تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 54 اولاول ... 2531323334353637383945 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 531

نام تاپيک: سریال در حاشیه / کاری از مهران مدیری

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirtehrani93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

اولین باره در تاریخ که بخاطر سانسور نقش سام نوری و سپند ثابت میشه کاری بالاتر از استاندارد تلویزیون بوده... عجیبه
    عزیزم چرا سقسطه میکنی؟
    من منظورم نقش سام نوری یا سپند و ... نیست میگم سانسور در حدی بوده که نقش های فرعی هم دچار سانسور شدید شدن
    اینم از اصل مصاحبه تا متوجه حرفم بشید
      محتوای مخفی: مصاحبه با سام نوری 
    نقشی که من دارم سر پرستار بیمارستان است، اما متاسفانه بخش‌های زیادی از معرفی این کاراکتر با نظر تلویزیون حذف شد که این بی‌مهری در مورد نقش من و يا نقشی که سپند امیرسلیمانی بازی می‌کند، نوعی گنگی در شناخت کاراکتر ایجاد کرده و به آن ضربه زده است. این کاراکتر در واقع ذهنیتی کارتونی دارد و همه تصاویر اطراف خود را به خاطر اختلال شخصیتی و ذهنی خود با گونه‌ای خود شیفتگی عجیب و غریب، به صورت انیمیشن می بیند. همین واکنش‌های او و نوع خاص نگاه او هم از ناحیه ویژگی شخصیتی بروز پیدا کرده‌اند. شاید اگر این تغییرات از سوی تلویزیون انجام نمی‌شد و فرصت بیشتری برای دیالوگ‌های این کاراکتر بود که ما آنها را ضبط هم کردیم، این طور ابهام آمیز به نظر نمی رسید. البته قرار است در فازهای بعدی تحولاتی را در قصه و همچنین این کاراکتر شاهد باشیم که امیدوارم ابهامات پیرامون وی را کمتر کند

حالا سانسورهای دکتر کاشف ، عشقی و ... هیچ
    ببنید سانسور در چه حد بوده که نذاشته حتی شخصیت های سریال شکل بگیرن
    هنوزم میگم این کار از استاندارد تلوزیون بالاتر بود حتی تاپیک سریال تو همین سایت هم گواه همین مساله است
    پایان سریال های مدیری همیشه برام ناراحت کنندست و واقعا دیشب بدجوری بغضم گرفت
    نمیدونم مشکل بالادستی ها با مهران مدیری چیه از محبوبیت بیش از حدش میترسن یا .... واقعا نمیدونم
    سریال فاز بیمارستانش تموم شد ولی چندتا نقش مهم نیومدن
    نیما فلاح و سحر ولد بیگی ، رامین ناصرنصیر و ...
    اسم اینارو نمیشه سانسور گذاشت پس بهش چی میگن؟
    Last edited by amirtehrani93; 24-04-2015 at 18:11.

2. 4 کاربر از amirtehrani93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سریال که تازه داشت خوب میشد مخصوصا قسمت های 17-21 خیلی خنده دار بودن من الان تا قسمت 21دیدم

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

آقا اسم سریال رو هم عوض کردن بعد شما میگین ...
    تابلو هست همه برنامه ها عوض شد
    اصلا قرار نبود فصلی در کار باشه !
    قرار بود 90 قسمت پزشکی باشه
    بنده خدا مهران مدیری رو هم مجبور کردن که بیا این حرفا رو بزن ! و مخصوصا بگو قرار از اول هم این بوده سه فصل باشه !

5. 4 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

بازگشت مهران مدیری به تلویزیون ==> شروع به ساخت سریال 90 قسمتی به نام اتاق عمل ==> اعتراضات شدید ... ==> تغییر نام سریال به در حاشیه ==> اعتراضات دوباره و شدیدتر ... ==> سانسور شدید و بازنویسی سریال ==> حذف کاراکتر های مجموعه ==> تبدیل 90 قسمت به 30 قسمت ==> اجبار مهران مدیری به اتمام مجموعه در صورتی که عدد قسمتها هنوز به 30 نرسیده ==> خداحافظی دوباره مهران مدیری از تلویزیون ... واقعا که ...

7. 5 کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال استاد شیفو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

من جای مدیری بود ، از پخش در صدا و سیما انصراف میدادم و بیش تر از این خودم رو خراب نمیکردم .

و بقیه رو از شبکه نمایش خانگی ارائه میکردم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirtehrani93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

قسمتی از یک خبر که خیلی جالب و تامل برانگیزه
    درست در اواسط دو هفته پیش، به یکباره همه اعتراضات جامعه صنفی پزشکان به سریال «در حاشیه» کاملا بدو‌ن‌مقدمه متوقف شد. این اعتراضات در هفته‌های پیش تا حدی گسترش یافته بود که زمزمه رسمی اردوکشی خیابانی پزشکان در اعتراض به درحاشیه نیز شنیده شد. اما به یکباره تمام این اعتراضات متوقف شد.

ماجرا چه بود؟ در همان روزها جلسه مشترکی میان مسئولین وزارت بهداشت و جامعه صنفی پزشکان با مدیران ارشد صداوسیما برگزار شده بود. جلسه‌ای که نتیجه آن، با رضایت کامل سازمان نظام پزشکی همراه شده بود. این جلسه بدون حضور خبرنگاران برگزار شد.

محتوای جلسه هیچ‌گاه رسانه‌ای نشد، اما از روز بعد از آن تغییرات خاصی در سریال به صورت مشهودی نمایان شد. بخش مهمی از بار کمیک داستان، با رفع ابهام خاص جامعه پزشکی از محتوای سریال کاهش یافت و سرانجام ماجرا به کاهش قسمت‌های سریال و یک پایان عبرت‌آمیز به شیوه سریال‌های «کلید اسراری» ختم شده بود.

این ابهامات تا جایی ادامه پیدا کرد که در روزهای گذشته، حتی خبرهایی مبنی بر پرداخت هزینه قسمت‌های باقی‌مانده «در حاشیه» از سوی مسئولین بهداشت و نظام پزشکی شنیده شد.
    ++++++
    هفت ساله حرف نزدم ، روزه ام (روزه سکوت) میشکنه
    خبرنگار و رئیس شبکه 3 رفته بودن پشت صحنه سریال در حاشیه و وقتی خواستن با مهران مدیری مصاحبه کنن مهران مدیری دم گوش رئیس شبکه 3 این جمله رو گفت...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ++++++
    اینم یکی از بهترین خبرهای مربوط به سریال
      محتوای مخفی: شاید «در حاشیه» سریال رمضانی بشود 
    شب گذشته پنجشنبه سوم اردیبهشت ماه، بخش خبری ساعت ۱۹ شبکه یک سیما در حالی روی آنتن رفت که در مجله خبری به شایعه جلوگیری از پخش سریال «در حاشیه» نیز اشاره و این موضوع رد شد.
    ضمن اینکه در این بخش خبری اعلام شد تنها پخش فصل اول این سریال که در ۳۰ قسمت ساخته شده به پایان رسیده و مخاطبان شبکه سه سیما، در آینده نزدیک و در ماه رمضان ۹۴ شاهد پخش فصل دوم و ۳۰ قسمت بعدی سریال هستند. این موضوع از آنجا قابل توجه می‌شود که اخیرا در یکشنبه ۲۳ فروردین اداره کل نمایش سیما در خبری به صورت قاطع «دردسرهای عظیم ۲» را به عنوان سریال رمضانی شبکه سه سیما معرفی کرده بودY سریالی که سال گذشته مخاطبان شاهد پخش سری اول آن بودند بنابراین احتمال می‌رود این بخش خبری دچار اشتباه شده باشد. شب گذشته همچنین پس از پخش قسمت پایانی فصل اول «در حاشیه» که به دستگیری شخصیت‌های پزشک آن منجر شد، به جای پخش پشت صحنه سریال، مهران مدیری روی آنتن حاضر شد و از مردم به خاطر استقبالی که از سریال تازه‌اش داشته‌اند تشکر کرد. وی همچنین اعلام کرد از ابتدا قرار بوده این سریال در سه فصل ساخته شود و در آینده نزدیک -که البته او تأکید کرد از زمان دقیق آن بی خبر است- فصل دوم این سریال ساخته و پخش خواهد شد و سپس با مردم خداحافظی کرد. «در حاشیه» با نام قبلی «اتاق عمل» پیش از این قرار بود از دی ماه سال ۹۳ تا آخرین روز این سال، از شبکه تهران سیما روی آنتن برود اما پس از بروز تغییرات در بدنه مدیریتی‌ رسانه ملی، شبکه پنج جایگزین شبکه تهران شد و نه تنها پخش این سریال به شبکه سه واگذار شد، بلکه اعتراض‌های پیش از پخش و بی سابقه پزشکان نیز باعث شد این سریال قبل از اینکه روی آنتن برود، مدتی طعم توقیف را بچشد.

Last edited by amirtehrani93; 25-04-2015 at 13:59. دليل: اضافه کردن خبر مربوط به پخش سریال در ماه مبارک رمضان

10. 3 کاربر از amirtehrani93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

جدا در این 35 صفحه چندبار و چند جمله درباره کیفیت خود سریال بدون توجه به حاشیه اش گفته شده ؟؟؟
    من با کیفیت سریال خیلی مشکل دارم و اینکه سریالی همه محتوای خودشو بخواد برای انتقاد از صنفی بذاره البته جای تامل داره .. ما سریالهای آناتومی گری ، پرستاران و دکتر هاوس را فارغ از اینکه چه ژانری هستن رو دیدیم .... بنظر من در داخل ایران فکر می کنن با سریال و آموزش چیزی درست میشه اما تا حالا دیدین سریالی کاری کرده باشه ... اما شاید واقعیت این باشه که نوعی عقده گشایی جای محتوا را گرفته و ما چه سازنده چه مخاطب در این دایره گرفتار شدیم و اصلا میلی نداریم که بیرون بیاییم ... در حالیکه در واقعیت هر مشکلی راه حل خودشو داره نمیشه مشکلات جامعه پزشکی ، جامعه کارمندی، کارگرها ، یا هر صنف دیگری را با سریال 90 قسمتی حل کرد

پروفشنال greena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زیر نور زیبای خدا

پيش فرض

جدا در این 35 صفحه چندبار و چند جمله درباره کیفیت خود سریال بدون توجه به حاشیه اش گفته شده ؟؟؟
    من با کیفیت سریال خیلی مشکل دارم و اینکه سریالی همه محتوای خودشو بخواد برای انتقاد از صنفی بذاره البته جای تامل داره .. ما سریالهای آناتومی گری ، پرستاران و دکتر هاوس را فارغ از اینکه چه ژانری هستن رو دیدیم .... بنظر من در داخل ایران فکر می کنن با سریال و آموزش چیزی درست میشه اما تا حالا دیدین سریالی کاری کرده باشه ... اما شاید واقعیت این باشه که نوعی عقده گشایی جای محتوا را گرفته و ما چه سازنده چه مخاطب در این دایره گرفتار شدیم و اصلا میلی نداریم که بیرون بیاییم ... در حالیکه در واقعیت هر مشکلی راه حل خودشو داره نمیشه مشکلات جامعه پزشکی ، جامعه کارمندی، کارگرها ، یا هر صنف دیگری را با سریال 90 قسمتی حل کرد

در این که کیفیت سریال مهران مدیری پایین بود شکی نیست

ولی اگه شما رو هم اینقدر تحت فشارمیذاشتن ،سانسور،تهدید و.... میخواستید شاهکار بشه ،کدوم کار مهران مدیری تاحالااینقدربدون داستان رفته جلو و بی نظم بوده....

بعدشا کی گفته که سریال قراره مشکل پزشکا و درمان کشوررو حل کنه

مسئله اینه که یه عده با زور و قدرتشون در تمامی جاها نفوذ و حرف باطل خودشون رو به کرسی مینشونن

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

گفتن که یارو آخر سریال اومده و از مردم خداحافظی کرده و گفته به زودی برمیگره و باهاشن حرف زده و ... ولی حتی الکی هم یه معذرت خواهی نکرده از کسایی که بهشون توهین کرده بود.
    انسانیت و انسان بودن و اخلاق غیرحیوانی داشتن ایجاب میکنه اگه آدم چیزی بکه که کسی به دل بگیره، حتی اگه مقصر و گناهکار هم نباشه، یه معذرت خواهی نمایشی حداقل بکنه از اون افراد.
    سال 88 طرف به هرکی که داشت اتهام میزد میگفت ببخشیدا.... من به شما علاقه دارم و .... بعدش اتهام میزد

طرفداراشم چه توی اینترنت چه بیرون از اینترنت، میزان شخصیتشون از الفاضی که به کار میبرن مشخصه.

ناگفته نمونه که این طرفدار اگه مهندس باشه قراره پس فردا هم یه سریال با رویکرد احمق نشون دادن مهندس ها و بیسواد بودنشون ساخته بشه مطمعنا یه سریال هم درست خواهد شد برای دزد نشون دادن حسابدارها. در مورد معلم ها که اصلا کسی بخواد فیلمنامه بنویسه باید بمیره. اونوقت میخوام ببینم این روشنفکرها هنوزم اعتقاد دارن که طنزه و حقیقت تلخه و ...

14. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

گفتن که یارو آخر سریال اومده و از مردم خداحافظی کرده و گفته به زودی برمیگره و باهاشن حرف زده و ... ولی حتی الکی هم یه معذرت خواهی نکرده از کسایی که بهشون توهین کرده بود.
    انسانیت و انسان بودن و اخلاق غیرحیوانی داشتن ایجاب میکنه اگه آدم چیزی بکه که کسی به دل بگیره، حتی اگه مقصر و گناهکار هم نباشه، یه معذرت خواهی نمایشی حداقل بکنه از اون افراد.
    سال 88 طرف به هرکی که داشت اتهام میزد میگفت ببخشیدا.... من به شما علاقه دارم و .... بعدش اتهام میزد

طرفداراشم چه توی اینترنت چه بیرون از اینترنت، میزان شخصیتشون از الفاضی که به کار میبرن مشخصه.

ناگفته نمونه که این طرفدار اگه مهندس باشه قراره پس فردا هم یه سریال با رویکرد احمق نشون دادن مهندس ها و بیسواد بودنشون ساخته بشه مطمعنا یه سریال هم درست خواهد شد برای دزد نشون دادن حسابدارها. در مورد معلم ها که اصلا کسی بخواد فیلمنامه بنویسه باید بمیره. اونوقت میخوام ببینم این روشنفکرها هنوزم اعتقاد دارن که طنزه و حقیقت تلخه و ...
    در هر قشری بد و خوب هست! هرقشری که فکرش رو بکنید! دکترا هم سوا نیستند
    حالا قرار نیست چون شما پزشک هستید یکجانبه طرفداری کنید و منکر وجود بعضی مسائل بشید!
    سریال طنز هم نقد اجتماع و مشکلاتش هست
    جنبه میخواد که متاسفانه خیلی از افراد زیادش رو ندارند!
    یادمه یه سریال مناسبتی بود دوتا آبادانی (یا جنوبی دقیق یادم نیست) نشون دادن که این دو نفر ادم ربایی کردند! اقا یادمه طومار جمع کردند به نشانه ی اعتراض و توهین به این قومیت
    از اون سمت هرچی ابدارچی و نظافتچی هستش داخل سریال ها میزارن شمالی(با لهجه ی مسخره و غیرواقعی!) جیکشون هم درنمیاد بعد فحش میدن بی غیرت!
    تکلیف چیه؟ چند چندیم با خودمون؟

چرا ما ایرانی ها دوست داریم به همه چیز دامن بزنیم و جریان سازی کنیم؟

جای بسی تامل!
    Last edited by Atghia; 25-04-2015 at 20:15.

16. 11 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •