دوستان تبریک میگم...........بازی عالی بود...........همه عالی بودن مخصوصا رونالدو که واقعا همه کار کرد..........![]()
دوستان تبریک میگم...........بازی عالی بود...........همه عالی بودن مخصوصا رونالدو که واقعا همه کار کرد..........![]()
الان اونایی که هفته پیش که رونالدو جلو wv گل نزد و میگفتن جلوی تیمهای بزرگ محو میشه حالا که هتریک کردن میان میگن تیم بزرگی نبود! لطفا فاز خود را با رسم شکل نشان دهید.
من فقط اومدم یک جمله بگم برم
در مقابل اقای گل لیگ قهرمانان اروپا تعظیم کنید.
راموس: رونالدو نشان داد شماره یک دنیاست
سرخیو راموس پس از اتمام دیدار رئال مادرید و ولفسبورگ که با برتری 3-0 کهکشانی ها همراه شد به تمجید از کریستیانو رونالدو پرداخت.
به گزارش "ورزش سه"، رئال با توجه به شکست 2-0 در بازی رفت، به پیروزی با اختلاف سه گل نیاز داشت و به لطف هت تریک رونالدو موفق به انجام این کار دشوار شد.
راموس در انتهای بازی به خبرنگاران گفت:" امشب هواداران از دقیقه 1 تا 90 حامی ما بودند و جوی درست کردند که بتوانیم بازگشتی باشکوه داشته باشیم. باید از آنها که به مانند یک یار بیشتر بودند قدردانی کنم. امروز تیم با تمام روح و وجودش بازی کرد. بخاطر نمایش بدمان در ولفسبورگ، به هوادارانمان بدهی بزرگی داشتیم."
رونالدو:" با وجود اینکه در این فصل او در مقطعی روند گلزنی خوبی نداشت اما تحت هر شرایطی برای ما بازیکن مهمی محسوب می شد. او چه گل بزند چه نزند، وجودش در تیم الزامی است. رونالدو نماد ماست و امشب شایسته چنین شب جادویی ای بود. او امشب همه وجودش را برای دفاع از نشان رئال در زمین گذاشت و بار دیگر نشان داد اگر در اوج باشد، شماره یک دنیاست و بهتر از او وجود ندارد."
سلام!!واقعا چه کامبکی زدیم!!فقط به افتخار این تیم باید سر تعظیم فرود آورد حیرت انگیز بود!!حیرت انگیز
و سلطانی کوه غیرت و تعصب بود مرسی از کریستیانو که باز هم دهن بعضی ها و دشمن شاد کن ها رو بست!!
Last edited by joey jordison; 13-04-2016 at 10:22.
یا خدا قیافه سلطان
یک صحنه هم بود زد پس گردن خسه گفت بدو برو دنبال توپ ببینم خیلی ابهت داشت![]()
من سیتی ریال
اتلتیک بایرن
بهترین قریه برامون افتاد به نظرم.من سیتی تیم کم تجربه ایی و تو این مراحل تجربه حرف اول میزنه بازی رفتم میهمانیم.به امید قهرمانی![]()
بازم فینال تماما مادریدی شاهد خواهیم بود!
بچه ها گل پنجم رئال امشب آفساید نبود؟ خسه به رونالدو پاس به عقب نداد که پاس به جلو انداخت نباید آفساید محسوب میشد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)