تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 39 اولاول ... 25313233343536373839 آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 385

نام تاپيک: در ايران PS3 يا Xbox 360 . كدام بهتر است؟

داره خودمونی میشه astatira's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

چون قافیه تنگ آید ----- شاعر به جفنگ آید

خوشم میاد که حتی اسمش رو هم نمیتونی درست بنویسی

و جالبترش اینکه از آمار رسمی سایت IGN که گفته PS Move بهتره کارتون رسید به فیلم های یوتیوب

همین الانشم کنسول مورد علاقه شما که مشخصه برای چی داری خودتو براش تیکه و پاره میکنی فروشش از 360 کمتره عزیز :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا برای خالی نبودن عریضه یه سری هم به همون یوتیوب مورد علاقه شما میزنیم :

فیلم تبلیغاتی که خود سونی برای بستی معروفش ساخته :

کد:
    فیلم تبلیغاتی موشن کنترلر ویی :

کد:
    به جان تمام کاربر های پی سی این دو تا مثل هم نیستند تازه بستنیه قدیمی تر هم هست

عمو جان موشن کنترل وی قبل از این بستنی مسخره تولید شده تازه دوربین هم نمیخواد !

و اما نتال چیست :

کد:
    کد:
    دیگه اینکه چه قدر حرفهای من به درد دوستان خورده و چه قدر قدرت تخیل شما ! دوستان با سپاسهاشون مشخص میکنند .
    احتمالا سنت خیلی کمه پسر خوب که برای درک مطلب باید برات کلماتو واژه واژه نوشت. یوتوب یعنی youtube.من قربونت خیلی چیزا دارم که خودمو واسش تیکه پاره کنم ps3 که یک چیزه فقط برای بازی وارزش این حرفارو نداره مشخصه چقدره فکرت بزرگ وبازه که x360 شده یک آرمان برات افسوس برات گفتم احتمالا هنوز خیلی چیزارو تو زندگی نمیدونی البته شرایط سنیته بعدشم شماخودتو برای x360 داری تیکه پاره میکنی من هموطنامو خیلی بیشتر از سونی و مایکروسافت دوست دارم از خدامه ps3 بشه 50هزار تومن همه قشرهای پائینتر جامعه هم بخرن گور بابای سونی ایرانو عشق است ولی شما کوته نظران نمیتونید درک کنین تعجبه سونی با اون همه کارشناس ومهندس وتیمهای تحقیقاتی نتونست تشخیص بده ps3 ضرره وps move یک کپیه افتضاح اونوقت شما یک گیمر کوچیک در ایران کشوریکه اصلا جزو محاسبات شرکتهای بزرگ نمیاد نشستی میگی سونی ورشکست میکنه ps3 نابود میشه ps moveکپی ابلحانه ی با استدلالهای کودکانه ی خودت من میگم جفتش خوبه ولی ps3 بهتره نه تو ایران شما لجت گرفته میگی ps move دسته کلنگه بستنیه البته ظرفیتت همینقدره ولی من یک کلمه نگفتم مایکروسافت فلانه یا ناتال فلانه در آخر بازم جفتش که اومد توبازار استفاده شد راحتتر میتونیم نظربدیم ایشالا شما همشو بخری راضی باشی منم از لحاظ مالی وروحی اینقدر اشباع شدم که رضایتم در کنسول نیست چون نهایت پولی که میخاد 1 میلیونه.کور بابای مایکروسافت ونینتندو وسونی سود ورضایت ایرانیانو عشق است یا علی

2. 2 کاربر از astatira بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

احتمالا سنت خیلی کمه پسر خوب که برای درک مطلب باید برات کلماتو واژه واژه نوشت. یوتوب یعنی youtube.
    البته یوتیوب درسته به معنای لوله ، تونل ، مجرا !

من قربونت خیلی چیزا دارم که خودمو واسش تیکه پاره کنم ps3 که یک چیزه فقط برای بازی وارزش این حرفارو نداره مشخصه چقدره فکرت بزرگ وبازه که x360 شده یک آرمان برات افسوس برات گفتم احتمالا هنوز خیلی چیزارو تو زندگی نمیدونی البته شرایط سنیته بعدشم شماخودتو برای x360 داری تیکه پاره میکنی من هموطنامو خیلی بیشتر از سونی و مایکروسافت دوست دارم از خدامه ps3 بشه 50هزار تومن همه قشرهای پائینتر جامعه هم بخرن گور بابای سونی ایرانو عشق است ولی شما کوته نظران نمیتونید درک کنین تعجبه سونی با اون همه کارشناس ومهندس وتیمهای تحقیقاتی نتونست تشخیص بده ps3 ضرره وps move یک کپیه افتضاح اونوقت شما یک گیمر کوچیک در ایران کشوریکه اصلا جزو محاسبات شرکتهای بزرگ نمیاد نشستی میگی سونی ورشکست میکنه
    پس هنوز نمیدونی با کی طرفی عزیز برادر ! من توی ایران نیستم خوشگل پسر ! لابد باقی اطلاعاتت هم همین طوری سرسری و از روی بخار معده هست ! به قول معروف مشت نمونه خروار !
    سونی هم با اون همه مهندس و کارشناس و غیره فقط و فقط به فکر پول در آوردنه مثل بقیه و درک این مساله برای شما کمی ثقیل هست !

ps3 نابود میشه ps moveکپی ابلحانه ی با استدلالهای کودکانه ی خودت من میگم جفتش خوبه ولی ps3 بهتره نه تو ایران شما لجت گرفته میگی ps move دسته کلنگه بستنیه البته ظرفیتت همینقدره ولی من یک کلمه نگفتم مایکروسافت فلانه یا ناتال فلانه
    باز هم اسمشو اشتب نوشتی آقای پروفسور ! نِتال درسته

در آخر بازم جفتش که اومد توبازار استفاده شد راحتتر میتونیم نظربدیم ایشالا شما همشو بخری راضی باشی منم از لحاظ مالی وروحی اینقدر اشباع شدم که رضایتم در کنسول نیست چون نهایت پولی که میخاد 1 میلیونه.کور بابای مایکروسافت ونینتندو وسونی سود ورضایت ایرانیانو عشق است یا علی
    همونی که بالاتر نوشتم رو دوباره براتون مینویسم : چون قافیه تنگ آید ----- شاعر به جفنگ آید .

4. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس هنوز نمیدونی با کی طرفی عزیز برادر ! من توی ایران نیستم خوشگل پسر ! لابد باقی اطلاعاتت هم همین طوری سرسری و از روی بخار معده هست ! به قول معروف مشت نمونه خروار !
    سونی هم با اون همه مهندس و کارشناس و غیره فقط و فقط به فکر پول در آوردنه مثل بقیه و درک این مساله برای شما کمی ثقیل هست !.

ما فک میکردیم این جماعت ملا لغتی فقط تو ایرانن نگو تا المانم سرایت کرده. خدایی راستشو بگو کلک نکنه وکیل مدافع microsoft هستی ما خبر نداریم...... ولی شاعر میگه :< 1 نصیحت بشنو از من کندران نبود قرض > ینی میخوام بهت نصیحت کنم انقدر حرص نخور 3 چراغه میشی......ولی از همه اینا که بگزریم xbox خوبه ولی یه اما بزرگ اینجاس که میگه دست بالای دست بسیار است یعنه حالا حالا ها مونده تا به ps برسه...

6. این کاربر از A.IvI.I.N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

متاسفانه همین بحث های همراه با جنجال هست که باعث میشه کسی جرائت نکنه توی تاپیک های مختلف بخش کنسول ها در سایت های مختلف به مقایسه کنسول ها بپردازه!

بحث و تبادل نظر اگه علمی و به دور از جنجال و عصبانیت باشه و یا بهتر بگم یک مناظره همراه با مدرک و دلیل و اطلاعات کافی و به دور از هیچ گونه تعصبی باشه بسیار خوب و سازنده هست و میتونه فواید زیادی از جمله اگاهی دیگر کاربران داشته باشه!

برای مثال من و سعید (samgun) و میلاد (sonixax) چند وقت پیش موضوع عمودی یا افقی قرار دادن کنسول X360 را در تاپیک مربوطه با هم بررسی کردیم و با هم بحث های علمی و حتی فراتر از موضوع تاپیک انجام دادیم اما به هیچ وجه بحث به جنجال و ... کشیده نشد چون از روی تعصب بحث نمیکردیم و فقط قصد بررسی و کالبد شکافی موضوع را داشتیم و من به جرائت میتونم بگم در کمتر تاپیکی چنین بحث دوستانه ای را دیده بودم!!

این هم چند صفحه ای هست که ما اون بحث را انجام دادیم :
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

دوست عزیز جناب astatira شما یکی از کاربران سایت هستید و نظراتتون بسیار محترم اما من به عنوان یک دوست اگه اجازه بدید یک نصیحت دوستانه به شما میکنم و اون اینکه کمی خو دار باشید و برای اینکه در بحث های اینده مشکلی پیش نیاد حرف هایی را که میزنید با دلیل و مدرک باشه چون اینجوری هم شما عصبانی میشید و هم طرف مقابل و این ...!

خوب میلاد هم که یکی از دوستان منه و احترام بسیار زیادی براش قائل هستم و کسی هست که حرفاش همه با دلیل و مدرکه و حرفی را بیخودی نمیزنه اما اگه ناراحت نشه باید بگم که نحوه برخوردش در یکی از پستاش خیلی جالب نبود!

من این مورد را هم بگم که بحث در مورد مقایسه بین کنسول ها محصوصا PS3 VS X360 تمام نشدنی هست و هر روز کاربران بیشتر به قدرت و امکانات این کنسول پی میبرن و اگه این مقایسه ها علمی و همراه دلیل مدرک باشه بسیار شیرین و اموزنده هست.

در اخر من اگه خدایی ناکرده به کسی توهینی کردم معزرت میخوام و امیدوارم که موفق باشید.

8. 8 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

به نظر من خیلی چرت و پرته این خب معلومه که ps3 بهتر . معلومه .
    فقط پولش بیشتره .
    عمرش بیشتره گرافیکش هم بیشتره .
    کیفشم بیشتره .

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سونی هم با اون همه مهندس و کارشناس و غیره فقط و فقط به فکر پول در آوردنه مثل بقیه و درک این مساله برای شما کمی ثقیل هست !

باز هم اسمشو اشتب نوشتی آقای پروفسور ! نِتال درسته

همونی که بالاتر نوشتم رو دوباره براتون مینویسم : چون قافیه تنگ آید ----- شاعر به جفنگ آید .
    اتفاقا دیدم اینجا خورده آلمان فکر کردم بازم شما تو توهم بودی مثل توپخونه که میگی کاسب کارها میگن فقط ps3 اینم بجای ایران نوشتی آلمان.ببخشید یادم شد برای درک مطلب شما واژه واژشو درست بنویسم تلفظشم میشه نتاول البته بالهجه امریکایی.شما احتمالابخار معدت خیلی روسیستم گوارشیت وسیستم عصبیت فشار آورده که این چرتو پرتارو میپرونی چون مقایستم کودکانه هست چه کشف بزرگی کردی سونی برای درآوردن پول کارمیکنه طفلک مایکروسافت برای خدمت به خلق ورضای خدا کارمیکنه شما مثل بچه های 10 ساله که میگن کفشهای من از همه نوتر وازهمه قشنگتره تازه از همه کفشهای دنیا تندترهم راه میره مقایسه میکنی البته تو همچین مقایسه ی کودکانه ای هست که سونی ورشکست میشه ps3 هم نابود!اینم نصیحت من به شما بجای شعر قشنگ شما:تازمانیکه طاقت شکست وقبول اشتباهاتت را نداشته باشی کودک درونت بزرگ نخواهد شد.ارد بزرگ

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

متاسفانه همین بحث های همراه با جنجال هست که باعث میشه کسی جرائت نکنه توی تاپیک های مختلف بخش کنسول ها در سایت های مختلف به مقایسه کنسول ها بپردازه!

بحث و تبادل نظر اگه علمی و به دور از جنجال و عصبانیت باشه و یا بهتر بگم یک مناظره همراه با مدرک و دلیل و اطلاعات کافی و به دور از هیچ گونه تعصبی باشه بسیار خوب و سازنده هست و میتونه فواید زیادی از جمله اگاهی دیگر کاربران داشته باشه!

برای مثال من و سعید (samgun) و میلاد (sonixax) چند وقت پیش موضوع عمودی یا افقی قرار دادن کنسول X360 را در تاپیک مربوطه با هم بررسی کردیم و با هم بحث های علمی و حتی فراتر از موضوع تاپیک انجام دادیم اما به هیچ وجه بحث به جنجال و ... کشیده نشد چون از روی تعصب بحث نمیکردیم و فقط قصد بررسی و کالبد شکافی موضوع را داشتیم و من به جرائت میتونم بگم در کمتر تاپیکی چنین بحث دوستانه ای را دیده بودم!!

این هم چند صفحه ای هست که ما اون بحث را انجام دادیم :
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

دوست عزیز جناب astatira شما یکی از کاربران سایت هستید و نظراتتون بسیار محترم اما من به عنوان یک دوست اگه اجازه بدید یک نصیحت دوستانه به شما میکنم و اون اینکه کمی خو دار باشید و برای اینکه در بحث های اینده مشکلی پیش نیاد حرف هایی را که میزنید با دلیل و مدرک باشه چون اینجوری هم شما عصبانی میشید و هم طرف مقابل و این ...!

خوب میلاد هم که یکی از دوستان منه و احترام بسیار زیادی براش قائل هستم و کسی هست که حرفاش همه با دلیل و مدرکه و حرفی را بیخودی نمیزنه اما اگه ناراحت نشه باید بگم که نحوه برخوردش در یکی از پستاش خیلی جالب نبود!

من این مورد را هم بگم که بحث در مورد مقایسه بین کنسول ها محصوصا PS3 VS X360 تمام نشدنی هست و هر روز کاربران بیشتر به قدرت و امکانات این کنسول پی میبرن و اگه این مقایسه ها علمی و همراه دلیل مدرک باشه بسیار شیرین و اموزنده هست.

در اخر من اگه خدایی ناکرده به کسی توهینی کردم معزرت میخوام و امیدوارم که موفق باشید.
    حرف شما کاملا منطقی ودرسته ولی شما ببین کی اول کل کلو شروع کرد من فقط گفتم براساس چیزایی که من تو فلان سایت خوندم اینطوری بوده این آقا بحثو کشوند به غلطهای املایی و غیب گویی و قوه تخیل همین الان اگه آقا میلاد محترم شما می بود میگفت معزرت اینطوریه {معذرت} منم اگه ناراحتتون کردم ببخشید.موفق باشید

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اینم خبر جدید برای اونایی که میگن ps3 داره نابود میشه تقاضای فوق العاده بالا برای خرید ps3 اونم تو امریکا کشور x360.
    کد:

13. این کاربر از astatira بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

بسه Baw

من که ps3 fan هستم از این جور بحثا خوشم نمیاد

چون هیچ کدوم هنوز نیمدن

هر وقت اومدن همدیگرو تیکه پاره کنید

الان ندیده و نشناخته چه نظری میدید

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

نمی خواستم وارد این بحث بشم ولی گفتم این موضوع رو بگم بد نیست,
    شما اگه دقت کنین بیشتر بازی های انحصاری رو x360 از موتور ملتی پلفورم بهره می بردند... مثلا یکی از بهترین گرافیک ها یا با بهترین گرافیک روی x360 مربوط به بازی mass effect 2 هستش که با موتور UE 3 ساخته شده. موتور ملتی هم یعنی اینکه مربوط به یه پلفورم خاصی نمیشه و نمیتونه از همه ظرفیت های پلتفورم ها استفاده کنه... اما امسال به نظر بازیهای انحصاری x360 دارن رو به موتور های اختصاصی میرن و نمونش Halo: Reach هستش که تعداد آبجکت های متحرک و همچنین سیستم صدای بازی واقعا حیرت انگیز بود و نوشته بود داشتن هارد برای بهترین تجربه ی صدای بازی لازمه چون برای جبران کمبود مموری از هارد بهره ی خیلی زیادی میکشه بازی که خودش نشون میده موتور های انحصاری چقدر میتونن موثر باشن و نمونه دیگه هم Alan Wake هستش که واقعا شاهکاری برای این نسل به شمار میره که برای اولین تو کنسولا داره از 4x anti-aliasing بهره میبره...
    خلاصه به نظر من یکی از دلایل مهم که بازی های انحصاری x360 نتونستن حداکثر استفاده رو از کنسول ببرن همین عدم اانحصاری بودن موتور بازی برای خود x360 بوده!

16. 4 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •