این قسمتش تایید نمیشه منظورم این بود که ممکنه در آینده بیادنوشته شده توسط se-k750i
این قسمتش تایید نمیشه منظورم این بود که ممکنه در آینده بیادنوشته شده توسط se-k750i
دوستان من قبلا اين مشكل رو داشتم اما درست شد و بعضي از اين برنامه ها رو مثل ديكشنري نقشه ايران و تهران تبديل كننده ها و ابزار روي K750i و 6630 اجرا كردم به اين ترتيب كه فايل داراي پسوند jar رو در يكي از فايل هاي گوشي مثلا file mannager \ other كپي كردم و بعد از قطع ارتباط گوشي با كامپيوتر به سراغ فايل كپي شده در گوشي رفتم و با زدن دگمه install اون رو نصب كردم. به همين راحتينوشته شده توسط n_yaghmaei
Last edited by Hamid1968; 07-11-2006 at 01:57.
آقا من يك برنامه ميخواهم كه از طريق بلوتوث بشه يك گوسيه ديگرو حك كرد.اگه وجود داره ممنون ميشم لينكشو بزاريد.
نوشته شده توسط un4given_90n
لينكها خراب نيست ولي قديميه جواب نميده دوباره با پيغام خصوصي در خواست اپلود بديننوشته شده توسط eminem-9033
سلام . .نوشته شده توسط Kaveh4797
دوست عزيز . . من يكي كه تا حالا همچين برنامه اي نديدم . . اگه باشه پوليه و قيمت اون هم زياده . .
موفق باشي . .
هستش ولي من آدرسشو ندارم اسمش اينه bloouerنوشته شده توسط Kaveh4797
سلام . .نوشته شده توسط se-k750i
براي استفاده از موبايل بجاي كنترل تلويزيون گوشي موبايل حتما بايد درگاه مادون قرمز يا انفرارد داشته باشه . .
موفق باشيد . .
فارشي بنويس انگليسي كسي جوابتو نمي دهنوشته شده توسط hm_driver
سلام . .نوشته شده توسط n_yaghmaei
دوست گرامي . .اين برنامه رو من دارم . . اما اصلا كار نميكنه . . و ميشه گفت يك برنامه ي بيخوده . .
نوشته شده توسط mehdidj
دوست عزيز شما ميتوانيد كد فرودگاه شهر مورد نظر خود را از اين سايت دريافت نماييد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در قسمت سرچ نام شهر، كشور و نام بين المللي فرودگاه خود را وارد نماييد و سپس به شما كدهاي مورد نظر را ميدهد.
ICAO كد مورد نظر برنامه ميباشد.
موفق باشيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)