تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 116 اولاول ... 253132333435363738394585 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 1155

نام تاپيک: ||| راهنمایی و مشاوره خرید مناسبترین سرویس دهنده اینترنت |||

پروفشنال behnamy01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام
    مودم 3372 چطوره؟ فرضا وای فای نخوام و فقط سرعت زیاد دانلود واسم مهم باشه
    اونم مـودم خوبیه، فـریمور هم براش زیاده و میتونید آنلـاک کنیدش که محدود به سیمکـارت یه اپـراتور خاص نباشید. تفاوتـش با 8372 همون وایـفای هستش که خودتون اشاره کردید.

- اینترنت نسل 4 ثابت ،TD-LTE، چطوره؟ سرعتش تفاوتی داره؟ چون این بسته های ساعتی و متنوع نداره،یه نوع مودم هم فقط داره توی سایت ایرانسل.
    نسل 4 ثابـت زیادتعریفی نـداره. مـودمش هم گرونه، طرحهای شـبانه اینا هم فعلانداره، اگرهزینه کنید روی این مودم و حالا به هردلیلی، مثل تغییرطرح ها، یا بدشدن سرویس دهی این اپـراتور، دستتون به جایی بند نیست و اپـراتوردیگه ای هم روی این فـرکانس نیست، ولی مودم 4G معولی میتونید از ایـرانسل، همـراه آخـر و رایـتل استفاده کنید.

- و اینکه در قسمت بسته های اینترنت همراه ایرانسل ، بسته های ساعتی ، 3ساعته داره نوشته نامحدود! یعنی واقعا 3ساعت حجم نامحدود میده 2هزار تومن؟! سرعت هم بالااااااااا؟!
    بسته های شبانه رو فقط میشه از طریق app گـوشی خـرید، با کـدussd اینا نمیشه، 1ساعته، 2ساعـته و 3ساعته داره، ولی عملا نامحـدودنیست، هر یک ساعـت محدود روی 20 گیـگ هست، مثلا شبی 2تابسته3ساعتی بگیرید و 120گـیگ دانـلودکنید، اگر سـرعتتون بالا باشه میتونید همش رو مصرف کنید، بچه ها توی تـبریزمثلا زودتر از 6ساعت اون 120 گیـگ رو تمـوم میکنن. سرعتش هم شبها عمـدی کم نمیشه، خوبه. مگراینکه از دکـلی که شما استفاده میکنیدکاربرای دیگه هم دانـلودکنن.

بعد میشه این بسته ها را در کنار همدیگه فعال کرد؟! مثلا یه بسته یک ماهه ، بعد وقتی یه بسته ساعتی میزنم، یهو از بسته یه ماهه کم نکنه!؟
    بله، میشه. بین 2تا بسته مشابه الویت مصرف با اونی هستش که انقضاش نزدیکتره، اگر مثل پست قبلیم همزمان یه بسته معمولی بگیرید و یه بسته6تا12 صبح،(مورد 1 و 2 ) بین ساعت 6تا12صبح هم اتـوماتیک از بسته 6تا12صـبح استفاده میکنه.

2. 3 کاربر از behnamy01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه djkavehtnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    من می خواستم خطم رو انتقال بدم به جای دیگه
    البته توی این انتقال ، مرکز مخابراتیم عوض نمیشه ( به فاصله چند تا خیابون می خوام خط رو انتقال بدم )
    فقط می خواستم بدونم آیا کسی می دونه که حدودا چقدر طول می کشه ؟
    و آیا اینکه اینترنتم هم منتقل میشه ؟ چون مرکز مخابراتی رو نمی خوام عوض کنم.
    باتشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

اینترنت همراه خط منتقل میشه ولی اگر بعد از انتقال خط اینترنتت وصل نبود زنگ بزن درستش میکنن منم همچین موردی رو سه ماه قبل داشتم البته اینترنت من مخابراته
    Last edited by mohsen13055; 04-11-2016 at 22:41.

5. این کاربر از mohsen13055 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه djkavehtnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

اینترنت همراه خط منتقل میشه ولی اگر بعد از انتقال خط اینترنتت وصل نبود زنگ بزن درستش میکنن منم همچین موردی رو سه ماه قبل داشتم البته اینترنت من مخابراته
    اینترنت خودم هم ماله مخابراته
    می خواستم مطمئن شم که اینترنت هم با خط انتقال پیدا می کنه یا نه
    باز هم ممنون

داره خودمونی میشه farhad_usa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوستان.
    می خواستم اینترنت بگیرم،ماهی 80 تا 100 گیگ مصرف دارم، و حداقل سرعت 4 مگابیت جایی هست که 80 تا 100 هزار تومان در ماه این سرویس را در تهران ارائه بده،
    خودم غیر های وب جایی را پیدا نکردم،ولی از کیفیتش مطمئن نیستم و خیلی ازش بد شنیدم.در حال حاظر هم مخابرات 2 مگ نامحدود دارم که یک ماهه کیفیتش به شدت اومده پایین.
    Last edited by farhad_usa; 11-11-2016 at 13:01.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام دوستان به سئوال داشتم ایا سرعت زیاد باعث مصرف اینترنت بیشتر میشه...ممنون میشم جواب بدید الان سرعت دو مگ گرفتم ولی سرعتم تقریبا بین 4تا 6مگ هست الان قصد دارم سرعت 16مگ بگیرم ایا حجم بیشتری مصرف میشه با توجه به سرعت

داره خودمونی میشه solbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان به سئوال داشتم ایا سرعت زیاد باعث مصرف اینترنت بیشتر میشه...ممنون میشم جواب بدید الان سرعت دو مگ گرفتم ولی سرعتم تقریبا بین 4تا 6مگ هست الان قصد دارم سرعت 16مگ بگیرم ایا حجم بیشتری مصرف میشه با توجه به سرعت
    دقیقاً منظورتو متوجه نشدم.
    شما وقتی یک فایل یک گیگابایتی رو دانلود میکنی فقط یک گیگ از حجم اینترنت مصرف میشه، حالا چه با سرعت 2مگ و چه با سرعت 16مگ. پس حجم ترافیک ربطی به سرعت نداره.
    ولی یه بحث روانی قضیه اینه که وقتی شما اینترنت سرعت پایین داری از دانلود فایلهای حجیم خودداری میکنی ( به خاطر زمان زیادی که میبره). ولی وقتی اینترنت سرعت بالا میگیری دوست داری فایل های حجیم دانلود کنی و متوجه حجمی که تو روز دانلود کردی نمیشی و اینجوری میشه که مصرفت میره بالا
    Last edited by solbi; 24-11-2016 at 15:20.

10. 2 کاربر از solbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ДŁI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    کـــــــرج

پيش فرض

سلام..وقت بخیر

دوستان عزیزم ، اجبارا" بدلیل مشکل داشتن خطوط مخابرات و تلفن ، من 5 ساله که از وایمکس ایرانسل استفاده میکنم... تا الان بدک نبود... فقط کمی تعرفه اش بالاتر بود

سرویس فعلی من:
    وایمکس سرعت 256
    دانلود نامحدود
    ماهانه 52 هزار تومن هزینه سرویس

از ایرانسل تماس گرفتن... گفتن مودمتو تعویض میکنیم ، مودم TD-LTEبهت میدیم.. و سیستم وایمکس تا دو ماه دیگه کاملا جمع آوری میشه.
    من برام نا محدود بودن حجم دانلود خیلی مهمه. که گویا سیستم TD_LTEنا محدود نداره..( اپراتور شرکت بهم گفت اینو)

به نظر شما چیکار کنم؟ از چه شرکتی اینترنت بگیرم ؟ که دانلود نامحدود و بدون تایم اوت و افت سرعت داشته باشه...و هزینه ی متعارف تر
    رایتل داره چنین چیزی؟
    مبین نت ؟
    یا ...

مرسی
    Last edited by ДŁI; 26-11-2016 at 13:36.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

مرسیی از جوابتون..فک کنم پاسخ مو گرفتم...فک میکردم اگر سرعت بیشتر بگیرم حجم بیشتر استفاده میشه..مرسی از پاسخ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

سلام..وقت بخیر

دوستان عزیزم ، اجبارا" بدلیل مشکل داشتن خطوط مخابرات و تلفن ، من 5 ساله که از وایمکس ایرانسل استفاده میکنم... تا الان بدک نبود... فقط کمی تعرفه اش بالاتر بود

سرویس فعلی من:
    وایمکس سرعت 256
    دانلود نامحدود
    ماهانه 52 هزار تومن هزینه سرویس

از ایرانسل تماس گرفتن... گفتن مودمتو تعویض میکنیم ، مودم TD-LTEبهت میدیم.. و سیستم وایمکس تا دو ماه دیگه کاملا جمع آوری میشه.
    من برام نا محدود بودن حجم دانلود خیلی مهمه. که گویا سیستم TD_LTEنا محدود نداره..( اپراتور شرکت بهم گفت اینو)

به نظر شما چیکار کنم؟ از چه شرکتی اینترنت بگیرم ؟ که دانلود نامحدود و بدون تایم اوت و افت سرعت داشته باشه...و هزینه ی متعارف تر
    رایتل داره چنین چیزی؟
    مبین نت ؟
    یا ...

مرسی
    سلام
    این سوال من هم هست، البته با من تماس نگرفتن، شاید چون تبریز هستم. اما بالاخره که باید جمعش کنم.
    البته واقعا سرعت وایمکس بد شده(اولا خیلی خوب بود)، خصوصا موقع دانلود و دیدن فیلم.حالا نمیدونم این مشکل منه یا همه سرویسدهنده ها اینطوری هستن!!
    سرعت دانشگاه عالیه، نمیدونم اونا از چه سرویس دهنده ای استفاده میکنند؟!
    دوستان لطف من رو هم یه راهنمایی بکنید،
    البته من نامحدود بودن برام مهم نیست. ماهی 4 یا 5 گیگ کفایت میکنه، اما واقا سرعت مهمه.(من با اصطلاحاتی مثل پینگ و... کاری ندارم) میخوام وقتی یه صفحه رو میاره منو حرص نده، اهل بازی نیستم اما مقاله خیلی دانلو میکنم و فیلم هم کمتر اما بالاخره نیاز هست که انلاین ببینم یا دانلود کنم.
    سرعت نت من هم 256 هست.

ممنون میشم پاسخ بدید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •