سلام دوست من.
از سايتي كه معرفي كرديد ممنونم؛ ولي متاسفانه بازهم من مشكل سرعت را دارم. ببينم، سرعت Total كه در پايين µTorrent مينويسه چيه؟
![]()
سلام دوست من.
از سايتي كه معرفي كرديد ممنونم؛ ولي متاسفانه بازهم من مشكل سرعت را دارم. ببينم، سرعت Total كه در پايين µTorrent مينويسه چيه؟
![]()
در کلاینت utorrent
چطور میتونم بعضی از peer ها رو Ban کنم ؟!![]()
وقتی شروع کردی به دانلود تورنت قسمت پایین utorrent ببین tracker status رو working زده یا نه شاید به ترکر کانکت نشیدین بعد ایا تونتستین به هیچ سیدری کانکت بشین؟از سايتي كه معرفي كرديد ممنونم؛ ولي متاسفانه بازهم من مشكل سرعت را دارم. ببينم، سرعت Total كه در پايين µTorrent مينويسه چيه؟
سرعت دانلود تورنتی که از اون سایت دانلود کردین چقدر بود؟ اګه تونستین یه عکس ازش بګیرین که قسمت information تورنت رو نشون بده شاید بشه کاریش کرد
او مقدار total که داخل پراتنز هست یکیش مقدار دانلود و دیګری مقدار اپلودی که داشتین رو نشون میده
باید یه فایل متنی بازی کنی لیست ای پي هایی که می خوای بن شن رو بهش اضافه کنی و انو به ااین اسم سیو کنی تو فولدر برنامه ipfilter.dat از بعد برنامه رو ریستارت کنیدر کلاینت utorrent
چطور میتونم بعضی از peer ها رو Ban کنم ؟!
یا اینکه میتونی از برنامه ی PeerGuardian استفاده کنی که مخصوص بن کردن ای پی هست
سلام
سرعت Total كه پايين µTorrent مي نويسه مجموع سرعت دانلود (يا آپلود) تمام فايل هاي در حال دانلوده.مگه شما چند تا فايل رو با هم دانلود مي كني كه ميگي سرعت Total از سرعت دانلود اون فايلتون بيشتره؟
بهتره كه توي تنظيمات برنامه Max number of active torrents رو 1 بزاريد تا در هر زمان فقط يك تورنت در حال دانلود (يا آپلود) باشه
در ضمن سرعت آپلود رو بهتره به صورت نامحدود قرار ندين.همونطور كه وقتي سرعت آپلود كم باشه سرعت دانلود كم ميشه اگه از يه حدي هم بيشتر باشه بازم روي سرعت دانلود تاثير منفي ميذاره
موفق باشيد.
پيمان جان از لطف شما متشكرم.
خودم درستش كردم؛ يعني Bandwidth Allocation را روي High گذاشتم و حالا سرعتش مثل سرعت Http هست.
ببينم، آيا امكان داره كه سرعت دانلودش از Http بيشتر بشه؟
ولي بهرحال چون گفته بوديد، يك عكس رو ازش گرفتم و ضميمه كردم.
موفق باشي.![]()
خوشحالم مشکلت حل شدپيمان جان از لطف شما متشكرم.
خودم درستش كردم؛ يعني Bandwidth Allocation را روي High گذاشتم و حالا سرعتش مثل سرعت Http هست.
ببينم، آيا امكان داره كه سرعت دانلودش از Http بيشتر بشه؟
ولي بهرحال چون گفته بوديد، يك عكس رو ازش گرفتم و ضميمه كردم.
موفق باشي.
فقط یادش باشه سرعت خوب و در حد http رو اګه همیشه میخوای داشته باشی باید همونطور که دانلود میکنی اپلود هم داشته باشی مخصوصا واسه ترکر های خصوصی که اګه بعد از مدتی اپلود نداشته باشی یا share ratio خوبی نداشته باشی ممکنه بن بشی
در مورد سرعت بیشتر فک نکن بتونی بشتر از سرعت کانکشنی که داری دانلود کنی چون سرعت از طرف isp محدود میشه و نمیشه کاریش کرد البته تو همین تایپک هم یکی از دوستان ګفته بود با کانکشن 128 با سرعت 40 45 kB دانلود میکنه ولی در کل این قضیه به isp مربوط میشه
موفق باشی
سلام
من utorrent رو دانلودونصب كردم از طريق سرچ هم فايلهاي مثل اينو [TBox] The[1].Road.to.El.Dorado[2000]DvDrip[Eng]-Toxic3 پيدا كردم و دانلود كردم ------ سرورم رو همبه تنظيمات برنامه دادم اماتا حالا موافق به دانلود نشدم و بعد از اجراي برنامه پيام ( در حال دريافت ) ميده امااز 0 درصد تكون نميخوره لطفا راهنمايي كنين mer30
سلام
من از Utorrnet نسخه portable استفاده می کنم
اگه ممکنه لطف کنید این عکس رو ببینید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که در تصویر می بینید در پایین پنجره برنامه یک (( علامت تعجب رو در ضمینه قرمز قرار داده )) و بر روی علامت که بری پیغامی که می بینید می یاد :
Not connectable
A firewall/router is limitting your network traffic.You need to open up a port so others can connect you
البته همونطور که می بینید داره دانلود می کنه ( و در اون لحظه ای که عکس گرفتم 13.7 KB/s که البته اون سرعت شانسی بوده و اکثرا با سرعت 4-5 KB دانلود می کنه ؛ الان که دارم می نویسم داره با سرعت 1.4 KB/S دانلود می کنه! )
اما چند دقیقه قبلش داشتم یه کتاب دانلود می کردم سرعت بالا ( دورو ور 30 KB/S ) و اکثرا ثابت بود!!!
می خواستم ببینم مشکلی هست از بابت port ؟؟؟ اگه هست چرا داره بالاخره دانلود می کنه...و یه فایل دیگه هم با سرعت بالا دانلود کرد!!!
یا اینکه چون دانلود کننده ها زیادن اینطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان داره بیشتر از سرعت دانلود ، آپلود می کنه و این خیلی مسخرس ( حرصمو در اورده! )
بسیار ممنون می شم اگه راهنماییم کنید
و از قضا در قسمت تنظیماتش در بخش Connection پورت مورد استفاده همین پورت هست!
Last edited by cyrus_achamenian; 02-06-2007 at 16:54.
سلامسلام
من از Utorrnet نسخه portable استفاده می کنم
اگه ممکنه لطف کنید این عکس رو ببینید : اینجا
همونطور که در تصویر می بینید در پایین پنجره برنامه یک (( علامت تعجب رو در ضمینه قرمز قرار داده )) و بر روی علامت که بری پیغامی که می بینید می یاد :
Not connectable
A firewall/router is limitting your network traffic.You need to open up a port so others can connect you
اون جمله اي كه خودت نوشتي معنيش تقريبآ واضحه.
يكي از راه هاي رفع اين مشكل اينه:
Properties كانكشني كه ازش استفاده مي كني رو بزن
برو به قسمت Advanced
Setting رو بزن
در قسمت Services با دكمه Add يه سرويس به ليست اضافه كن.اسمي كه براش مي زاري مهم نيست ولي شماره پرتي كه بهش مي دي بايد همون پورتي باشه كه Utorrent ازش استفاده مي كنه
OK رو بزن و بعد مربع كنار اين سرويس جديد كه ساختي رو تيك بزن
Ok كن
تموم شد
فقط حواست باشه توي تنظيمات UTorrent در قسمت كانكشن Randomise port رو غير فعال كني تا هميشه از همون پرتي كه مي خواي استفاده كنه.
شما باید ببینین تورنتی که دانلود میکنین سیدر و لیچری داره یا نه و اینکه ایا شما به ترکر کانکت شدین؟ همین طور چک کنین برنامه ی تورنت شما به وسیله ی فایروال بلاک نشده باشه و پورتی که استفاده میکنین باز باشه ( پورت رو یه عدد مثل 55444 بزارین و تست کنین ببین باز هست یا نه )من utorrent رو دانلودونصب كردم از طريق سرچ هم فايلهاي مثل اينو [TBox] The[1].Road.to.El.Dorado[2000]DvDrip[Eng]-Toxic3 پيدا كردم و دانلود كردم ------ سرورم رو همبه تنظيمات برنامه دادم اماتا حالا موافق به دانلود نشدم و بعد از اجراي برنامه پيام ( در حال دريافت ) ميده امااز 0 درصد تكون نميخوره لطفا راهنمايي كنين mer30
باید مشخصات تورنت رو بنویسین
اون علامت تعحب قرمز نشون میده که پورتی که شما استفاده میکنین به وسیله ی فایروال یا روتر محدود شدهمن از Utorrnet نسخه portable استفاده می کنم
اگه ممکنه لطف کنید این عکس رو ببینید : اینجا
Not connectable
البته همونطور که می بینید داره دانلود می کنه ( و در اون لحظه ای که عکس گرفتم 13.7 KB/s که البته اون سرعت شانسی بوده و اکثرا با سرعت 4-5 KB دانلود می کنه ؛ الان که دارم می نویسم داره با سرعت 1.4 KB/S دانلود می کنه! )
اما چند دقیقه قبلش داشتم یه کتاب دانلود می کردم سرعت بالا ( دورو ور 30 KB/S ) و اکثرا ثابت بود!!!
می خواستم ببینم مشکلی هست از بابت port ؟؟؟ اگه هست چرا داره بالاخره دانلود می کنه...و یه فایل دیگه هم با سرعت بالا دانلود کرد!!!
یا اینکه چون دانلود کننده ها زیادن اینطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان داره بیشتر از سرعت دانلود ، آپلود می کنه و این خیلی مسخرس ( حرصمو در اورده! )
بسیار ممنون می شم اگه راهنماییم کنید
__
این باعث میشه که شما حتی اګه به ترکر وصل بشین به صورت ناشناس باشین و خیلی از سیدر ها و لیجر های دیکه کلاینت شما رو نبینن و نتونن به شما کانکت بشن و همین هم باعث کاهش سرعت میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)