متاسفانه همین بحث های همراه با جنجال هست که باعث میشه کسی جرائت نکنه توی تاپیک های مختلف بخش کنسول ها در سایت های مختلف به مقایسه کنسول ها بپردازه!
بحث و تبادل نظر اگه علمی و به دور از جنجال و عصبانیت باشه و یا بهتر بگم یک مناظره همراه با مدرک و دلیل و اطلاعات کافی و به دور از هیچ گونه تعصبی باشه بسیار خوب و سازنده هست و میتونه فواید زیادی از جمله اگاهی دیگر کاربران داشته باشه!
برای مثال من و سعید (samgun) و میلاد (sonixax) چند وقت پیش موضوع عمودی یا افقی قرار دادن کنسول X360 را در تاپیک مربوطه با هم بررسی کردیم و با هم بحث های علمی و حتی فراتر از موضوع تاپیک انجام دادیم اما به هیچ وجه بحث به جنجال و ... کشیده نشد چون از روی تعصب بحث نمیکردیم و فقط قصد بررسی و کالبد شکافی موضوع را داشتیم و من به جرائت میتونم بگم در کمتر تاپیکی چنین بحث دوستانه ای را دیده بودم!!
این هم چند صفحه ای هست که ما اون بحث را انجام دادیم :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
دوست عزیز جناب astatira شما یکی از کاربران سایت هستید و نظراتتون بسیار محترم اما من به عنوان یک دوست اگه اجازه بدید یک نصیحت دوستانه به شما میکنم و اون اینکه کمی خو دار باشید و برای اینکه در بحث های اینده مشکلی پیش نیاد حرف هایی را که میزنید با دلیل و مدرک باشه چون اینجوری هم شما عصبانی میشید و هم طرف مقابل و این ...!
خوب میلاد هم که یکی از دوستان منه و احترام بسیار زیادی براش قائل هستم و کسی هست که حرفاش همه با دلیل و مدرکه و حرفی را بیخودی نمیزنه اما اگه ناراحت نشه باید بگم که نحوه برخوردش در یکی از پستاش خیلی جالب نبود!
من این مورد را هم بگم که بحث در مورد مقایسه بین کنسول ها محصوصا PS3 VS X360 تمام نشدنی هست و هر روز کاربران بیشتر به قدرت و امکانات این کنسول پی میبرن و اگه این مقایسه ها علمی و همراه دلیل مدرک باشه بسیار شیرین و اموزنده هست.
در اخر من اگه خدایی ناکرده به کسی توهینی کردم معزرت میخوام و امیدوارم که موفق باشید.