آره با این تئوری میشه اینترنت کشور رو به گرگان گرفت و تا تاریخ نامعلومی سرعت رو 256 نگه داشت،
دوست عزیز نظرت چیه سرعت ها روی 128 ببندیم، پهنای باند ماهنامه کشور رو کاهش بدیم و نصفه این ارزی که از این راه ذخیره میشه رو هم به حساب ارزی واریز کنیم ؟
آره با این تئوری میشه اینترنت کشور رو به گرگان گرفت و تا تاریخ نامعلومی سرعت رو 256 نگه داشت،
دوست عزیز نظرت چیه سرعت ها روی 128 ببندیم، پهنای باند ماهنامه کشور رو کاهش بدیم و نصفه این ارزی که از این راه ذخیره میشه رو هم به حساب ارزی واریز کنیم ؟
حق با شماست!
Sent from my "Samsung Galaxy Note III" using Tapatalk
واقعا خاک تو سر همراه اول. همیشه مزخرف ترین اپراتور بوده تو همه شرایط، دلشون به همون مشتریای 20 سال قبل تا الانشون خوشه، چند سال دیگه که نسل جوون بیاد تو جامعه کسی همراه اول رو گردو چپشم حساب نمیکنه...
جریان چیه؟
برای من که 2 خط آخرش نمیاد!
یعنی فقط یاعت و تاریخ رو میگه و حجم رو نمیگه...
حیف چه شماره توپی هم دارم از همراه اول (RedWine) هر جور میخوام بهونه کنم اونو بکنم سیمکارت اصلی اصلن نمیشه... واقعا کمبود داره تو همه چی![]()
3g همراه اول تبریز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما که تو تهران توی منطقه 10 , توی ستارخان , توی اکباتان هر جایی رفتیم 3g ندیدیم.. کجارو فعال کردن نمی دونم..
بستگی به مدل گوشیتون داره
بعضی مدل ها تو سرچ شبکه نوع نسل شبکه اپراتور ها رو مشخص میکنه
ولی اگه گوشی شما جزء این دسته نباشه تا بعد از خرید بسته یک ماهه نمیتونید متوجه بشید
Sent from my iPad using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)