تو سایت pes چیزی نزده. تو لیست بازی های دنوو هم خبری از pes نیست
تو سایت pes چیزی نزده. تو لیست بازی های دنوو هم خبری از pes نیست
تا الان که چند ساعت تا انتشار رسمی بازی بیشتر نمونده هیچ حرفی در مورد اینکه نسخه PC از این قفل استفاده میکنه گفته نشده بعد اونوقت الان شما اولین نفری هستی که این حرف رو میزنی ! در هیچ سایتی هم تو لیست بازی هایی که این قفل رو استفاده میکنه اسم بازی نیست ! لینکی که شما دادین هم من نفهمیدم صفحه اصلیش کجاست و اصلا از کجا اومده و البته ساختنش هم کاری نداره !!!
شما اول سعی کن آرامش خودت رو حفط کنی و توصیه میکنم حتما قبل از کلیک روی دکمه ارسال بحث, اطمینان کامل از صحبتاتون داشته باشید چرا که من بیکار نیستم بیام یاوه گویی کنم...
مورد بعدی هم برمیگرده به مشکل خودتون...میتونید صبر کنید و ببینید کسی شمشیر زیر گلوی شما نزاشته اصلا باور کنی یا نکنی
صفحه پشتیبانی سایت دنوو کامل ترین توضیحی هست که میتونم بدم.
فکت دوم هم فروم بازیسنتر هست که تایید خبر رو یکی از قدیمی ترین کاربر ها و بسیار با تجربه هست هم گذاشته. (اولین نفر؟!)
فکر میکنم توضیحاتم کامل بوده باشه.
بحث تاپیک هم پیرامون قفل بیشتر از این منحرف نکنید یا کرک میشه یا نمیشه. با سپاس.
Last edited by Killzone2; 13-09-2016 at 00:36.
آمریکای جنوبی 13 سپتامبر که امروز هست پخش می شه . یعنی هنوز به وقت اونجا نشده 13 سپتامبر .باید منتظر باشیم تا اونجا روز بشه
اینجور که شنیدم بازی نسخه پی سی نسل 7 هست و نسخه کنسول ها نسل 8 پس با این وجود ارزش خرید نداره درست مثل پارسال که نسخه پی سی افتضاح و نسخه کنسول خوب
بریم سراغ فیفا لااقل فرقی نذاشته بین کنسول و پی سی
این چه کاریه ؟ میخواستم PES 2016 رو پاک کنم. خوب شد خبر دادین که کرک کردنش یا انجام نمیشه یا به این زودیا انجام نمیشه. هیچ وقت بازی رو همون اول نصب نکردم. میذاشتم یک هفته بگذره تا پچ واسه لیسانس ها بیاد و بعد بازی کنم. الان هم که میگین اینجوری شده و فکر کنم یک ماهی باید واسه کرک و پچ منتظر بمونیم
امسال میخوام اگه خدا بخواد Fifa رو هم نصب کنم. فقط امیدوارم نسبت به 5-6 سال قبل که گیم پلی مسخره ای داشت نباشه و مثل PES به درد بازی دو نفره هم بخوره نه فقط بازی با کامپیوتر
دوست عزیز شما فیفا نصب کن کلا از pes بدت بیاد . 6 5 سال پیش کلا فیفا حرفی برای گفتن نداشت ولی الان عالی شده مخصوصا 17 که دموی قابل بازیش امروز میاد . وقتی اومد بازی کن ببین خوشت میاد یا نه
ولی فیفا واقعی گرایانه ست و با pes فرق داه کلا... به خاطر همین همیشه بهترین بازی ورزشی فیفا میشه و فروشش در صدر جدول فروشه
پارسال و امسال که ساکر بهتر از فیفا بوده تو نمایشگاه gamescom
و اینکه مطمین باشید قفل دنووو نمیزارن رو بازی شک نکنید
در مورد واقع گرایانه اگر منظورتون رو جزییات مانند تماشاگران و تشویق و قیافه تماشاگران و و غیره است اره درست میگید
ولی اگر روی گیم پلی و قیافه و player id و غیره است که کاملا اشتباه میگید
مطعمنم امتیازای فیفا از هفت بالا نمیره امسال. همه وبسایتا دارن از pes 2017 تعریف میکنن
Sent from my D6633 using Tapatalk
من منظورم نسخه پی سی هست . نسخه کنسول پارسال هم خوب بود چه برسه به امسال ولی پی سی حرفی برای گفتن نداشت .
اگه بهتر از فیفا هست پس باید در جدول فروش اول باشه .پارسال که صدر جدول فیفا 16 بود و ساکر نمیدونم چندم بود تو فروش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)