب كردم كه چرا اين قدر بر عليه هم اين جور جبهه گرفته ايد؟؟ مخصوصا 4 نفر از بهترين هاي سايت P30WORLD يعني :Mehdi_Best عزيز و Soda جان و نويد عزيز و كركي جان . من طي بررسي كه طي همين مدت 3 روز انجام دادم (9 تير 84 تا 11 تير ) ميخواستم از مهدي و سودا و نويد جان دعوت به همكار كنم در انجمن هايي كه خودم مديرشون هستم.البته نويد و مهدي رو كه ميشناختم فقط سودا جان مونده بود كه ايشون رو هم كاملا شناسايي كردم.همين جا از ايشون به خاطر كمك هايي كه در انجمن كامپيوتر كردن تشكر ميكنم.

والا من طي اين 3 صفحه آخري رو كه ميخوندم فقط يك مورد از كركي جان ديدم كه از نوشتشون يه جورايي خشم استنباط كردم و بعدش هم جواب هاي سودا و مهدي جان نسبت بدين مسئله كه ديگه بالا گرفت.تا اونجايي كه من شناخت از مهدي دارم ايشون طرز نوشتنش جوريي نيست كه كسي جرات نكنه روي حرفاش حرفي بزنه.(تا حالا كه من اين جوريي ديدم)
    البته از زبوني كه نويد داره فكر نكنم ترسيده باشه و يا جرات نكرده باشه كه چيزي بنويسه!!! موضوع احتمالا چيز ديگه ايي بوده

مسئله ديگه بهترين بودن اين آنتي ويروس ها نسبت به هم است.من چند وقت پيش تونستم نسخه شماره 8 بيت دفندر رو گير بيارم و تست كنم (البته نه روي دستگاه خودم) به نظرم آنتي ويروس جالبي رسيد ازش خوشم اومد(هم سرعت و ديتابيس و لود شدنش و......) جديدا نود 32 را هم تونستم به دست بيارم ولي هنوز تست نكردم ولي با توجه آمار و ارقام و تحقيقات اونو آنتي ويروس قابلي ميدونم. اگر كسي از من بپرسه كدوم آنتي ويروس بهتره من واقعا نمي تونم بين اينها يكي رو بهترين انتخاب كنم در نتيجه اين گونه دسته بندي ميكنم با توجه به همه مزايا:

در رده اول آنتي ويروس هاي كاسپرسكي و بيت دفندر 8 و نود 32 رو قرار ميدم.
    در رده دوم با اختلاف خيلي كمي مك آفي 9 رو قرار ميدم.
    (چرا؟ چون سواي از قدرت شناسايي خيلي خوب مك آفي و ساير مزاياش،اين آنتي ويروس خودشو يه جا نتونست براي من خوب نشون بده،اونم وقتي بود كه وارد يك سايت كرك نرم افزار ميشدم.برخي از اين سايت ها حتي زماني كه صفحه اينترنتيشون رو باز ميكني همراه خودشون يك تروجان دارند كه اين تروجان رو كاسپر تونست براي من شناسايي كنه ولي مك آفي نتونست.البته بايد بگم كه من هنوز نود 32 و بيت دفندر رو در اين مورد تست نكرده ام)

در رده پنجم يا ششم شايد هم پايينتر نورتون رو ميزارم.

در پايان از هر 2 دوستمون مهدي جان عزيز و كركي جان كه خواهشمندم لطف كنن برگردن به اين سايت.

ممنون

فقط يه چيزي يادم رفت بگم كه تنها بدي كه كاسپر براي من داره اينه كه خيلي دير در اول استارت آپ ويندوز لود ميشه.حالا يا عيب از كاسپر هست و يا اين كه نسخه كرك شده.چون براي كامپيوتر نسبتا قدرمند من كه 1 گيگ رم كينگستون و يك سي پي يو 2.8 اينتل (فول باكس) داره + يك مادربورد گيگا 8PENXP داره نبايد مشكلي داشته باشه.

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

عجب توضيحات كاملي دادي امير پي سي جان
    حال كردم
    ممنون
    منم همينو ميگم بين چند تا آنتي ويروس بهترين پيدا كردن يه كم كه چي بگم در واقع خيلي سخته

پروفشنال arkadas's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

اول ببخشید که تو تاپیک مخصوص آنتی ویروس ها ،در مورد فایروال ها می نویسم.فکر کنم یه تاپیک هم در مورد فایروال ها ایجاد بشه ،می توان بحث های خوبی در مورد فایروال ها کرد و صد البته بحث در مورد فایروال ها کمی تخصصی تر از انتی ویروس ها می باشد.
    با توجه به اون مقایسه ای که آقای کرکی در مورد عملکرد فایروال ها تو تستی که روشون انجام شد گذاشتند دوستان نظر بدند،آیا واقعا امتیازkerio personal firewall اونه.البته Outpost Firewall Pro کارش درسته و الان هم رو سیستمم نصبه و یا رتبه اول را یک فایروال 650 کیلو بایتی داره!
    من هنوز گیج می زنم.
    از دوستان خواهشمندم نظر بدند.

تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

amir_p30 جان اشکال از سیستم شما نیست من هم هر جا کاسپرسکی پرو را نصب کردم یه خورده طول می کشه لود بشه البته این نمی تونه یه ایراد به انتی ویروس باشه ولی خاب برای کسانی که یه خورده وسواس دارند ،ممکنه جالب نباش.نسخه معمولی کاسپرسکی سریع تو استارت اپ لود می شه.
    <<<<<<<<<<<<&l t;<<<<<<<<<<<< <<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
    این بیت دفندر هم دیتابیسش داره از حد فراتر می ره ها.الان شده تقریبا صد و نود هزار تا.

اگه نباشه جاش خالی می مونه nimaoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

دوستان عزيز..من روي يك windows آنتی ویروس nod دارم و روی ویندوز دیگر کاسپرسکی...
    امروز از همین سایت p30world برنامه spywaredetector را نصب کردم...
    در کمال تعجب این برنامه هم فایل و هم ریجیستری آلوده به انواع تروجانها را در کامپیوتر من پیدا کرد!!!

در ضمن من هم ad-aware و هم spyware doctor در کامپیوترم نصب است...
    از سایر دوستان هم خواهش می کنم که این برنامه را نصب کنند و امتحان کنند..

تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

سلام
    اول بگم که من طرفدار هیچ انتی ویروسی نیستم و هر از گاهی از یکیشون استفاده می کنم.
    در مورد انتی ویروس بیت دفندر (دقیقا نمی دونم کجا ولی اگه اشتباه نکنم تو همین فروم پی سپ ورلد بود)خوندم که یکی از دوستان گفته bitdefender انتی ویروس جدیدیه و تازگی ها معروف شده.
    شرکت Softwin سازنده ضد ویروس bitdefender از نخستین شرکت های فعال در زمینه ضد ویروس می باشد.این شرکت قبل از اینکه انتی ویروس bitdefender را تولید کند اون قدیما یک محصول انتی ویروس بیرون داده بودند به نام antivirus expert که از نظر رابطه کاربری و شکل و قیافه و امکانات، کپی همین بیت دفندر بود.
    اینم جالبه که بیشتر اپ دیت هااز شرکت بیت دفندر را شخصی به اسم Mihai Novitchi نوشته.البته الان برنامه نویساش بیشتر شدند ولی تا یکسال پیش بیشتر همین شخص برنامه نویس ارشدشون بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه nimaoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

کسی این را امتحان کرد : spywaredetector

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

با سلام.
    دوست خوبم من spyware detector را امتحان كردم.عالي بود.با وجود nod32 و kaspersky personal pro 5.0.372 در سيستم من چند تروجان هم اين برنامه شناسايي كرد ولي به خوبي اپديت نشد.
    در ضمن سوالي از دوستان دارم ايا فرقي بين نسخه personal و personal pro انتي ويروس kaspersky 5.0.372 وجود داره چون هر دو را نصب و رجيستر كردم ولي هيچ فرقي نديدم.ايا اينطوره يا چيز ديگه اي؟

پروفشنال borzou_one's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    پشت هیچستا نم

پيش فرض

اقا مشکل حل شد
    به نظر من چون از اول شروع به ابدیت کردن کردم این مشکل حل شد
    گفتم برای دوستان دیگه که این مشکل را دارند
    ولی اقا سودا واقا مهدی بازم ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •