عصر تلکام هم قیمتهای جدید رو گذاشت. جالبه شبانه نامحدودش رو حفظ کرده ! فقط این نکته که حجم ترافیک بین المللی شما برابر 1/3 حجم کل هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عصر تلکام هم قیمتهای جدید رو گذاشت. جالبه شبانه نامحدودش رو حفظ کرده ! فقط این نکته که حجم ترافیک بین المللی شما برابر 1/3 حجم کل هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by luches; 05-12-2017 at 20:29.
اقا يكي از دوستان كه زحمت كشيده بود مقايسه حجم هاي شركت هاي مختلف رو گذاشته بود لطفا ليست جديد شركت هاي ديگه رو هم بهش اضافه كنه يه مقايسه كنيم ( مكس نت اذربايجان شرقي و همارا سيستم و 2020 اذربايجان شرقي هم لطفا اضافه كنيد به ليست مقايسه )
البته ترافیک بین الملل یک سوم داخلی حساب شده!
شبانش به چه صورت هستش؟ محدود میکنه اگر زیاد دانلود کنی؟ سرعت چطوره؟
از ساعت چند شروع میشه شبانه؟ آخه چیزی ننوشته در مورد شبانه
60 گیگ رو باید تقسیم بر سه کنی
20 گیگ بین الملل میشه
شبانه هم نوشته از 3 تا 7
دوست عزیز شما تا دیروز پول حجم اینترنت رو میدادی و نه سرعت رو سرعت هم به همه 16 مگ داده میشد که این انصاف نبود. من ماهی 70 تا 100 گیگ دانلود دارم برای من خیلی بهتر شد در ضمن فروش اینترنت بر اساس سرعت در تمام دنیا به همین صورت هست سرعت بیشتر باید پول بیشتر پرداخت کنی.
تا 3 سال اینده اینترنت adsl به تاریخ میپیونده و جای خودش رو به DSL و فیبر میده.این طرح به نفع اکثر مردم شده.و باعث پیشرفت میشه.
بله تصحیح شد.
والا من خیلی دانلود نکردم که بدونم محدود میکنه یا نه چون فقط نقش بک اپ رو داره . ولی همون چند باری که دانلود کردم سرعت همون سرعتی هست که برات میبندن. کاهش سرعت در ساعت نامحدود نداشتم.
شبانه 3-7 صبح است.
Last edited by luches; 05-12-2017 at 20:45.
من رفتم لیست نمایندگی ها
واسه گیلان آدرس نمایندگی رو که زده در اصل یه شرکت دیگه اینترنت هست که تو گیلان خدمات میده ! ( اندیشه سبز خزر )
این الان چجوریاست ؟؟؟
اگه اینطوره که سرویسش با اون شرکت فرقی نمیکنه !!
همه جای دنیا پول واسه پهنای باند میدن نه حجم ولی تو این چند ساله تو کشور ما همه جور مردم رو چاپیدن
الان بعد از مدتها یه اتفاقی افتاده یه کم به نفع کاربر شده
حالا خیلیها میان میگن به ضرر ما شده فلان و بیسار
آره به ضرر شما هست که ۴ یا ۵ گیگ در ماه مصرف داشتی سرعت هم چند مگا بایت بود
الان مجبوری برای سرعت پول بیشتری بدی یا سرویس با سرعت پایین بگیری
این دیگه مشکل خود شما هست
به نظر من کسی که۴ یا ۵ گیگ استفاده داره همون سرعت پایین کافی هست البته این نظر شخصی من هست
اصلا ۴ یا ۵ گیگ مصرف یه روز اینترنت هست حالا یه سری میخوان یه تلگرم یا واتس آاپ استفأد کنن به بقیه مربوط نمیشه
یه سری هم که فقط برای این بودن ۴ یا ۵ گیگ بگیرن بقیه مصرف رو از شبانه استفاده کنن مثل خودم که به ضرر همه شد
به نظر من این بهترین اتفاق برای adsl از روزی که شروع شده تا الان هست
من خودم هم به خاطر شبانه ضرر میکنم ولی با این طرح موافقم چون همه جای دنیا اینترنت به همین شکل هست و برای پهنای باند پول میدان نه حجم که البته این طرح هنوز کلی با با بقیه دنیا تفاوت داره چون دوباره حجم مشخص قرار دادن و قیمت هم اصلا نسبت به بقیه دنیا منصفانهٔ نیست ولی بهتر از قبل هست
البته من با حرف شما تا حدودی مخالفم بلاخره در دنیا که پهنای باند می دهند برای کمصرف های سرعت کمتر می دهند ولی چه سرعت کمتری؟؟؟ حداقل سرعتی که بعضی شرکت ها می دهند که اکثرا هم بروی موبایل هست 5 مگه !!! ولی اینجا دارن 512 می دهند . این دیگه انصاف نیست برای کم مصرف . به نظر من 4 مگ برای کمصرف ها کافی می باشد . و باید قیمت 4 مگ رو کم کمتر کنند با حجم ها مختلف .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)