مدل lg 1760tr
17 اینچ قیمتش فک میکنم 285 تومن یا نهایتا 300 تومن
19 اینجش که میشه 1960tr
قیمتش 340 تومن
مدل lg 1760tr
17 اینچ قیمتش فک میکنم 285 تومن یا نهایتا 300 تومن
19 اینجش که میشه 1960tr
قیمتش 340 تومن
اکترس جان بهت خسته نباشید میگم .
میدونی اصلا نمیتونم بیام تو تاپیک ماشین خودمون . خیلی دلم میخواد اما نمیتونم . ..
ممنون از اینکه به یاد ما بودی
برات ارزوی موفقیت دارم . ( ببخشید که بحثی خارج از بحث مربوطه کردم )
موفق باشید
رو spc dg تست نکن چون این بازی خودش باگ گرافیکی زیاد داره!!
Viewsonic LCD Monitors
به صورت كلي نظرتون در باره ي مانيتور هاي ال-سي-دي ويوسونيك چيه ؟ به نظرتون ارزش خريد داره يا چيز ديگه اي بگيرم ؟
آقايان و خانم هاي محترم !
اگر قصد خريد مانيتور ال جي Smart Flat Lg t720fb را داريد لطفا دست نگه داريد ؟!
اين مانيتور به قول معروف به لعنت خدا نمي ارزد !
بنده شخصا در تاريخ 86/4/31 ابن مانيتور را از پاساژ علاء الدين به قيمت 107000 خريداري كردم .بعد از راه اندازي مانيتور و نصب درايور آن مشاهده شد كه در
رزوليشن بالاي 768 در 1024 پيكسل صفحه مانيتور پرش داشته و سايه دارد ( خطوط سياه رنگ در سرتاسر صغحه ديده ميشد )
اين مانيتور به گفته تكنيسين ماديران براي اين رزوليشن طراحي شده است و باز هم به گفته وي نبايد انتظار داشت كه وضوح بالاتر از آن را جواب بدهد ( حتا 864 در 1152 ) !
من كه حداقل انتظارم از يك مانيتور تو سال 2007 اين بود كه رزوليشن 1024 در 1280 را براحتي جوابگو باشد شاكي شدم و به اين آقا كاتالوگ همين مانيتور
يعني T720fb را نشان دادم كه در آن ماكزيمم رزوليشن 1024 در 1280 قيد شده بود ، ميدانيد به من چي گفت :
"دوست عزيز شما اگر خيلي ناراحت هستي ميتوني اين مانيتور آكبند را كه از خدمات برايت آورده ام را ببري براي فروشنده و پولت را پس بگيري
اول و آخر اين مانيتور همين است ، تازه مال شما توي اين سري Smart Flat كه من ديده ام خداست ! مال بقيه توي همين رزوليشن
( 768 در 1024 پيكسل ) هم مشكل دارد ! ."
من از لابه لاي توجيهات اين آقاي تكنيسين به اين نتيجه رسيدم كه مانيتورهاي جديد LG كيفيت سابق را نداشته و متاسفانه شايعات مربوط به اين مانيتورها حقيقت دارد !
به هر حال شانس بزرگي كه آوردم اين بود كه فروشنده بي چون و چرا مانيتور را پس گرفت و 107000را پس داد ، كه اگر قضايا اين طور پيش نمي رفت
و فروشنده آن را از من پس نمي گرفت شك نكنيد توي اينترنت جار ميزدم كه مانيتور LG نخريد ؛ ماديران كلاهبردار است . اما حالا با اين وضعيت
من چيز زيادي به جز مقدار متنابهي وقت و اعصاب را از دست نداده ام ،
بنابراين به همين فروم نويسي اكتفا ميكنم .
با اين تفاسير حالا من مانده ام و يك سيستم بدون مانيتور كه نه جرات خريدن مانيتور نو را دارم و نه ريسك خريدن مانيتور دست دو را !
از دوستان اگر كسي يك نوع مانيتور كه در رزوليشن 1024 در 1280 بي هيچ مشكلي كار بكند را ميشناسد لطفا معرفي كند ؛ صواب دارد به خدا !
مخصوصا براي متن و وب
Last edited by iranrohe; 26-07-2007 at 20:26.
LG T 730PU FLATRONez
Samsung mb 18870
قیمت lg حدود 124 تومن تا روزولیشن 1600*1200@85 هرتز رو پشتیبانی میکنه
دوستان نظرشون در مورد مانیتور Lcd سامسونگ 17 اینچ مدل 720n چیه ؟
چون میخوام مانیتور بگیرم و نظر خودم رو این مدل هست .
به نطر من خوبه ولی اگر یه Xerox 17 اینچ بخری بهتره . هم گارانتیش خوبه و هم کیفیتش البته از نظر شکل ظاهری هم شیک هستش.
سلام
مانیتورم دچار مشکل شده. یکی از پین های سیمی که به case متصل میشه شکسته و پیغام no signal نشون می ده. قابل تعمیر هست؟
دوستان سلام .
امیر جان ..
مانیتورم چند وقت پیش جوری شده بود که تصویر یه جورایی جمع شده بود ... یعنی به قول معروف یه قسمتش افتاده بود اصلا بیرون ..
من فکر کردم ویروس جدیده !! بعد یه مدت گرفتم ویندوز نصب کردم و با انتی ویروس همه چی رو کلین کردم .
اما مشکل بدتر شد ...بعده چند روز بعدش دیگه اصلا روشن نشد ....
نمیدونم چرا ....بردم تعمیرگاه یارو گفت 40 تومن توش گیر کرده . ما هم گفتیم در بیارش دیگه ... هر چند ارزش نداشت یعنی منیتور من که ال جی 14 اینچ بود مال 10 سال پیش دسته دوش همون 40 تا 50 بیشتر نبود ...
اما گفتم درست کنه ...
الان چند هفته ای هست که درست شده ولی بعضی وقت ها یهو خاموش روشن میشه ...؟؟؟
جریان چیه ؟ نکنه باز قراره توش پول گیر کنه ؟ چه کار کنم ؟ بدم بره یا نگه دارم ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)