اينم تست 3g من كه ديشب راه افتاد تو منطقه ما (شرق تهران-خيابان سبلان)
نوسان زياد داشت اما در مجموع خيلي بهتر از رايتل بود
Sent from my iPad using Tapatalk
اينم تست 3g من كه ديشب راه افتاد تو منطقه ما (شرق تهران-خيابان سبلان)
نوسان زياد داشت اما در مجموع خيلي بهتر از رايتل بود
Sent from my iPad using Tapatalk
تو سامسونگ علاوه بر اینکه جلوی شبکه ها نمینویسه 2g یا 3g، وقتی سرچ میکنی ایرانسل رو به تفکیک 2G و 3G نمیاره. شاید بخاطر اینه که ایرانسل مثل همراه اول از دو تا اسم مختلف استفاده نکرده.
Last edited by امین1356; 08-08-2014 at 12:14.
اتفاقاً آندروید 4.4 دستگاه من به تفکیک میاره(عکس صفحه اول)
چه سرعتي داره تو منطقه ما:
![]()
فکر کنم فقط رو گوشی های SONY مینویسه.
سمت شمالغرب تهران هنوز چیزی یافت نشده.
SONY XPERIA Z2
Last edited by rznrz06; 08-08-2014 at 12:15.
دوستان عزیز
نگران سرعت گسترش پوشش نسل سوم نباشید. طی آماده سازی هایی که صورت گرفته، طبق درخواست وزیر محترم ارتباطات. سیاست اپراتور دوم، سرویس دهی یکسان و گسترده به تمامی اقشار و مناطق هست.
پس از اول شهریور در صورت عدم بروز مشکل در دادن مجوز نهایی، کمتر از دو ماه اکثر مناطق کشور بخصوص مناطق محروم روستاها و مناطقی که زیرساخت ارتباطی در آنها توسعه پیدا نکرده، خدمات نسل سوم ارائه خواهد شد.
ایرانسل بر عکس همراه اول که فقط زیرساخت مناسب در شهرهای پرجمعیت ایجاد کرده، در سراسر کشور بخصوص مناطق روستایی دور افتاده و محروم زیرساخت و تجهیزات بروز دارد و مشکل خاصی در زمینه ارائه خدمات نسل سوم وجود ندارد.
در طرح پایلوت فعلی هیچ کمبود پهنای باندی وجود ندارد و علیرغم محدود بودن مناطق تعداد کثیری از مشترکان تا به این لحظه حداقل یکبار از پوشش نسل سوم ایرانسل و اینترنت همراه پرسرعت استفاده کرده اند. تا فرصت هست تلاش می شود اینترنت واقعی نسل سوم برای اولین بار به مشترکان بدون هیچ محدودیت پهنای باند ارائه شود.
تست سرعت سرور ایران:
پینگ با سرور ایران (شاتل)
پینگ با سرور خارج (4.2.2.4)
![]()
جنوب غرب تهران هم خبری نیست پرسیدم
+
راستی یه سوال گوشی من از 3g پشتیبانی نمیکنه میشه از مودم 3g استفاده کرد؟وصل کنم به سیستم؟
بله میشه ....
یعنی پس باید اول سیم کارت رو رو 3g تنظیم کنیم بعد سرچ بزنیم ا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)