تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 65 اولاول ... 2531323334353637383945 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 649

نام تاپيک: Chelsea F.C | آبی های لندن |

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کلا شایعه ای بیش نیست ولی خوب ...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دیلی استار به نقل از منابعی اسپانیایی از تمایل آنچلوتی برای خرید هازار با پیشنهادی 60 میلیون پوندی گفته
    البته از اون طرف مو هم بارها گفته که هازار فروشی نیست

2. 4 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من سیتی 3 به 2 برد، لمپارد گل سوم رو زد
    اگه نگرش میداشتیم و دقیقه 70 هم میاوردیمش تو خوب بود، توی فشردگی ها هم که میتونست از ابتدا بازی کنه... هرچی فکر میکنم میبینم از دست دادن این ستاره قدیمی هنوزم برام ناراحت کنندست
    توی لیورپول به جرارد قرارداد میدن امضا نمیکنه و قصد داره اول با تیمای اونور آبی صحبت کنه، حالا اینجا تو چلسی اسطورمون داره منت میکشه واسه قرارداد،حتا میگه مامانم قبل فوتش بهم گفت توی چلسی بمون! اما به این راحتی گذاشتیمش بره

4. 3 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نیمه اول که نابود شدیم، 3 بر 1 عقبیم

6. این کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

من سیتی 3 به 2 برد، لمپارد گل سوم رو زد
    اگه نگرش میداشتیم و دقیقه 70 هم میاوردیمش تو خوب بود، توی فشردگی ها هم که میتونست از ابتدا بازی کنه... هرچی فکر میکنم میبینم از دست دادن این ستاره قدیمی هنوزم برام ناراحت کنندست
    توی لیورپول به جرارد قرارداد میدن امضا نمیکنه و قصد داره اول با تیمای اونور آبی صحبت کنه، حالا اینجا تو چلسی اسطورمون داره منت میکشه واسه قرارداد،حتا میگه مامانم قبل فوتش بهم گفت توی چلسی بمون! اما به این راحتی گذاشتیمش بره
    لمپارد بود که سیتی را در هم در جدول بالا اورد هم نگه داشت ... اگه برگردید پست های قبلی گفتم رفتن لمپارد یک اشتباه بود اما همه گفتند نه فابرگاس هست بهترین جایگزین خودم به شخصه از رفتنش هنوز ناراحتم...حالا هم که قراردادش تمدید شد.

8. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

چه بازی رو پخش نکردن!
    4-2؟

10. این کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

1- خيلي سال بود اينجوري تحقير نشده بوديم، يادم نيست آخرين بار کي بود
    2- افتضاح بازي کرديم، هرچي داشتيم از حرکات عالي هازارد و پاس هاي فابرگاس داشتيم، بدترين بازيمون تا اينجاي کار
    3- کاستا واقعا يه جوري شده، انگار کد ها مربوط به گلزني و پاسش از حافظش پاک شده و فقط کد هاي مربوط به اذيت کردن و غير اخلاقي بازي کردنش مونده
    4- نميدونم چرا دروگبا رو ديگه توي زمين نميبينيم، اونم الان که کاستا کاستاي قبل نيست
    با اينحال.... هنوز راه درازي داريم، اميد هم داريم

12. 2 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمی دونم واقعا چی بگم و اصلا فک نمی کردم همچین نتیجه ای اتفاق بیافته!
    حتی آخرین بار که چلسی با اختلاف دو گل باخته بود رو یادم نمیاد چه برسه دیگه اینجوری!
    در بدترین حالت دیگه می گفتم چلسی بازیو مساوی می کنه و با من سیتی نزدیک میشه
    الان بعد 20 هفته صدر رو به من سیتی دادیم و اونم دقیقا توی 1 ژانویه

بازیو ندیدم ولی از نظر آماری که الان نگاه می کنم به نظر می رسه نتیجه باید برعکس می شده!
    ظاهرا همه چی طبیعی پیش می رفته ولی آخرای نیمه اول یعنی دقیقه 44 و 45 چلسی دو تا گل می خوره و همین خودش تیم رو به کلی بهم می ریزه
    دفاع هم همیشه خوب بودش و کلا قبل این هفته توی 19 هفته 15 گل خورده بودیم ولی این بازی یه دفعه اینجوری کار کنه عجیبه!
    حالا باید ببینیم دلیل باخت چی بوده ولی فک نکنم تیم عملکردش در حد این نتیجه بوده و آمار نشون میده بهتر از این کار کرده

عجب شب بدشانسی برای ما بودش
    از اونور که من سیتی فرمول بردن رو یاد گرفته یعنی هر موقع بازی هاش مساویه لمپارد رو میاره و گل می زنه!
    از اونور هم دقیقا تیم ها توی خونه خودشون مقابل چلسی بهترین بازی فصلشون رو بازی می کنن
    اون از ساندرلند که یه جوری جلوی چلسی دفاع می کرد که انگار تا ابد اصلا گل نمی خوره ولی هفته بعدش راحت توی همون زمین خودش از من سیتی 4 تا می خوره. اون از نیوکاسل که جلوی چلسی بهترین بازی فصلشو انجام میده ولی بقیه بازی ها رو پشت سر هم ببازه مشکلی نداره و اینم از تاتنهام که فک کنم توی کل فصل دیگه همچین بازیی نکنه!
    یه جورایی البته تاتنهام انتقام گرفت چون این چند فصل اخیر معمولا به چلسی خیلی بد می باختن

کاری نمیشه کرد و بالاخره این بازی گذشت
    ولی از این به بعد باید بیشتر دقت کرد و من سیتی دیگه امتیازش مساوی شده
    الانم اینکه بالاتر از ما هستن رو نمیگم مثلا خیلی مهمه ولی باید دقت کنیم که سریع صدر رو پس بگیریم و دیگه جای اشتباه وجود نداره به خصوص بازی چند هفته دیگه مقابل همین من سیتی

ویرایش: البته الان نگاه کردم صدرو از دست ندادیم یعنی جدول تا موقعی که چلسی 4 بر 2 باخته بود به این صورت بود که چلسی دومه ولی با این نتیجه دقیقا گل های زده و خورده چلسی و من سیتی مثل هم شده و به خاطر همین باز چلسی صدره...
    Last edited by vahidgame; 01-01-2015 at 23:12.

14. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

دفاع امروز کلا سردرگم کار کرد از اونور کورتوا هم نا آماده نشان داد در کل خستگی در دفاع نمایان بود

تاتنهام تیمی نبود که اینطوری بخواد چلسی را ببره

داوری هم مشکل داشت و مطمئنا مورینیو در کنفرانس بعد بازی به این نکته اشاره میکنه

16. 4 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بازیو ندیدم ولی از نظر آماری که الان نگاه می کنم به نظر می رسه نتیجه باید برعکس می شده!
    ظاهرا همه چی طبیعی پیش می رفته ولی آخرای نیمه اول یعنی دقیقه 44 و 45 چلسی دو تا گل می خوره و همین خودش تیم رو به کلی بهم می ریزه
    دفاع هم همیشه خوب بودش و کلا قبل این هفته توی 19 هفته 15 گل خورده بودیم ولی این بازی یه دفعه اینجوری کار کنه عجیبه!
    حالا باید ببینیم دلیل باخت چی بوده ولی فک نکنم تیم عملکردش در حد این نتیجه بوده و آمار نشون میده بهتر از این کار کرده
    تاتنهام جمعا 10 15 دقیقه توپ دستش بود، 5 دقیقه مفید بازی کردن، 5 تا گل زدن، ما 80 دقیقه توپ دستمون بود، موقعیت خطرناک هم داشتیم، اما با عجله و خیلی نامرتب پاس کاری انجام میدادیم، خیلی راحت میشه گفت روحیمون نابود بود.
    با اینکه تاتنهامیا دفاع قدری نداشتن هرکاری میکردیم نمیتونستیم
    اونا خیلی راحت موقعیتا رو گل کردن، ما هرکار کردیم توپ تو دروازه نرفت، چندتا ضربه خطرناک از فابرگاس و هازارد، شوت رامیرز که با اختلاف 1 میلیمتری رفت بیرون، شوت صلاح از دو قدمی دروازبان تاتنهام.... نمیدونم چی بگم...
    در کنار بدشانسی، به دلیل نداشتن روحیه افتضاح بازی کردیم
    پاس ندادن های کاستا هم داره داستان میشه واسمون

18. 3 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

یکی از علل باخت خستگی و فشردگی بازی هاست به نظر من
    فعلن که در صدریم و یه نیم فصل خیلی عالی داشتیم

20. 2 کاربر از brad pitt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •