و جالبی اینجاست
سامانه 195 حق به شرکت ارائه دهنده میده
هر شرکت دیگه ای اینچنین کلاه برداری کرده بود پروانه اش لغو می شد
اما صبانت خوش خرم داره به کلاهبرداریش ادامه میده
و جالبی اینجاست
سامانه 195 حق به شرکت ارائه دهنده میده
هر شرکت دیگه ای اینچنین کلاه برداری کرده بود پروانه اش لغو می شد
اما صبانت خوش خرم داره به کلاهبرداریش ادامه میده
همش بخاطر اون قانونیه که مجلس تصویب کرده ، "مشترکین خونگی تا 128k اجازه دارن" واسه همین هرچقد سرعتو بیارن پایین جوابشون اینه که باید سرعت 16کیلوبایت باشه !! یکی نیست بهشون بگه خب چرا مثلا قیمت 2mb رو محاسبه میکنین واسه همچین نتی !!
به هیچ وجه یه دلیل منطقی وجود نداره برای این قانون . اینترنت با هر سرعتی حق هر ادمیه و سطح تحصیلات و شغل ادم چه ربطی به این حق اولیه داره .
احتمالا همین قانون هم زمانی که تصویب شد در راستای حفظ منافع شرکتها بود وگرنه دلیل منطقی ای پشت این قضیه نیست . این قانون رو گذاشتن که شرکتها خیلی راحت بتونن مشتری رو دور بزنن .
یکی همین قانون و یکی دیگه همون قضیه ضریب اشتراک که باعث میشه شرکتها بتونن خیلی راحت 1/8 سرعتی رو که به مشتری فروختن رو بهش بدن و مشتری هم هیچ حق اعتراضی نداره . این دو تا کاملا در راستای دور زدن مشتری بنا نهاده شدن .
دوستان من
اخیرا با قبول تبلیغ دوستان صبانتی جهت محاسبه به قیمت 1/3 بصورت پیشنهاد ویژه برای دانلود شبانه متوجه شدم سرم کلاه رفته اینم تصویرش کاملا گویاست میگن با 1/3 قیمت ولی نیم بها حساب میکنن نمیدونم دم خروس قبول کنیم یا قسم حضرت عباسشونو ؟!!
![]()
خوب اینم یه نظریه دیگه محسوب میکنیم : وابسته کردن مردم به اینترنت و بعد گرونتر کردنش .
تا اینجا دوستان گفتن که :
- دستور مجلس و جاهای دیگه است که گرونتر و کندتر بشه
- شرکتا بسیار در مضیقه مالی اند و اینجوری ( نمیدونم چطور) میخوان صرفه جویی کنن.
- شکم شون سیره , پورت خالی هم ندارن . ظرفیت 200 هزارتایی رو که لازم بود رد کردن . دیگه چرا زور نگن .
- معتادمون کردن حالا دیگه هرچی بکشن روش مجبوریم بخریم فقط فروشنده عوض میکنیم.
- ...
در عین اینکه این جوابها هرکدام بخشی از واقعیت رو نشون میده اما انگار تصویر بزرگتری هست که نمیبینیمش
( و اینکه چطور همزمان باین صرافت افتادن نشون دهنده چی میتونه باشه؟)
بدبختی اینه که نشریات تخصصی داخلی هم اشاره ای باین قضیه ندارند تو شماره های اخیرشون . من برای دوتاشون
یک گزارشی فرستادم در چند پاراگراف مسائل مطرحه اینجا رو خلاصه کردم و خواستم یه بررسی بکنن ولی خبری نشد.
یعنی یه نشریه تخصصی ارتباطات و شبکه خبری مرتبط تر از اینهم با حوزه کاریش هست ؟
یا نکنه دون کورلیونه اونارو هم ساکت کرد ؟!
تخلیه کن برو یه شرکت دیگه شنیدم تبریز مخابراتش خیلی خوبه
این شرکتها اینروزا مثل بچه هایی که معلم ندارند حسابی کلاس رو ریختن بهم و هر شلنگ تخته ای دلشان میخواد میندازن.
آقای وزیر , استیضاح شدن گاهی خیلی هم خوب است . باور بفرمایید از هیچ اقدامی نکردن بهتر است.
سعید مهدیون- معاون دبیر شورای عالی فضای مجازی - حذف شرکتهایی را که نمیتوانند تکنولوژی و خدمات جدید ارائه دهند را قانون بازار دانست و آن را امری طبیعی دانست.وی با تاکید بر ایجاد پهن باند است از طریق سیستم قدیمی دایلآپ امکانپذیر نیست گفت: ایجاد پهنباند لازمه ایجاد شبکه ملی اطلاعات و برای آن نیز لازم است شرکتها اینترنتی با یکدیگر ادغام شده و کنسرسیوم تشکیل دهند تا بتوانند خدمات پهن باند را ارائه دهند.
جالبه الان چند کامنت خیلی مودبانه داخل صفحه وزیر گذاشتم درباره شبانه سزیع پاکشون کردند
حالا خوبه اینا تو زمان انتخابات به تلویزیون میگفتند سانسورچی خودشون دست کمی از اونا ندارند این هم یک دلیل دیگه مبنی بر اینکه سیاست چیز کثیفی و فقط دم انتخابات مردم مهم هستند
از کشوری که همه چیزش خر تو خره و صدای هیچ کسم به جایی نمیرسه چه انتظاری میشه داشت قانون ها هم همه بر علیه مردم وضع شدن اونم بصورت واضح و مستقیم نه غیر مستقیم قبلا یه ترسی یه ایمانی چیزی وجود داشت الان دیگه هرکس هر کار دلش بخواد میکنه و اینترنت هر روز یه جور می چرخه اخه خداییش تا چندسال باید ایران رتبه اول مزخرف ترین نت دنیا رو داشته باشه؟!! اونایی هم که هی میگن شکایت کن مثل اینکه در جریان نیستید یا نمیخواید در جریان باشید شما میخوای از خود سیستم پیش خود سیستم شکایت کنی خب معلومه که نتیجه نمیگیری عزیز من !! اینا همشون دستشون تو یه کاسه ست منافع این اقایون از شرکت ها گرفته تا نظارت و وزیر و ... همه به هم وابسته ست توی ظاهر هم یه سری وعده های الکی میگن هر چند وقت یه بار تا شما رو خر کنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)