تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 58 اولاول ... 2531323334353637383945 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 574

نام تاپيک: وزیر ارتباطات تفاوت نظام تعرفه‌ای سابق و جدید اینترنت ثابت را اعلام کرد

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

عصر تلکام هم قیمتهای جدید رو گذاشت. جالبه شبانه نامحدودش رو حفظ کرده ! فقط این نکته که حجم ترافیک بین المللی شما برابر 1/3 حجم کل هست.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by luches; 05-12-2017 at 20:29.

2. این کاربر از luches بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اقا يكي از دوستان كه زحمت كشيده بود مقايسه حجم هاي شركت هاي مختلف رو گذاشته بود لطفا ليست جديد شركت هاي ديگه رو هم بهش اضافه كنه يه مقايسه كنيم ( مكس نت اذربايجان شرقي و همارا سيستم و 2020 اذربايجان شرقي هم لطفا اضافه كنيد به ليست مقايسه )

پروفشنال TranceaweSome's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

عصر تلکام هم قیمتهای جدید رو گذاشت. جالبه شبانه نامحدودش رو حفظ کرده !

من 2 سال هست یک adsl بک اپ از این شرکت دارم. نامحدوداش که جک بود از بس گرون بود. این قیمتهای جدید خیلی بهتر شده. من قبلا 1مگ 5 گیگ میدادم 25 تومان . الان با 20 تومان 1 مگ 60 گیگ میشه گرفت و تازه شبانه رایگان هم سر جاشه !
    البته ترافیک بین الملل یک سوم داخلی حساب شده!
    شبانش به چه صورت هستش؟ محدود میکنه اگر زیاد دانلود کنی؟ سرعت چطوره؟
    از ساعت چند شروع میشه شبانه؟ آخه چیزی ننوشته در مورد شبانه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

عصر تلکام هم قیمتهای جدید رو گذاشت. جالبه شبانه نامحدودش رو حفظ کرده !

من 2 سال هست یک adsl بک اپ از این شرکت دارم. نامحدوداش که جک بود از بس گرون بود. این قیمتهای جدید خیلی بهتر شده. من قبلا 1مگ 5 گیگ میدادم 25 تومان . الان با 20 تومان 1 مگ 60 گیگ میشه گرفت و تازه شبانه رایگان هم سر جاشه !
    60 گیگ رو باید تقسیم بر سه کنی
    20 گیگ بین الملل میشه
    شبانه هم نوشته از 3 تا 7

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اینجا گفتید بدون محدودیت زمان.

پول یک سال زمان اینترنت رو با سرعت 16 مگ میدادم یک سال 70 تومن (به اضافه 100 گیگ حجم به اضافه شبی سه گیگ دانلود با سرعت 16 مگابیت)
    الان همینو باید یک ساله 960 هزار تومن بدم(سالش میشه سه ترابایت)
    خوب الان من نخوام اینهمه پول بدم ولی سرعتم سرجاش باشه باید چکار کنم؟
    من نخوام سالی سه ترابایت دانلود کنم باید چکار کنم؟
    حرف من اینه کسی که نخواد سالی سه ترابایت دانلود کنه باید بره از طرحهای با سرعت 64 کیلوبایت بخره؟(بی کیفیت ترین)
    کسی نداشته باشه سالی 960 هزار تومن هزینه اینترنت بکنه باید بره بی کیفیت ترین اینترنتو بخره؟
    خیلی ها از قبیل من هستن دوست عزیز.اینا میخواستن به نفع مردم کار کنن براشون کاری نداشت که.این طرحهای جدید هم میذاشتن کنار طرحهای قدیمشون خوب قطعا اگه این جدیدا به نفع همه مردم بود دیگه لازم نبود طرحهای قدیمو بردارن همه ملت خودشون کوچ میکردن به سمت طرحهای جدید ولی نمیخوان اینو.میخوان به زور بفروشن میخوان به زور سالی سه ترابایت بهت بفروشن حالا شاید واس شما خوب شده چون زیاد استفاده میکنی ولی همه مثل شما نیستن 24 ساعت پای نت باشن مردم کارو زندگی دارن میان خونه میخوان تلگرامی چک کنن میخوان اینستایی چک کنن میخوان ثبت نامی انجام بدن میخوان سایت بانکی باز کنن و...همون سالی 100 گیگ کارشونو راه مینداخت اونم با کیفیت عالی.حالا چی ؟اینا باید استفاده نکنن از نت.به گفته شما این نخودیا ادم نیستن؟اینا اگه بخوان کمتر استفاده کنن باید محصول بی کیفیتو انتخاب کنن؟
    و در اخر این حرفا رو میزنم یه وقت سوتفاهم نشه شما فک کنی من متوجه نمیشم یا برعکس
    کل این طرحهای جدید بر این اساسه که شما طرح 16 مگابیت یک ماهه رو میخری ماهیانه 80 هزار تومن.300 گیگابایت مصرف منصفانه داره یعنی اگه شما قبل این یه ماه 300 گیگ دانلود کردی تا اخر ماه سرعتت به 128 کیلوبایت تغییر میکنه.در این طرح شما عملا داری برای زمان و سرعت پول پرداخت میکنی ولی این یه حدی داره که حدش ماهیانه 300 گیگ هست.در نتیجه اگه کسی نداشته باشه ماهی 80 تومن هزینه کنه باید بره طرح بی کیفیت انتخاب کنه هیچ راهی هم نداره.
    طرحهای قبلی بر اساس حجم بود و اکثرا سرعتها 16 مگابیت حتی طرحی بود 6ماهه نه هزارو هشتصد تومن با 6 گیگ حجم میتونی بری تایپک مخابرات ببینی تو همین انجمن.خوب درست بود حجمش کم بود ولی سرعت عالی بود.برای شما پر مصرفها هم فکری کرده بودن یا شبانه میزاشتن یا زماندار که یه راهی داشتید با همون سرعت 16 ده گیگ دانلود کنید 1500 تومن یا 100 گیگ یک ماهه سی هزار تومن .ولی حالا چی ایا کم مصرفها راهی دارن که سرعت 16 رو باز هم تجربه کنن با همون قیمتهای قبلی؟ یه سالی بیشتر بود همه داشتن سرعت بالای اینترنت رو حس میکردن ولی حالا اونی که نداره باید بره کیفیت پایینو انتخاب کنه
    شبه خوبی داشته باشید
    دوست عزیز شما تا دیروز پول حجم اینترنت رو میدادی و نه سرعت رو سرعت هم به همه 16 مگ داده میشد که این انصاف نبود. من ماهی 70 تا 100 گیگ دانلود دارم برای من خیلی بهتر شد در ضمن فروش اینترنت بر اساس سرعت در تمام دنیا به همین صورت هست سرعت بیشتر باید پول بیشتر پرداخت کنی.
    تا 3 سال اینده اینترنت adsl به تاریخ میپیونده و جای خودش رو به DSL و فیبر میده.این طرح به نفع اکثر مردم شده.و باعث پیشرفت میشه.

7. این کاربر از sima_6600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

60 گیگ رو باید تقسیم بر سه کنی
    20 گیگ بین الملل میشه
    شبانه هم نوشته از 3 تا 7
    بله تصحیح شد.

البته ترافیک بین الملل یک سوم داخلی حساب شده!
    شبانش به چه صورت هستش؟ محدود میکنه اگر زیاد دانلود کنی؟ سرعت چطوره؟
    از ساعت چند شروع میشه شبانه؟ آخه چیزی ننوشته در مورد شبانه
    والا من خیلی دانلود نکردم که بدونم محدود میکنه یا نه چون فقط نقش بک اپ رو داره . ولی همون چند باری که دانلود کردم سرعت همون سرعتی هست که برات میبندن. کاهش سرعت در ساعت نامحدود نداشتم.
    شبانه 3-7 صبح است.
    Last edited by luches; 05-12-2017 at 20:45.

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

لطفا پاک شود.

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

عصر تلکام هم قیمتهای جدید رو گذاشت. جالبه شبانه نامحدودش رو حفظ کرده ! فقط این نکته که حجم ترافیک بین المللی شما برابر 1/3 حجم کل هست.
    من رفتم لیست نمایندگی ها
    واسه گیلان آدرس نمایندگی رو که زده در اصل یه شرکت دیگه اینترنت هست که تو گیلان خدمات میده ! ( اندیشه سبز خزر )
    این الان چجوریاست ؟؟؟
    اگه اینطوره که سرویسش با اون شرکت فرقی نمیکنه !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

همه جای دنیا پول واسه پهنای باند میدن نه حجم ولی‌ تو این چند ساله تو کشور ما همه جور مردم رو چاپیدن

الان بعد از مدتها یه اتفاقی‌ افتاده یه کم به نفع کاربر شده
    حالا خیلی‌‌ها میان میگن به ضرر ما شده فلان و بیسار

آره به ضرر شما هست که ۴ یا ۵ گیگ در ماه مصرف داشتی سرعت هم چند مگا بایت بود

الان مجبوری برای سرعت پول بیشتری بدی یا سرویس با سرعت پایین بگیری
    این دیگه مشکل خود شما هست
    به نظر من کسی‌ که۴ یا ۵ گیگ استفاده داره همون سرعت پایین کافی‌ هست البته این نظر شخصی‌ من هست

اصلا ۴ یا ۵ گیگ مصرف یه روز اینترنت هست حالا یه سری میخوان یه تلگرم یا واتس آاپ استفأد کنن به بقیه مربوط نمی‌شه

یه سری هم که فقط برای این بودن ۴ یا ۵ گیگ بگیرن بقیه مصرف رو از شبانه‌ استفاده کنن مثل خودم که به ضرر همه شد

به نظر من این بهترین اتفاق برای adsl از روزی که شروع شده تا الان هست

من خودم هم به خاطر شبانه ضرر می‌کنم ولی‌ با این طرح موافقم چون همه جای دنیا اینترنت به همین شکل هست و برای پهنای باند پول میدان نه حجم که البته این طرح هنوز کلی‌ با با بقیه دنیا تفاوت داره چون دوباره حجم مشخص قرار دادن و قیمت هم اصلا نسبت به بقیه دنیا منصفانهٔ نیست ولی‌ بهتر از قبل هست

12. 9 کاربر از H-R-N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

همه جای دنیا پول واسه پهنای باند میدن نه حجم ولی‌ تو این چند ساله تو کشور ما همه جور مردم رو چاپیدن

الان بعد از مدتها یه اتفاقی‌ افتاده یه کم به نفع کاربر شده
    حالا خیلی‌‌ها میان میگن به ضرر ما شده فلان و بیسار

آره به ضرر شما هست که ۴ یا ۵ گیگ در ماه مصرف داشتی سرعت هم چند مگا بایت بود

الان مجبوری برای سرعت پول بیشتری بدی یا سرویس با سرعت پایین بگیری
    این دیگه مشکل خود شما هست
    به نظر من کسی‌ که۴ یا ۵ گیگ استفاده داره همون سرعت پایین کافی‌ هست البته این نظر شخصی‌ من هست

اصلا ۴ یا ۵ گیگ مصرف یه روز اینترنت هست حالا یه سری میخوان یه تلگرم یا واتس آاپ استفأد کنن به بقیه مربوط نمی‌شه

یه سری هم که فقط برای این بودن ۴ یا ۵ گیگ بگیرن بقیه مصرف رو از شبانه‌ استفاده کنن مثل خودم که به ضرر همه شد

به نظر من این بهترین اتفاق برای adsl از روزی که شروع شده تا الان هست

من خودم هم به خاطر شبانه ضرر می‌کنم ولی‌ با این طرح موافقم چون همه جای دنیا اینترنت به همین شکل هست و برای پهنای باند پول میدان نه حجم که البته این طرح هنوز کلی‌ با با بقیه دنیا تفاوت داره چون دوباره حجم مشخص قرار دادن و قیمت هم اصلا نسبت به بقیه دنیا منصفانهٔ نیست ولی‌ بهتر از قبل هست
    البته من با حرف شما تا حدودی مخالفم بلاخره در دنیا که پهنای باند می دهند برای کمصرف های سرعت کمتر می دهند ولی چه سرعت کمتری؟؟؟ حداقل سرعتی که بعضی شرکت ها می دهند که اکثرا هم بروی موبایل هست 5 مگه !!! ولی اینجا دارن 512 می دهند . این دیگه انصاف نیست برای کم مصرف . به نظر من 4 مگ برای کمصرف ها کافی می باشد . و باید قیمت 4 مگ رو کم کمتر کنند با حجم ها مختلف .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •