تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 35 اولاول ... 253132333435
نمايش نتايج 341 به 344 از 344

نام تاپيک: AC Milan | روسونری ها |

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

خوب خدا رو شکر بازی با رئال ( به نظر من بازی مهمی میتونه باشه ) برای کسانی مثل ما که قلب اینترنتشون ضعیفه رو شبکه ورزش ساعت 30 : 16 به صورت مستقیم و زنده پخش میکنه

===============

راستی دیش میخواستم تاپیک فصل جدید رو بزنم،میخواستم تاپیک رو ارسال کنم که منصرف شدم.

بهتره این کار با مشورت بقیه انجام بشه.

نظر دوستان رو خوشحال میشم بدونم

2. 2 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

تیم رویایی نایب رییس میلان در ۳۰ سال اخیر

وبسایت رسمی برنامه نود - گالیانی تیم منتخب ستارگان میلان را انتخاب کرده است.به گزارش وبسایت نود، آدریانو گالیانی نایب رییس میلان، تیمی منتخب از بازیکنانش را طی ۳۰ سال حضور در این باشگاه لیست کرده است:او درون دروازه سباستینو روسی را قرار داده است.۴ نفر گالیانی در خط دفاع این بازیکنان هستند: تاسوتی، کاستاکورتا، بارسی، مالدینیدر خط میانی پیرلو، سیدورف و رایکار را انتخاب کرده است و در خط حمله نیز کاکا، پشت سر رود گولیت و فن باستن حضور دارد.همچنین گالیانی، شوچنکو و اینزاگی را به عنوان گزینه های جانشین در خط حمله اضافه کرده است.مربیان منتخب او نیز کاپلو، آریگو ساکی و آنچلوتی هستند.

4. 3 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ّبازی خوبی بود هر چند همونطور که قبلتر گفتم روی نتایج بازی های دوستانه نمیشه زیاد حساب کرد و برد و باخت مهم نیست ولی میشه عملکرد و میزان آمادگی و نقاط ظعف و قوت رو پیدا کرد . مخصوصن در مقابل حریفان قدر این نکات میتونه بیشتر و بهتر خودشو نشون بده .
    بازی که همچنان مثل بازیهای قبلی در چین تحت تاثیر گرمای هوا و خستگی بازیکنان دو تیم بود ولی در کل جالب بود .

در مورد میلان میتونم بگم که به طور قطع میشه پیشرفت رو در تیم دید . مخصوصن در کارهای دفاعی که پارسال فوق افتضاح و فوق العاده ناهماهنگ بودیم ولی امسال زیر نظر میهایلوویچ پیشرفت خوبی داشتیم .
    به ویژه روی ارسال ها که نقطع ضعف اصلی میلان بود و گل های زیادی میخوردیم ولی در این دو بازی جاگیری مدافعین و بازیکنان خیلی خوب شده و اکثر ضربات سر رو میزنیم که نکته خیلی مهمی میتونه برای بازی های پیش روی امسال باشه .

در خط هافبک بد نبودیم ولی همچنان مشکل خلاقیت در تیم دیده میشه . هر چقدر در جنگندگی خوبیم و تحت فشار و پرس تیم حریف توپ رو در میانه میدان خوب نگه میداریم و بازیکنانالکی هل نمیکنن .
    ولی انچنان که باید و شاید در خلاقیت موفق نیستیم و یک هافبک توپ پخش کن به معنای واقعی نیاز داریم .
    از بازی دی یانگ هم به شدت لذت بردم . فوق العاده است این بشر و همه توانش رو برای تیم گذاشته بود و تا دقیقه 90 جنگید و توپ گرفت . مونتولیوو هم اصلن خوب نبود و تا تونست پاس اشتباه داد .

خط حمله هم خوب بودیم و موقعیت های خوبی داشتیم که با واکنش های خوب کاسیا و ناواس از دست رفت . مخصوصن دو موقعیت گلزنی باکا که کاسیا خیلی خوب گرفت .
    به نظرم در خط حمله هیچ مشکلی نداریم و باید بر روی خط هافبک و خرید هافبک باکیفیتی که بتونه واقعن تغییر ایجاد کنه تمرکز کنیم .

برخلاف تیم اینزاگی که هیچ نکته مثبتی نداشت و هیچ نکته مثبتی نداشتیم و در بازی های پیش فصل فوق العاده ضعیف بودیم ولی تیم میهایلوویچ کاملن متفاوت هست.
    نشانه های خوبی از تیم میهایلوویچ دیده میشه و برعکس فصل گذشته من نسبت به فصل پیش رو امیدوارم و خیلی علاقه دارم زودتر بازی ها شروع بشه (:

در ضمن یکی دیگه از نخاله های تیم به طور رسمی از تیم جدا شد . آلبرتاتزی با قراردادی سه سال به هلاس ورونا رفت و امیدوارم در ادامه ماتری - چرچی - نوچرینو - آگاتزی و زاکاردو هم از تیم جدا بشن.
    Last edited by B3HZ@D; 30-07-2015 at 19:01.

6. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

8. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •