فوری
آپدیت جدید به تاریخ 27 جولای2016 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فوری
آپدیت جدید به تاریخ 27 جولای2016 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه دوستان
لطفا اونایی که به ورژن جدید آپدیت کردن بگن که تغییرات ورژن جدید چه چیزهایی هست .
ممنون
ممنون
سپاس
چند سوال همینطوری پیش اومد که گفتم باز مزاحم بزرگوار بشم
1-ایا usb3 هم داره
2-حسگر نور محیط داره؟که با نور محیط نور صفحه تنظیم بشه؟
3-cpu در حدی هست که هارد دوترا که نصف بیشترش پره به راحتی اجرا بشه و فیلم پلی بشه(باکیفیت فول اچ دی)؟
4-پایه تی وی مشکی مات هست؟اون برقی که تو عکس ها هست کلا دروغه؟
5-تست تی وی همین عکس های رنگی (سبز -زرد قرمز -آبی )که مشخص میکنه پیکسل سوخته نداشته باشه
و همین made in ... که اصالت کالا رو احتمال بدم
کافیه ؟؟؟
تو منوها "عیب یابی خودکار داره " این بدردی میخوره؟
تست چیز دیگه ای نیست؟؟؟
بازم معذرت اگر سوال تکراری بود.
سوال آخرم خیلی برام مهمه باقیش مهم نیست
ممنون میشم هر یک از سروران که اطلاع دارند لطف کنند و پاسخ بدند
سپاس
خواهش میکنم
1- مدل W805C پورت USB 3 نداره و از پورت USB 2 استفاده میکنه، یکی از پورتها هم دارای
جریان 800mA برای ضبط روی هارد دیسک هست که پشت تلویزیون قرار داره.
محتوای مخفی: تصویر 1
2- حسگر نور محیط داره اما برای من که استفاده نداشته، شاید برای کسانی که تا نصف
شب بیدار میمونن برای کاهش نور به کار بیاد.
3- تا به حال هارد رو به تلویزیون وصل نکردم و فقط از روی فلش فیلم های 1080P دانلودی
از اینترنت دیدم که تصویر روان بود. مدل CPU هم این هست: ARM V7 MT5890
4- پایه تلویزیون از جنس فولاد کروم توپر هست و اتصالات محکم و قابل اطمینانی داره،
من اون عکسی که گفتید رو ندیدم ولی همیشه در عکسهای تبلیغاتی اغراق میکنن.
5- برای تست هم فایل و کلیپهای زیر رو با آخرین کیفیت دانلود کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای انتخاب تلویزیون اصل و سالم باید کمی خوش شانس و دقیق باشید و علاوه بر دقت
به کشور سازنده باید تصویر رو هم از زوایای مختلف بررسی کنید و اگه تصویر از کناره سیاه
بشه نشون میده که پنل اصلی نیست، برچسب پشت تلویزیون هم بسته به اینکه سفارش
کدام کشور باشه، به همان زبان نوشته شده، مثلاً برای من به برچسب پشت تلویزیون چون
سفارش روسیه هست به زبان روسی نوشته شده.
محتوای مخفی: تصویر 2
Last edited by Cyberlife; 01-08-2016 at 10:47.
سلام .دوستان من از صفحه ی اول تا اینجا رو خوندم یه نفر نبود که تنظیماتو بگه .من دیروز پنجاه اینچ این مدلو خریدم قبلش پلاسمای چهل و سه سامسونگ داشتم .کیفیت تصویر واقعا عالی بود ولی از دیروز که اینو جاش گذاشتم واقعا ناراحتم تصویر خیلی بده با کابل اچ دی زدم به ماه .واره کانالایی مثل منو شما و... که افتضاح نشون میده کانال های اچ دی هم خوبه ولی با پلاسمائه زیاد تفاوت نداره .رو حالت های روشن و ورزشی گذاشتم پونصد بار تنظیم کردم متاسفانه تصویر شارپ و خوب نیس .لططططفا تنظیماتی که خودتون دارید رو بزارید استفاده کنیم خواهش میکنم
کیفیت تصویر به پارامترهای زیادی بستگی داره و با تنظیمات شاید چند درصد بهبود پیدا کنه
نمونه تنظیمات هم با توجه به ویدیوهای یوتیوب در پستهای قبلی قرار گرفته که باز هم اونها
رو در اینجا قرار میدم، ولی این تنظیمات برای سلیقه هر شخص و مکان قرارگیری تلویزیون
و میزان روشنایی محیط و ..... متفاوته.
پنل شما ساخت کجاست و وقتی از پایین یا کنار به صفحه نگاه میکنید تصویر تیره میشه ؟
محتوای مخفی: برای مشاهده تصاویر کلیک کنید
Last edited by Cyberlife; 03-08-2016 at 16:05.
ساخت مالزیه همه جاش زده مالزی .نه تیره نشد .اون تنظیمات رو امتحان کردم اونایی که تو rting بود هم زدم تصویر واااااقعا حال بهم زن میشه نمیدونم اونا چجور تنظیماتیه اخه . بیشتر رو حالت روشن و استاندارد سعی کردم تنظیمش کنم .من یه تنظیماتی میخوام که کیفیت واقعی تلویزیون رو روی شبکه های ماه .واره چه sd چه hd نشون بده نه صرفا روی یه فیلم یک ساعته ی فول اچ دی .این تصویری که الان دارم میبینم اصلا به وضوح و کیفیت پلاسمای نهصد تومنی نمیرسه لطفا اعدادی که خودتون تو تنظیمات استفاده میکنید رو بدید
من خودم از کیفیت تصویر استاندارد استفاده میکنم و فعلاً روی این موضوع زیاد حساس نشدم و
به نظرم کیفیت تصویر راضی کننده هست، مگر اینکه تنظیم بهتری پیدا کنم که فعلاً فرصت نشده
اگه یکی از گوشیهای زیر رو دارید متیتونید با نصب اپلیکیشن THX tune-up بر روی گوشی اقدام
به کالیبره کردن تصویر بکنید.
HTC One
HTC One Max
HTC One X
HTC One X+
LG G2
LG G Pad
Motorola X
Nexus 4
Nexus 5
Nexus 7-2013
Nexus 10
Samsung Galaxy Note 3
Samsung Galaxy S3
Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S4 Duos
Sony Xperia Z
Sony Xperia ZL
Sony Xperia Z1
Sony Xperia Z
برای اتصال گوشی به تلویزیون هم باید از رابط مخصوص که برای مدلهای مختلف متفاوت
هست، استفاده بگنید که در جدول زیر رابط مورد نیاز برای گوشیهای اندروید ذکر شده.
اگه تنظیم بهتری پیدا کردید، لطفاً در این تاپیک به اشتراک بگذارید.
Last edited by Cyberlife; 03-08-2016 at 17:07.
تشکر از راهنماییتون.حالا دوستان اگه تنظیمات خودشونو اینجا بزارن ممنون میشم
Last edited by keivaan2; 03-08-2016 at 19:05.
دوستان عزیز و اقای سایبر لایف من بعد سه روز از خرید یسری لکه سفید تو تصاویر سیاه به چشمم خورده عکس گزاشتم ببینید دوتا لکه ی سفید پایین صفحه .این طبیعیه مال شما هم همینطوره یا اصلا نباید باشه و چقدر مشکل سازه .تنظیماتو کم و زیاد میکنم شدت اینا هم کم و زیاد میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)