سلام
از این لینکایی که گذاشتید نمیشه برنامه رو دانلود کرد.!!!!
احتمال داره که expireشده باشه؟
لطفا زودتر جواب بدید .ممنون
سلام
از این لینکایی که گذاشتید نمیشه برنامه رو دانلود کرد.!!!!
احتمال داره که expireشده باشه؟
لطفا زودتر جواب بدید .ممنون
سلام
خسته نباشید ، دوتا سوال دارم
1 - آی دیه یکی از دوستان با اینکه آفلاین میشه تمام وقت روشنه ،،دلیلش چیه؟
2 - قبلا عبارته در حالته تایپ در هنگامه تایپه طرف مقابل میومد ولی الان نمیاد ،دلیلش چیه؟
با تشکر
سلام یه سوال در مورد conversation history یاهو مسنجر داشتم
من متن چتی که داشتم رو از داخل خود یاهو مسنحر با همین گزینه conversation history رفتم و دیلیت کردم اما وقتی داخل میلم میشم و یه ایکن یاهو مسنجر اون بالا هست رو میزنم و فرد مورد نظرم که چتش رو پاک کردم رو انتخاب میکنم یه جا یه گزینه هست که show recent conversation اینو که میزنم باز متن چتی که پاک شده بود رو نشون میده !!! باید چیکار کنم که کلا متن پاک شه و اونجا هم نباشه
سلام
لطفا هرکی میتونه ما رو راهنمایی و کمک بکنه :
چند نفر از لیست رو پاک کردم و هنگام پاک کردن , تیک پاک شدن از address book رو هم زدم ولی از address book پاک نشدن و وقتی میخوام اونها رو از address book پاک کنم این پیغام رو میده : the last address book operation did not succeed duo to a server error
سلام
چندنفر از لیست رو پاک کردم و هنگام پاک کردن , تیک پاک شدن از address book رو هم زدم ولی از address book پاک نشدن و وقتی میخوام اونها رو از address book پاک کنم این پیغام رو میده : the last address book operation did not succeed duo to a server error
سلام
خدا را شکر مشکل من حل شد.و تمام افرادی که از لیست دوستان حذف کرده بودم از ادرس بوک هم حذف شد.
برای اینکار فقط پسوردم را تغییر دادم وقتی با پسورد جدید باز کردم دیدم ادرس بوک خالی شده خدا را شکر.
خدایا هزار بار شکرت
ممنونتم خدا
سلام
چندنفر از لیست رو پاک کردم و هنگام پاک کردن , تیک پاک شدن از address book رو هم زدم ولی از address book پاک نشدن و وقتی میخوام اونها رو از address book پاک کنم این پیغام رو میدهthe last address book operation did not succeed duo to a server error :
را ه حلش:
سلام
خدا را شکر مشکل من حل شد.و تمام افرادی که از لیست دوستان حذف کرده بودم از ادرس بوک هم حذف شد.
برای اینکار فقط پسوردم را تغییر دادم وقتی با پسورد جدید باز کردم دیدم ادرس بوک خالی شده خدا را شکر.
خدایا هزار بار شکرت
ممنونتم خدا
سلام دوستانیه سوال ! چرا یه مدتی هست که نمی شه با یاهو مسنجر لاگین شیم!؟ نه نسخه یاهومسنجر موبایل وارد می شه نه نسخه ویندوز !!!!جریان چی بید!؟
مشکلی وجود نداره!
متاسفانه نمی دونم چیه برا من جواب نمی ده! تنظیمات ------ ویندوز رو هم تو اینترنت آپشن چک کردم مشکلی نداشت!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)