@
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
منم امروز اولین آزمون سنجش بود شرکت کردم.
بخوام بگم درمورد سوالا :
خب آزمون امروزم عمومی ها که به نظرم واقعا خیلی راحت بود. مخصوصا ادبیات. جو گیر شدم داشتم همه سوالا رو میزدم.

عربی هم که من کلا قواعد رو خوب نخوندم در حد مرور. ولی درک معنی فولم. آزمون خوب بود.
دینی هم خوب بود. ولی یکم اینگار ترتیب سوالا جدید بود و از بعضی درسا که بیشتر سوال میومد مطرح نشده بود.
زبان هم خوب بود. اون قضیه ریدینگ هم جالب بود

ولی واقعا خیلی اسون بود. با یه نکته همه رو میشد زد.
درکل ریاضیش ریتم سوالاش بهم ریخته بود.بعدش در مورد ریاضیات و فیزیک کلا واقعا ضعیفم. یعنی مطالعه خوب متاسفانه نداشتم.

نمیدونم چکار کنم برای کنکور. یعنی الان وقت دارم یه طور کار کنم که بتونم حداقل چند تا سوال ریاضی رو بزنم تو کنکور؟ یا فیزیک ؟
شیمی هم که سبک سوالا که جدید بود. البته بیشتر دوم اینطور بود به نظرم. مفهومی تر بود. مثلا همون سوال که میگفت چند تا درست هست. من که فکر کنم دو تا سوالشو زدم درست زدم. ولی اگه خوب میخوندیم راحت میشد جواب داد. ولی از نظر وقت گیر بودن خب اره وقت گیر هست اینطور سوالا ولی از کنکور بعید نیست شایدم این ریتم سوال بدن امسال.
برای اولین آزمون خوب بود. ولی به نظرم این آزمون یکم ریتم سوالات به هم ریخته بود مثلا تو ریاضی. البته نمیشه اینو زیاد ملاک قرار داد! دو تا آزمون دیگه مونده. امیدوارم بهتر بشه آزمون های بعد.
با آرزوی بهترین ها ...