سلام. پردزانده های فنوم 2 ، نسبت به فنوم تغییر کردن و قابلیت اورملاک خیلی خوبی دارند و در اورکلاکشون هم کارایی خیلی بالا می ره! همین پردازنده ی 955 رو با کمی تبحر و صبر و حوصله می شه نزدیک 4 گیگاهرتز اورکلاک مرد!
سلام. پردزانده های فنوم 2 ، نسبت به فنوم تغییر کردن و قابلیت اورملاک خیلی خوبی دارند و در اورکلاکشون هم کارایی خیلی بالا می ره! همین پردازنده ی 955 رو با کمی تبحر و صبر و حوصله می شه نزدیک 4 گیگاهرتز اورکلاک مرد!
سلام. با چه نرم افزاری دما رو چک کردی؟ ولتاژ پردازنده رو تا 1.375 کم کن ، باید پایدارب اشه و دما کم بشه!
خوب اور کردی!
سوالتون یک کم مبهم هست! کلأ اون پردازنده ای که کیفیتش کمتره ، برای یک فرکانس خاص باید ولتاژ بیشتری بهش داد!! خب پس معلومه که مرز انفجار این یکی از اونی که بچ نامبرش فرق می کنه کمتره!
این چیزی که شما میگی رو منم قبول دارم ولی می گم که در حالت عادی بهتره اوور نشه
برای چی؟! وقتی بدون ریسک و خیلی راحت راحت می شه کارایی پردازنده رو زیاد کرد ، چرا این کار رو انجام ندیم؟
ستاد کشیک شب p30world!![]()
به قول فرزندان safe oc دوست عزیز!!این چیزی که شما میگی رو منم قبول دارم ولی می گم که در حالت عادی بهتره اوور نشه
مشکلی نداره!
سازمان بازرسی کل p30world
این حرف ها رو بی خیال چون باعث منحرف شدن بحث میشه
این هم نتایج اوور من با E2140 & E7300 که فکر کنم خوب باشه
البته هردو شون پایدار هستن
![]()
سلام. ولتاژ بالاست ، ثانیأ مدل رم چیه؟!! 1200 پایداره؟![]()
درباره ولتاژ بگم که مادربورد اشتباه نشون میده من دستی مقدارشو میگیرم البته با مکافات
برای رم ها هم باید بگم بله پایداره ومیشه تا1300 هم اوور کرد اونم پایدار ولی گناه داره حیونی
مدلش رو قبلا گفتم forum.p30world.com/showthread.php?t=340846
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)