تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 104 اولاول ... 253132333435363738394585 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 1036

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 95 - 1394

پروفشنال teraktor2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

تبریک به همه...یک قدم بزرگ به قهرمانی نزدیک شدیم...فقط چند نکته:
    1-چرا بازی های پرسپولیس همیشه قبل از استقلاله؟ توجه کردین در چند فصل اخیر این قضیه نمود بیشتری داشته؟
    2-چرا داوری های عجیب غریب همیشه به ضرر ماست؟ واقعا دقیقه 45 کمک داور از 30 متری چطور تک به تک بنگستون رو خطا گرفت؟چرا این اتفاقات همیشه تکرار میشه؟
    3-ملوانی ها دقیقا به چی داور معترض بودن؟ دیگه میخواس واسشون گل بزنه؟
    4-مازیار زارع...یک خائن...یادم نمی ره وقتی تو پرسپولیس بود بازی هاشو مقابل ملوان چطور وا می داد! اقای زارع بد باختی...بد...
    5-کمیته داوران-کمیته انضباطی-فدراسیون-وزارت ورزش دیگر اثر ندارد!!!
    کمیته داوران:انتخاب پر کارت ترین داور در این بازی حساس قبل دربی با علم به دو کارته بودن های زیاد پرسپولیسی ها...
    کمیته انضباطی:بعید نیست جناب حسن زاده پرسپولیس رو از دربی محروم کنه!
    فدراسیون: برای لباس تیم ملی پول ندارد ولی برای بدهی های استقلال و فرار از کسر امتیاز پول دارد! سازمان لیگ در قضیه مشابه ایضا!
    وزارت ورزش: اگر در پایان فصل طاهری رو عوض کردن و با برانکو فسخ کردن اصلا تعجب نکنین...

2. 12 کاربر از teraktor2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

داوری های از اول فصل رو که یادتون هس؟ حالا جک سال رو بخونین: #خار_خائن_بودن

نوری: شک نکنید اراده‌ای هست تا پرسپولیس قهرمان شود

وبسایت رسمی برنامه نود - کاپیتان تیم فوتبال ملوان بندرانزلی گفت: شک نکنید اراده‌ای وجود دارد تا این پرسپولیس قهرمان لیگ شود.

به گزارش وبسایت نود و به نقل از تسنیم، پژمان نوری با ابراز تأسف از شکست تیمش مقابل تیم پرسپولیس گفت: داور در این بازی بر نتیجه تأثیرگذار بود. در زمان گذشته فدراسیون یا بعضی اشخاص در نتایج بازی‌ها تأثیرگذار بودند و به نظرم کم‌کم داریم به آن زمان بر می‌گردیم.

وی افزود: حداقل در چند هفته اخیر تیم ملوان چندین بار قربانی اشتباهات داوری شده است و آخرین مرتبه هم همین بازی امروز بود. متأسفانه داورها تا می‌توانند علیه تیم ما سوت می‌زنند. در بازی امروز کمال کامیابی‌نیا حداقل دو بار باید اخراج می‌شد. در آخرین دقایق بازی هم دیدید چطور داور و کمک داور روی اعلام اوت هر کدام یک نظر داشتند و در نهایت همان توپ تبدیل به ضد حمله و در آخر هم تبدیل به گل شد. من در مورد بازی بحث فنی ندارم فقط اعتقاد دارم داوری در نتیجه بازی تاثیرگذار بود.

کاپیتان تیم ملوان در واکنش به سؤال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه آیا او فکر می‌کند دست‌هایی در کار است تا پرسپولیس قهرمان شود، گفت: شک نکنید اراده‌ای وجود دارد تا این پرسپولیس قهرمان لیگ شود. ما در ۱۰ بازی حق‌مان خورده شد، پدران و مادران ما انقلاب کردند تا حق‌شان را بگیرند و ما ملوانی‌ها در حال حاضر نمی‌توانیم حقمان را بگیریم و شاید لازم باشد تماشاگران انزلی برای گرفتن حق‌شان در فوتبال انقلاب کنند.

نوری همچنین با اشاره به شادی پس از گل محسن مسلمان نیز خاطر نشان کرد: محسن مسلمان باید بداند سربازی خود را در انزلی گذراند و در اینجا فوتبالش اوج گرفت و واقعاً بی‌معرفتی است که این رفتار را در انزلی داشته باشد. من این کار او و دیگر بازیکنان پرسپولیس را به حسابی جوان‌شان می‌گذارم و امیدوارم آنها در سال‌های آینده دیگر از این اشتباهات نکنند.

وی در پایان در مورد درگیری لیدرهای هواداران ملوان با مأموران نیروی انتظامی که در نهایت منجر به پادرمیانی او و مازیار زارع شد، گفت: متأسفانه در داخل شهر خودمان این جور با هواداران و لیدرها برخورد می‌شود. اتفاق امروز مرا یاد آن زمانی انداخت که در فینال جام حذفی بازی را واگذار کردیم که اتفاق بسیار تلخی بود، اما تلخ‌تر از آن رفتاری بود که با هواداران و لیدرهای انزلی‌چی شد.
    خط و نشان زارع برای هافبک پرسپولیس: آقای کامیابی‌نیا! به هم می‌رسیم/ قهرمان شدن به چه قیمتی؟

وبسایت رسمی برنامه نود - هافبک تیم فوتبال ملوان گفت: کامیابی‌نیا صورت و پای من را زخمی کرد.

به گزارش وبسایت نود و به نقل از تسنیم، مازیار زارع پس از شکست ۲ بر یک تیمش مقابل پرسپولیس گفت: در فوتبال هزار و یک اتفاق رخ می‌دهد، اما از بعضی اتفاقات نمی‌شود به سادگی گذشت.

وی افزود: از دوربین‌های تلویزیونی می‌خواهم از صورت و پای من فیلم بگیرند تا همه متوجه شوند که کمال کامیابی‌نیا به چه شکل مرا زخمی کرده‌ است. آقای فردوسی‌پور! این صحنه‌ها را در برنامه‌‌ات نشان بده. شاید کارشناسان برنامه شما بگویند صحنه‌ای که کامیابی‌نیا به روی من خطا کرد کارت نداشت، اما من می‌گویم او فوتبال جوانمردانه بازی نکرد و چنان لگدی سمت من پرتاب کرد که صورت و پایم آسیب دیدند. اگر فوتبال واقعا این است پس وای به حال این فوتبال.

زارع تصریح کرد: آقای کامیابی‌نیا! این آخرین رویارویی من و تو نبود، باز هم به هم خواهیم رسید. عجیب این است من به داور می‌گویم ببین کامیابی‌نیا چه خطایی کرده‌ است، اما او می‌گوید برخوردی بین شما رخ نداد. آقای کرمانشاهی! اگر خدا را قبول داری پای این حرفت بمان. قهرمانی به چه قیمتی، اگر تکل کامیابی‌نیا کمی پایین‌تر بود پای من می‌شکست. قهرمانی به این قیمت که پای من را بشکنند؟ خیلی بد است در شهر خودمان سرمان را بریدند.

هافبک ملوان درباره ناراحتی‌اش از محسن مسلمان بابت خوشحالی پس از گل او عنوان کرد: ما شده‌ایم مثل عربستانی‌ها چون دقیقا مثل عرب‌ها شادی می‌کنیم. بیایند پرسپولیس را قهرمان کنند و بقیه هم پی کارشان بروند.

4. 9 کاربر از teraktor2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

این مسخره بازی ها چیه مگه برای شادی پس از گل باید به اینا جواب پس بدن که حضرات بهشون برخورده - آب بریزین همون جایی که میسوزه

اگه داوری اجازه میداد و سر تیم در بازی با ذوب تو اصفهان نمیبریدن الان یک پای فینال جام حذفی هم بودیم که متاسفانه نذاشتن

عملن با برد ملوان سخت ترین بازی خارج خونه تا پایان فصل به نفع خودمون به اتمام رسوندیم - بازی با گسترش در تبریز هم که به تازگی اوج گرفته هم دیدار حساسی میشه برامون

به امید برد در دربی

6. 11 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

بله آقای زارع ، بله آقای نوری، باز هم همدیگر رو می بینیم ! البته به شرطی که تیمتون سقوط نکنه ! شما ها باز هم شاید مقابل پرسپولیس بازی کنید، تویه آزادی مقابل 10 برابر این هوادار ! این حرف ها فراموش نمیشه.

حالا خوبه هر دو این بزرگواران یه زمانی تویه پرسپولیس بازی کردن ! مشت های گره کرده نوری رو یادم نرفته ! حالا دم از معرفت و جوانمردی و این حرفا می زنه و مسلمان رو نصیحت می کنه !

این بازی هم 3 امتیاز داشت ، 3 امتیازش هم رسید به پرسپولیس. می خوام ببینم برای بقیه بازی هایی که نبردین و نخواهید برد چه بهونه های کذایی میارید؟

8. 11 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جالبیش اینه که آخر نیمه اول داور الکی خطا میگیره و موقعیت تک به تک رو از پرسپولیس میگیره، بعد اینا اومدن شاکی شدن که داوری به نفع پرسپولیس بوده

چقدر مازیار زارع و نوری با این سنشون بچه ن که حرمت تیم قبلیشون رو هم نگه نمیدارن
    آخه حتما که مجبور نیستین یه چیزی بگین!

10. 9 کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوستان اگه دقت کرده باشین تو صحنه خطایی که کامیابی نیا روی زارع انجام داد اول بازیکن ملوان خطا کرده بود و از پشت کامیابی نیارو هل داد و تعادلش بهم خورد و باعث شد اون خطارو روی مازیار زارع انجام بده

12. 9 کاربر از siahkamar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

تمدید قرارداد دو ساله با برانکو بهترین خبر بود
    امیدوارم بازیکنا هم بخصوص طارمی برای فصل بعد حفظ بشن
    به علاوه اینکه سوزشی که از بردهای دقیقه 94+ بر جای میماند را هیچ آبی نمیتواند از بین ببرد و تا سالها با مصاحبه و تهمت های جالب شیرین کام میشویم×

14. 8 کاربر از m2stech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

خدایی من هنوز تو کف اینم که ملوانی ها به چی داوری معترض بودن؟ همه کارشناسا از اجهاف در حق پرسپولیس در این بازی صحبت میکنن...باید به زارع و نوری گف اب رو بریزین همونجا که می سوزه
    • عنایت: داوری به ضرر پرسپولیس بود/پنالتی انزلی چی ها مشکوک بود

ارتش سرخ دات كام :
    رئیس دپارتمان داوری گفت: نمی گویم پنالتی ملوان درست نبود اما این صحنه مشکوک بود.

مسعود عنایت در گفت وگویی، در مورد ارزیابی اش از داوری دیدار ملوان با پرسپولیس گفت: داوری مشکلی نداشت و حتی داور در چند صحنه نیز به ضرر پرسپولیس سوت زد. به طور مثال در صحنه دقایق آخر نیمه اول بازیکن پرسپولیس خطایی نکرد که داور آن را خطا اعلام کرد.

وی ادامه داد: پنالتی ملوان نیز مشکوک بود و هرچند که من نمی گویم پنالتی نبود اما در مجموع مشکل داوری نداشتیم. البته پنالتی پرسپولیس هم درست بود.

عنایت در مورد رفتار مازیار زارع گفت: زارع با پرسپولیسی ها مشکل دارد و صد متری به سمت بازیکنان حریف می دود. حالا اینکه او با پرسپولیسی ها مشکل دارد چه ارتباطی به داور دارد.

وی در مورد اینکه زارع و نوری گفته اند که اراده ای برای قهرمانی پرسپولیس وجود دارد، گفت: چه اراده ای؟! داوری حتی به ضرر پرسپولیس بود. پنالتی ملوان هم که مشکوک بود و مشکل خاصی از لحاظ داوری وجود نداشت که آنها اینطور اعتراض می کنند. در پایان نیز نباید آن درگیری ها به وجود می آمد.

16. 7 کاربر از teraktor2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

با تساوی آخرین بازی این هفته حالا میشه گفت دربی ، یه فینال واسه قهرمانی هست ! تیم برنده این بازی اگه پرسپولیس باشه شانس خیلی بیشتری واسه قهرمانی داره و اصلا بعید نیست برنده دربی با توجه به بازی سخت استقلال خوزستان مقابل نفت در همین هفته هم صدرنشین بشه !

از اون طرف اگه برنده دربی پرسپولیس نباشه ، به نظر من باز هم فرصت واسه جبران هست و نباید فکر کنیم قهرمانی این فصلمون فقط و فقط به این بازی بستگی داره. دلیلش هم اینه که پرسپولیس به نسبت دو تیم دیگه بازی های نسبتا آسون تری داره (هر چند واقعا هیچ بازی آسون نیست). بازی دربی هم به عنوان آخرین بازی هفته برگزار میشه و تا اون موقع کاملا از شرایط جدول آگاهیم.

18. 6 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

با بازی های این هفته می تونیم 6 تا سال 52 رو تکرار کنیم
    کناره هاشون خیلی ضعیفه و هافبک وسطشون بسته بشه عملاً هیچ برنامه ای برای حمله ندارن

20. 6 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •