تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 64 اولاول ... 2531323334353637383945 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 634

نام تاپيک: آرشیو / لیگ جهانی والیبال | FIVB World League 2015

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

تکیه کلامها و جملات قصار جواد محتشمیان گزارشگر والیبال

باور بفرمایید اگه دوتا زمينم پشت بود توپ نميخوابيد،باور بفرمایید

وقتى سرعت رو چاشنى کار قرار بدى بايد بپذيرى که خطا هم به وجود مياد. واسه همينه که ميگن با سرعت رانندگى نکنيد

پس حاصل یه دریافت خوب به کار گیری سرعت در خط حمله است

تـــور مانع عبور توپ ميشه يا به عبارتى ارتفاع توپ از ٢ متر و ٤٣ سانتيمتر كمتره

زاویه ای که برای ضربه به توپ داده میشه بیشتر از نیاز توپ برای فرود در زمین نُه در نُه متر ایتالیاس

امتياز ٢ برای تيم حريف و اختلاف پوئن ٢ برای ايران

اختلاف یازده امتیاز نه تنها برای بازیکنا حاشیه امنیته واسه شما بینندگان عزیز هم هست

تو والیبال امروز هر تیمی یه پوئن از دست بده ، دو پوئن از دست میده

این تکرار های مکرر به خاطر اینه که جوون ها و نوجوون های کشورمون والیبال یاد بگیرن!

من سکوت کردم تا شما صحبت های مربیان رو بشنوید

استاد محتشمیان تو راه خونه اش ، توی ماشین هی با خودش تکرار می کنه : تور مانع عبور توپ میشه

ظاهرا چشمای مربی برزیلم مثل من ضعیفه ، ابروهاشو به هم نزدیک می کنه تا بتونه شماره ی بازیکنا رو بخونه

میرزاجانپور مچش مثله رادار کار میکنه

سطح اتکای لازم پشت توپ ایجاد نشد

سرویس های موسوی 50% با خطا مواجه بوده گفتم که نگید چشم زده

توپ، به خارج زمین میره اما امتیاز رو داور به اشتباه، به نفع ما میگیره , صداشم درّ، نمیاریم

امتیاز دو تیم مضربی از 7 میشه , دو هفت تا 14 امتیاز برای لهستان و سه هفت تا 21 امتیاز برای ایران

تو والیبال امروز هر تیمی یه پوئن از دست بده ، دو پوئن از دست میده !!

2. 15 کاربر از befermatooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

اصلا به پرچم کشور وایران احترام نمیذارن .......لباس ایران چراباید سیاه باشه!!!این مشکل که نمیتونن درکش کنن
    امریکا لباسش کاملا با پرچمش فیکسه ولی ایران ...لباس نشان یک کشور وشخصیت است ولی اینا باگونی اشتباه گرفتن توهمه ضمینه ها
    این هم برضعف بی تدبیری مدیریت ..نتونستن به رنگ لباس توجه بکنن ...
    همیشه باید لباس اول سفید و سبز وضمینه کوچیک قرمز
    ولباس دوم قرمز وسبز با ضمینه کوچیک سفید
    ولی حالا؟؟؟؟

Last edited by امید رض; 22-06-2015 at 10:22.

4. 4 کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

متاسفم برای کشوری که ادعای فرهنگ داره بعد گند به این بزرگی میزنه !!

حقیقت داره ناظر fivb به پخش نشدن سرود آمریکا از تلویزیون اعتراض کرده ؟؟؟؟

نمیدونم با این کارا چیو میخوایم ثابت کتیم ؟؟
    از اون طرف میگیم آمریکایی ها قبل اذان آب نخوردن و به سنت های ما احترام گذاشتن
    از این طرف خودمون با بی فرهنگی تمام بی احترامی میکنیم !!

آقای محتشمیان کل دنیا به سنت های دیگران احترام میزاره و متاسفانه فقط ما هستیم که ادعای فرهنگ و ... رو داریم ولی در عمل از همه بدتر خودمونیم !!

6. 10 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان حیف نیست خون خودتون کثیف می کنید من که از اول بازی صدا ی نابهنجار وکم اطلاعات این مردک که گاه و بیگاه هم افاضه فضل میکنه رومی بندم.حالا وقتشه که شاد باشیم واز این بازی که بچه ها کردن احساس غرور..........به امید این که 6 امتیاز شیرینم از لهستان بگیریم.

8. 4 کاربر از farhangian-1355 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

متاسفم برای کشوری که ادعای فرهنگ داره بعد گند به این بزرگی میزنه !!

حقیقت داره ناظر fivb به پخش نشدن سرود آمریکا از تلویزیون اعتراض کرده ؟؟؟؟

نمیدونم با این کارا چیو میخوایم ثابت کتیم ؟؟
    از اون طرف میگیم آمریکایی ها قبل اذان آب نخوردن و به سنت های ما احترام گذاشتن
    از این طرف خودمون با بی فرهنگی تمام بی احترامی میکنیم !!

آقای محتشمیان کل دنیا به سنت های دیگران احترام میزاره و متاسفانه فقط ما هستیم که ادعای فرهنگ و ... رو داریم ولی در عمل از همه بدتر خودمونیم !!

من شنیدم که نمایندگان مجلس به پخش سرود تیم آمریکا از صدا و سیما در بازی اول اعتراض کردند !
    البته من بازی اول را از ابتدا ندیدم و نمیدونم در بازی اول آیا سرود آمریکا پخش شده یا نه .
    من اگر میگم نمیتونم خوشحال باشم به خاطر همین بی اخلاقی هاست که با روح ورزش منافات داره ، ورزش برد و باخت داره ولی اخلاق همیشه ماندگار هست ، شما نگاه کنید در خاک آمریکا چقدر ایرانی میرن برای دیدن بازی و سر و صداشون ده برابر آمریکایی هست اما نه بی احترامی میبینند و نه کسی میگه چرا خوشحالی میکنی بشین سر جات !
    در بازی اول چهار پنج خانم را راه داده بودند که البته نمیدونم به کجا وابسته بودند ، اما میدونم همونطور که مردم مارا فریب میدهند ، دنیا را هم فریب دادند و فریب میدهند .
    چند خانم را راه میدن که بعدا اگر فدراسون جهانی گفت مقررات را نقض کردید بگن نه ! ما راه داده بودیم اینم فیلمش !
    ولی در ایران خانم ها به دیدن والیبال علاقه ای ندارند . کاری که قبلا هم کرده بودند .
    فدراسون جهانی به نمایش بین ست ها اعتراض داشت که گویا ایران به جای رقص ، از ورزش های باستانی استفاده کرد.
    اگر بازی های کامپیوتری دهه 60 را دیده باشید ( میکرو و سگا ) در همون ها بین ست والیبال و بسکتبال نمایشی هست که بعد از اینهمه سال هنوز هم با همون شکل و شمایل در شکل جهانی و واقعی اجرا میشه .
    فدراسیون جهانی به دوربین های ما ایراد گرفت ، که ما مجبور شدیم بریم دوربین های فول اچ دی با فریم بالا بخریم !
    کلا به هر چیز ما ایراد گرفتند با دوز و کلک از زیرش در رفتیم ، با ما هم خیلی راه اومدند و دارن راه میان .
    لباس تیم ملی را هم دوستمون گفت ، چرا سیاه ؟ همه این ها برنامه ریزی شده هست و اتفاقی نیست .
    اگر دقت کرده باشید لباس های تیم آمریکا شبیه رکابی بودند و آستین نداشتند ، لباس های ما تنگ و چسبان !
    شاید فکر کردند اگر بازوی این آقایون از رسانه ملی دیده بشه دین و ایمان مردم بر باد خواهد رفت .
    بد اخلاقی در گزارشگری موردی هست که سال هاست ادامه دار و هدفمند دنبال شده ، اینکه مشکلات سیاسی و رقابت های سیاسی را به مردم بسط بدهند ، مثل جواد خیابانی و امثالهم ، حالا یه جا عربستان و جای دیگر آمریکا
    گزارشگر در یک صحنه که بازیکن ما توپش داشت میرفت خارج و با برخورد به بازیکن امریکایی برای ما امتیاز آورد گفت :
    این دیگه مشکل خودشونه ! این بداخلاقی در گزارش هست که من ایرانی هم نمیپسندم که با تحقیر رقیب دنبال اهداف سیاسی بگردیم ، ورزش را کثیف میکنند به همین خاطر دیدنش برای من لذت بخش نیست .
    دوستمون گفت ما فرهنگ نداریم ، بله ما فرهنگ نداریم یا کم داریم ولی آیا از افغانستان عقب مانده تر هستیم ؟!
    اونها برای ورود خانم ها مانع نمیشوند ، چرا ما مانع میشیم ؟! دلیلش چیزهای دیگری هست که نمیشه گفت !
    اینکه من نمیتونم احساس خوشحالی کنم به این خاطر هست که احساس میکنم با بردن راحت تر مردم ما فریب میخورند.
    در شور این پیروزی ها هیچ کسی دنبال حقایق نمیره ، همه فراموش میکنند ! سو استفاده از احساسات مردم .
    ما هیچکدوم از استاندارد های جهانی را رعایت نمیکنیم ، اگر من رئیس فدراسیون جهانی بودم ایران را ملزم به رعایت قوانین بین اللملی میکردم ، فعلا که اونها دایه مهربانتر از مادر هستند !

اگر اونها خیلی جاها کوتاه میان به خاطر همین استقبال مردم هست در استادیوم رفتن ، اونها خودشون را در مقابل ملت های دیگر نمیگذارند .
    این گزارشگرها نون را به نرخ روز میخورند ، همه ی اینها چاپلوسی و چرب زبانی هست برای کسب منافع شخصی !
    Last edited by mehr1362; 22-06-2015 at 01:59.

10. 9 کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smahdis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بابا یه عده دیگه خیلی عشق آمریکا هستن که از باختش اینقدر جبهه گیری میکنن.

میگن چرا صدا و سیما خوشحالی میکنه، خوب برای همه تیمهای دیگه هم خوشحالی میکنه، ایران از هر تیمی برنده بشه، همین کار رو میکنن. حالا برای لهستان هم خواهیم دید.

عشق به آمریکا بعضی رو متاسفانه خیلی حساس کرده.

12. این کاربر از smahdis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amin_947's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

به گفته خود آقای گزارشگر، آمریکایی ها آب های خودشون رو تا زمانی که اذان نگفته بوده توی سالن ورزشگاه نخوردن. به احترام ایرانی هایی که روزه بودن.
    بعد ما به احترام آمریکاییها، سرودشون رو پخش نمی کنیم !! آخه آدم به کی بگه !!

14. 6 کاربر از amin_947 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smahdis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بابا یه عده دیگه خیلی عشق آمریکا هستن که از باختش اینقدر جبهه گیری میکنن.

میگن چرا صدا و سیما خوشحالی میکنه، خوب برای همه تیمهای دیگه هم خوشحالی میکنه، ایران از هر تیمی برنده بشه، همین کار رو میکنن. حالا برای لهستان هم خواهیم دید.

عشق به آمریکا بعضی رو متاسفانه خیلی حساس کرده.

16. این کاربر از smahdis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

من نميدونم دليل دو باخت سنگين آمريكا چي بود؟ انصافاً درك نكردم. بازيكنان ما خيلي خوب شده بودن يا آمريكايي ها خيلي ضعيف ظاهر شدن. جداي از بازي خوب بازيكنان ما من تصور ميكنم آمريكايي ها تحت تأثير جو ورزشگاه قرار گرفتن و نتونستن خودشونو باهاش وفق بدن.

در هر صورت اين برد بزرگ را تبريك ميگم و خيلي خوشحالم كه در سطح اول واليبال جهان در بين بهترين ها هستيم.

اگر شرايط همينطوري پيش بره نه لهستان و نه روسيه هيچكومشون توان بردن حتي يك ست را از ما ندارن چرا كه جو سالن همونطور كه قبلاً هم گفتم به شدت به ضرر اونهاست و سروصدا هاي ممتد كر كننده بوقها اجازه تمركز به حريف نميده.

در مورد پخش سرود ملي هم بايد گفت كه به نظر مياد تلويزيون دستورالعملي داره مبني بر اينكه تحت هيچ شرايطي سرود ملي آمريكا از تلويزيون پخش نشه. بازي اول كه خيلي ضايع فقط سرود ملي ايرانو پخش كردن و بعد از اينكه نسبت به موضوع پخش نشدن سرود ملي آمريكا اعتراض شد در بازي دوم براي اينكه زير سئوال نرن كلاً نه سرود ملي ايرانو پخش كردن و نه آمريكا (مارمولكي هستن براي خودشون)

18. 5 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

در مورد پخش سرود ملي هم بايد گفت كه به نظر مياد تلويزيون دستورالعملي داره مبني بر اينكه تحت هيچ شرايطي سرود ملي آمريكا از تلويزيون پخش نشه. بازي اول كه خيلي ضايع فقط سرود ملي ايرانو پخش كردن و بعد از اينكه نسبت به موضوع پخش نشدن سرود ملي آمريكا اعتراض شد در بازي دوم براي اينكه زير سئوال نرن كلاً نه سرود ملي ايرانو پخش كردن و نه آمريكا (مارمولكي هستن براي خودشون)
    من دیروز از HD دیدم بازی رو ...
    وقتی زدم که داشت سرود ملی ایران رو پخش می کرد

الان از بچه ها پرسیدم، ظاهراً قبلش سرود ملی آمریکا رو هم پخش کردن، ولی کارگردان برنامه اون آهنگ ورزشی رو هم از روی تصویر حذف نکرده ... (یعنی آهنگ و سرود ملی هر دو با هم پخش شدن)

دستورات از بالا می رسه قطعاً ... اختیاری نیست این قضایا

20. 3 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •