تو صفحه های قبلی گفتم و لینک هم دادم. یه نگاه بنداز اگه متوجه نشدی بگو تا دوباره کامل تر بگم .
با برنامه GG-Client.
na gg clinet khali khob nist khali lagg dare e !
تو صفحه های قبلی گفتم و لینک هم دادم. یه نگاه بنداز اگه متوجه نشدی بگو تا دوباره کامل تر بگم .
با برنامه GG-Client.
na gg clinet khali khob nist khali lagg dare e !
سلام بجه ها می خوام چندتا replay واستون بزارم تا بازی کردن رو یاد بگیرید. بازیها یجورای در سطح جهانی بازی شده. بازی کردن FireFox یکی از بازی کن ها رو نگاه کنید یاد بگیرید. خدایش من که حال کردم.
برو تو این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو WC3 InstallPath Fix دانلود کن بهد بریز تو پوشه ای که وارو نصب کردی
خوب همه ی سرور ها لگ میزنه![]()
ولی تو gg اگه با ایرانی ها بازی کنی خیلی لگ کمه تازه رپ گیمم که دیگه دون پس در حال حاضر gg بهترین انتخابه![]()
بزار ببینیم![]()
دستت درد نکنه KoNjKaVجان .اما اون سایت که باز نمیشه!!!!!!!!!!
یه demo براتون از خودم میزارم که همین امروز ساعت 5 بازی کردم. 1vs4 .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس چی شد. قرار بود replay بزاری.
این ارور برای وقتی هستش که وارکرفت رو از روی سی دی بازی نصب نکرده باشی. من هم همین مشکل رو داشتم. چون سی دی فایلهای نصب شده وارکرفت رو داشتم.
برای رد شدن از این مشکل همون طور که KoNjKaV گفت باید توی گوگل عبارت WC3 InstallPath Fix رو سرچ کنی تا بتونی registry وارکرفت رو وارد ویندوزت کنی یا این که بری و سی دی اصل بازی وارکرفت رو بخری.![]()
![]()
به شانس بد من هر جی گشتم پیدا نکردم..یه سوال داشتم؟من وقتی میخوام GG-Client برم بازی کنم.وقتی میرم تو وارکرافت.سرور هت رو نشوون میده اما وقتی وارد سرور میشم یه 0کنار آی دیم میاد و مپ رو نشون نمیده و نمیتونم بازی کنم .کسی میتونه بگه مشکی از کجاست//////
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)