تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 168 اولاول ... 253132333435363738394585135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 1671

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 94-1393

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

تا کی باید جوتد خیابانی تحمل کنیم !!!!!
    این بابا بلانسبت اینقدر نادونه که نیم ساعت به سوشا مکانی می گفت حامد لک!!دقت کردین بچه ها؟؟

2. 4 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

حالا فهمیدم چرا خیابانی تاکید داشت که دایی مربی پرسپولیس هست و خطیبی مربی تراکتور،که اگه تعویض های پرسپولیس رو دیدیدم شک نکنیم که مربی تراکتور دایی هست
    دیگه دایی بهتر از این نمی تونست به تراکتورسازی راه بده...
    Last edited by وین رونی; 05-09-2014 at 20:09.

4. 3 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

بالا خره پرسپولیس تو آزادی باخت.
    بازی خوبی انجام دادیم ولی خیلی بد شانس بودیم.
    تعویض علی دایی به نظرم اشتباه بود،بازیکنان هم خیلی بی دقت بودن.
    به امید بازی های بعدی

6. 3 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان.

متاسفانه نتونستم بازی رو ببینم! جایی بودم که اینترنت که چه عرض کنم حتی رادیو هم نداشتم.
    .
    .
    اینطور که من خبر های سایت ها و حواشی بازی رو از سایت های ایرانی و همچنین از پست های شما رو دیدم،
    فکر نکنم بد بازی کرده باشیم.

من از اولش هم می دونستم که امتیاز گرفتن از این تراکتور خیلی خیلی سخته. ( توی آخرین پستم تو ص قبل ذکر کردم )
    .
    فقط من نمیدونم چرا اینقدر ما بد شانسیم.
    تیم رقیب مون دقایق آخر گل میزنه ما هم دقایق آخر یا می زنیم به تیرک یا گل می خوریم!
    .
    .
    .
    .
    راستی اگه سایتی رو میشناسید که بتونم خلاصه بازی رو دانلود کنم بهم معرفی کنید! (به جز ورزش سه)
    ممنون.

8. 3 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال New-P30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

یاشاسین سانتر از یک سوم خط دفاعی - یاشاسین ضد حمله - یاشاسین شانس و......!!

آقا میگم وقتی بقیه تیم ها با این تاکتیک میشن مدعی جام چرا ما نتونیم!؟

در کل که تیم خوب بازی کرد ، گردش ، مالکیت توپ و ایجاد موقعیت ولی بد باخت، بد!

با اسپانسر قوی نشد بازیکن هارو نگه داریم اشکال نداره! تقریبا و به اندازه کافی بازیکن متوسط رو به بالا جذب شد منتهی چرا این همه مصدومیت!؟

با تموم این شرایط فعلا که تکلیف تیم تو این فصل نامعلومه! ولی چون قراره پیام برگرده، بازیکن خارجکی! جذب بشه و مصدوم ها هم کم کم برسن!

هنوز امیدها ناامید نشده و به نظرم نیازی به حرف زدن در مورد تیم نیست و باید فقط نشست و نظاره گر بود و دید چه نوشتن سرنوشت این فصل رو

به امید روزای خوب/

10. 3 کاربر از New-P30world بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پرسپولیس نیوز : آخرین وضعیت پزشکی بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس اعلام شد.
    به گزارش سایت باشگاه پرسپولیس و بنابر اعلام کادر پزشکی، مهدی دغاغله که با توجه به MRI انجام شده در هفته گذشته دچار کشیدگی کشاله شده است، فعلا در تمرینات گروهی حاضر نخواهد بود. او که چند روزی به مرخصی رفته است، طبق برنامه، فیزیوتراپی و سایر اقدامات درمانی را انجام می‌دهد.

مهرداد کفشگری هم فعلا برنامه‌های اختصاصی را دنبال می‌کند. پیام صادقیان که به دلیل پیچ خوردگی مچ پا، مصدوم شد نیز امروز فیزیوتراپی و برنامه‌های اختصاصی دیگر را زیر نظر کادر پزشکی دنبال کرد. نوید صبوری هم پس از مصدومیت از ناحیه چهار سر در بازی تیم جوانان همچنان زیر نظر کادر پزشکی تحت درمان است.

امروز همچنین حسین ماهینی و نیلسون هم از تمرین معاف بودند. کادر پزشکی مشکل نیلسون را به التهاب چشم مرتبط دانست و به این دلیل به وی استراحت داده شد. ماهینی هم از بازی با تراکتورسازی با کوفتگی و ضرب خوردگی روبرو شده بود که بهتر دیده شد امروز را استراحت کند.
    گفتنی است که پرسپولیس داره یه تیم معلولین و جانبازان به مسابقات پاره آسیای اعزام میکنه.
    بابا این چه وضعشه خدا وکیلی هی باخت هی اعصابت خورد میشه.تا کی باید این بد شانسی رو تحمل کنیم؟؟؟
    گل خوردنای الکی،گل نزدن های بچه گانه،اشتباهات فاحش.
    بابا بسه دیگه به خدا ما هم دل داریم تا کی باید این مشکلات رو تحمل کنیم.این آرزو رو باید با خودمون به گور ببریم که پرسپولیس یه سال مقتدرانه شروع کنه،مشکلات و حاشیه نداشته باشه.
    چرا نحسی از پرسپولیس نمیره؟؟دغاغله یه سر مصدوم میشه(زمان بازگشتش معلوم نیست؟)کفشگری مصدوم میشه،نوروزی مصدوم میشه،پیام محروم میشه،گل به خودی میزنیم.توفففففففففففففف به این شانس لعنتیچرا بقیه تیم ها اینجوری نمیشن؟
    ما هر چی که بگیم بی فایدس.فقط میتونم بگم:به امید روز هایی که بدشانسی و نحسی از پرسپولیس بره

12. 2 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی واقعا نمیدونم چی بگم
    اون همه موقعیت تک به تک، اون همه شانس گل زنی، اول نیمه دوم هم که داور باید دروازه بان تراکتور رو اخراج میکرد و نکرد؛
    و از همه اینها بدتر گزارش جواد خیابانی

من زنگ زدم صدا و سیما گفتم خواهش میکنم دیگه نذارین این آدم بازیهای پرسپولیس رو گزارش کنه
    مردک بی !!!!!

14. 3 کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

هدايتي در سوداي خريد يک باشگاه اسپانيايي

مالک باشگاه استيل‌آذين با اعلام احتمال خريد يک باشگاه اسپانيايي در هفته آينده تاکيد کرد که در مقاطع مختلف قصد کمک به باشگاه پرسپوليس را داشته اما مانع اين کار شده‌اند.

حسین هدایتی با تبریک میلاد باسعادت امام علی ‌بن موسی‌الرضا (علیه السلام) و ابراز تاسف از شکست پرسپولیس برابر تراکتورسازی عنوان کرد: من به عنوان یک هوادار پرسپولیس از شکست‌های این تیم به شدت ناراحت می‌شوم و امیدوارم این تیم هر چه سریع‌تر به روزهای اوج خود بازگردد. پرسپولیس می‌تواند با کسب نتایج خوب، بخش زیادی از جامعه را خوشحال کند و به همین دلیل امیدوارم این تیم روند رو به رشدی را در پیش بگیرد.

به گزارش تسنیم، وی اظهار داشت: پس از این بازی همانند چند وقت اخیر مردم در کوچه و خیابان و همین‌طور در صفحه اجتماعی اینستاگرام از من سوال می‌پرسند که چرا به پرسپولیس کمک نمی‌کنم اما باید بگویم در تمام مقاطع آمادگی‌ام را برای کمک به پرسپولیس اعلام کرده‌ام.

رئیس پیشین هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس افزود: حتی زمانی که برای تمدید قرارداد و یا جذب بازیکنانی نظیر سید جلال حسینی، کریم انصاری فرد و مهرداد پولادی مشکلاتی برای باشگاه پرسپولیس پیش آمد، اعلام کردم که آماده کمک به پرسپولیس هستم آن هم بدون چشمداشت اما متاسفانه این کمک‌ها را از من قبول نکردند. در واقع من وظیفه‌ام را انجام دادم و رحیمی و دایی هم شاهد این موضوع هستند اما آقایان نخواستند که به پرسپولیس کمک کنم.

هدایتی در ادامه از احتمال خرید یک باشگاه اسپانیایی در هفته آینده خبر داد و تصریح کرد: از چند هفته پیش مذاکرات برای خرید بخش یا تمام سهام یک باشگاه اسپانیایی حاضر در لالیگا را آغاز کردم که به نتایج خوبی هم رسیدیم. قرار است هفته آینده رئیس این باشگاه به همراه یکی از اعضای هیئت مدیره آن به تهران سفر کنند تا در صورت توافق نهایی بخش و یا تمام سهام این باشگاه لالیگایی را خریداری کنم.

مالک باشگاه استیل‌آذین گفت: امیدوارم با این اتفاق ستاره‌ها و بازیکنان مستعد فوتبال ایران به جای رفتن به کشورهای عربی راهی لالیگا شوند و در یکی از بهترین لیگ‌های اروپایی توپ بزنند.
    ای تف به روی نامرد هرکسی که مانع نتیجه گیری پرسپولیس میشه.لعنتی های مزخرف.
    میخواید پرسپولیسو نابود کنید؟؟؟
    اگه دولت این همه عجله داره این باشگاه ها خصوصی بشن چرا زودتر قیمت گذاری نمیکنن؟؟حالا که یه مشتری نشسته پای پرسپولیس چرا نمیذارید بخرش؟
    لعنت و هزار لعنت بر کسانی که نمیذارن این تیم یه روز خوش داشته باشه.
    Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 06-09-2014 at 21:54.

16. 5 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

پايان خدمت ماهيني هم مشكل دار شده ؟ ميخواد جدا بشه؟

Sent from my iPad using Tapatalk

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

پايان خدمت ماهيني هم مشكل دار شده ؟ ميخواد جدا بشه؟
      محتوای مخفی: ابطال کارت پايان خدمت ماهيني دروغ است 
    پس از صدور بیانیه نظام وظیفه عمومی مبنی بر باطل شدن کارت معافیت 13 بازیکن فوتبال برخی رسانه‌های گمانه‌زنی خود را برای پیدا کردن نام این 13 بازیکن آغاز کردند و در این بین نام حسین ماهینی نیز به عنوان بازیکنی اعلام شد که کارت معافیتش باطل شده است. حتی از سوی وکیل این بازیکن که عنوان می‌شود با علی دایی رابطه خوبی دارد نقل شده بود به سرمربی پرسپولیس گفته بازی با تراکتورسازی آخرین بازی ماهینی برای این تیم بوده و او دیگر نمی‌تواند سرخپوشان را در این فصل همراهی کند.

عبدالصمد ابراهیمی، وکیل حسین ماهینی در گفت‌وگو با تسنیم در این خصوص گفت: تا به حال چنین حرفی نزده‌ام و در این چند روز به هیچ‌وجه تماسی با دایی نداشته‌ام که بگویم دیدار با تراکتورسازی آخرین بازی ماهینی برای پرسپولیس است.

وی افزود: درست است که من با دایی دوست هستم و رابطه نزدیکی هم با او دارم اما در این چند روز نه دایی از من سؤالی پرسیده و نه در خصوص او با دایی صحبت کرده‌ام.

وکیل مدافع - هافبک تیم فوتبال پرسپولیس با تأکید بر اینکه کارت حسین ماهینی باطل نشده و این موضوع دروغ است، اظهار داشت: هرکسی که بخواهد معافیت پزشکی بگیرد باید به شواری عالی پزشکی نظام وظیفه برود تا وضعیتش بررسی شود. روزی هم که قرار باشد کارت معافیت او را باطل کنند، نظام وظیفه باید به این یقین و باور برسد که فردی که کارت معافیت دارد سالم بوده و مشکلی ندارد. این موضوع نیز باید در شواری عالی پزشکی بررسی شود و تا زمانی که این اتفاق رخ ندهد نمی‌توان کارت معافیت کسی را باطل کرد.

ابراهیمی یادآور شد: حسین ماهینی اکنون جزو نفراتی است که برای حضور در شواری عالی پزشکی نوبت گرفته اما هنوز نوبت او فرا نرسیده است. این شورا فقط در روزهای سه‌شنبه فعال است که در آن فقط ماهینی و بازیکنان حضور پیدا نمی‌کنند و مردم زیادی در نوبت هستند که شاید تا نوبت به او برسد کمی زمان ببرد.

Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 07-09-2014 at 12:35.

19. 2 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •