تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 94 هستید؟

راي دهنده
54. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • تجربی

29 53.70%
  • ریاضی

16 29.63%
  • انسانی

5 9.26%
  • هنر

2 3.70%
  • سایر رشته ها

2 3.70%
صفحه 35 از 47 اولاول ... 2531323334353637383945 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 465

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 94 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

حاشیه ای نیست تو زندگیم : دی . کل استراحت روزانم یه ربع یه ربع بین درساست(که کار ترجمه میکنم) و ناهار و شام که سریال میبینم همراهشون .
    تموم نه کامل ، ولی خوب چیز خاصی نمونده . فیزیک هسته ای مونده از اختصاصی ها و مقداری زبان فارسی + اعلام از عمومی ها .
    خب تقريبا تمومه ديگه
    کلا سريال و فيلم تو سال کنکور زياد خوب نيست ديدنش، ولى شما چون عادت دارى و سطح بالاس مشکلى نيست ولى تا ميتونى به مرور کمش کن تا يه ماه مونده به کنکور به حداقل برسوني
    تو جمع بندى درسا اصلا به خودت اعتماد نکن کامل بخون درسارو سوال هاى کانون منبع خوبى براى جمعبندى نيست و اگه درصد اومد پايين اصلا نگران نباش چون کنکور سوالاش فرق ميکنه وتيپ خاصى داره که تا الان حتما دستت اومده

به قول (عليرضا) بيشتر کسايي که تا الان خوب پيش ميرن جمعبندى رو بد پيش ميرن و خراب ميکنن، شما سعى کن از اين به بعد زهنت منسجم باشه
    Last edited by A/|\IR; 23-04-2015 at 16:27.

2. 4 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن درخواست نرم افزار ALI . R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام. منم در کنار گزینه 2 سه تا آزمون جامع آخر که مونده برای سنجش رو هم شرکت کردم. خوشبختانه سه تای آخر سنجش با آزمون گزینه 2 تداخل نداره.
    کلا گزینه 2 12 تا آزمون داره که فردا آزمون شماره 9 هست که تقریبا تمومه. یعنی کل پایه و قسمتی از نیم سال دوم پیشه. به هرحال من که خب نتونستم تموم کنم. یعنی الان کارم طوری شده که به جای دوستانی که دارن جمع بندی میکنن من تازه دارم کتاب ها رو تموم میکنم! ولی به نظر خودم زیاد فرقی با دوستانی که الان دارن جمع بندی میکنن با خودم نمیبینم. به خاطر اینکه زمان زیادی هم تا کنکور نمونده و این خودش هم باعث میشه که اطلاعات بیشتری تو ذهنم بمونه و میتونه خودش جمع بندی هم باشه ولی خب یکم کندتر پیش میره تضمینی به کامل شدن نیست. میدونم که تا روز کنکور از الان خب نمیشه همه کتاب ها رو تموم کنم. ولی خب سعیم اینه مبحث های مهم رو بیشتر کار کنم تا روز کنکور. و اینم فقط مختص درس ریاضی و فیزیک.
    دوستان پیشنهادی برای درس ریاضی و فیزیک دارین تا روز کنکور چطوری کار کنم ؟ رشته ریاضیم. فقط همین دو درس! مثلا میتونم تست های کنکور رو ببینم و اونایی که بیشتر تکرار شده رو اون مبحث ها بیشتر کار کنم؟ یا دوستانی که اطلاع بیشتر دارن میتونید راهنمایی کنید رو کدوم مبحث بیشتر کار کنم ؟ هم فیزیک هم دیفرانسیل.
    +
    اینم اضافه کنم که فکر کنم امتحان های داخلی ما پیش دانشگاهی از 19 اردیبهشت شروع بشه و ظاهرا 4 تا از درسا هم نهایی هست از 3 تا 10 خرداد. (معارف - دیفرانسیل - زبان فارسی - فیزیک)
    با این امتحانات چکار کنم ؟ چطور بخونم ؟
    ممنون
    Last edited by ALI . R; 24-04-2015 at 02:39.

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام. منم در کنار گزینه 2 سه تا آزمون جامع آخر که مونده برای سنجش رو هم شرکت کردم. خوشبختانه سه تای آخر سنجش با آزمون گزینه 2 تداخل نداره.
    کلا گزینه 2 12 تا آزمون داره که فردا آزمون شماره 9 هست که تقریبا تمومه. یعنی کل پایه و قسمتی از نیم سال دوم پیشه. به هرحال من که خب نتونستم تموم کنم. یعنی الان کارم طوری شده که به جای دوستانی که دارن جمع بندی میکنن من تازه دارم کتاب ها رو تموم میکنم! ولی به نظر خودم زیاد فرقی با دوستانی که الان دارن جمع بندی میکنن با خودم نمیبینم. به خاطر اینکه زمان زیادی هم تا کنکور نمونده و این خودش هم باعث میشه که اطلاعات بیشتری تو ذهنم بمونه و میتونه خودش جمع بندی هم باشه ولی خب یکم کندتر پیش میره تضمینی به کامل شدن نیست. میدونم که تا روز کنکور از الان خب نمیشه همه کتاب ها رو تموم کنم. ولی خب سعیم اینه مبحث های مهم رو بیشتر کار کنم تا روز کنکور. و اینم فقط مختص درس ریاضی و فیزیک.
    دوستان پیشنهادی برای درس ریاضی و فیزیک دارین تا روز کنکور چطوری کار کنم ؟ رشته ریاضیم. فقط همین دو درس! مثلا میتونم تست های کنکور رو ببینم و اونایی که بیشتر تکرار شده رو اون مبحث ها بیشتر کار کنم؟ یا دوستانی که اطلاع بیشتر دارن میتونید راهنمایی کنید رو کدوم مبحث بیشتر کار کنم ؟ هم فیزیک هم دیفرانسیل.
    +
    اینم اضافه کنم که فکر کنم امتحان های داخلی ما پیش دانشگاهی از 19 اردیبهشت شروع بشه و ظاهرا 4 تا از درسا هم نهایی هست از 3 تا 10 خرداد. (معارف - دیفرانسیل - زبان فارسی - فیزیک)
    با این امتحانات چکار کنم ؟ چطور بخونم ؟
    ممنون
    مهم نیست پیش2 رو کامل تموم نکرده باشی، مهم اینه اون چیزایی که خوندی رو کامل جمع بندی کنی. باور کن همین رتبه های برتر که نتونستن شیمی و فیزیک رو 100 بزنن چیزهای خیلی ساده در مورد ترکیبات یونی و شیمی آلی و مدارهای الکتریکی و ... رو فراموش کرده بودن چون در جمع بندی نداشتنش.
    در مورد دیفرانسیل که اطلاعی ندارم ولی توصیه میکنم تست های 90 به بعد رو حل کنین و نکته هایی که توش به کار رفته رو یاداشت کنین و مرورشون کنین مخصوصا تست های خارج کشور رو که خیلی احتمال داره دوباره همون نکته ها توی کنکورتون باشن.فیزیک هم سعی کن هرچی خوندی رو خوب جمع بندی کنی. پسفردا قراره یه پست کامل در مورد جمع بندی فیزیک بنویسم. حتما سعی کن بخونیش و بهش عمل کنی. فرصت عمل کردن بهش هم موجود هست.

اون امتحان نهایی ها که فارسی و معارف رو باید نمره کامل بگیری چون هیچی نیستن. معارف پیش رو از همین الان شروع کنی روزی 30 دقیقه بخونی نمرتو گرفتی. دیفرانسیل و فیزیک هم سوالات سال های قبل رو دانلود کن و پاسخشون رو نگاه کن ببین طراح برای چه چیزهایی نمره گذاشته. زیاد هم روی امتحان نهایی حساس نباش سرنوشتت دست کنکور هست.

5. 5 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

سنجش رو هم خراب کردم(اختصاصی ها) :
    ادبیات : 65 ، اون کمی عقب موندگی ها جبران بشن بالاتر میره .
    عربی : 92
    معارف : 88
    زبان : 100
    ____
    ریاضی : 70 . نمیدونم چم شده ! ریاضی همیشه قویترین درسم بوده ، ولی چندین آزمونه که دارم شدید بد میزنمش . هر چیم میگردم مشکلو پیدا نمیکنم ! میام خونه خوب بلدم . البته خوب آمار و مقاطع رو نخونده بودم(این هفته تموم میشن) که رو هم 5 تست بودن و سر همین خرابش کردن .
    زیست : 70 . اومدم بیرون گفتم زیر 80 نمیره ! این نکات ریزو راهی هست تو یه ماه باقی مونده کامل کنم ؟ سر هر آزمون نکات حفظی ریز رو غلط میزنم ، در حالی که سوالای مفهومی و حلی رو هیچ مشکلی ندارم(یعنی فصلایی که میگن سختن ، مثل 5 و 8 پیش یا گیاهی رو خیلی راحت جواب میدم ، اون وقت از فصلای کوتاه و ساده تری مثل تنفس یا حرکت کلی غلط میزنم) .
    فیزیک : 100 .(نه این که فیزیکم انقدر خوب باشه ، سنجش به نظرم زیادی راحت میده)
    شیمی : 50 .خیلی بد بود ، حلی ها رو کامل زدم ، سر حفظی/مفهومی ها موندم . نه این که ندونمشونا ، وقت نشد . یه سوال میدن ، میگن درباره فلان ماده چند مورد زیر درسته ، بعد هر موردش خودش یه تسته . سوالایی که میگن گزینه صحیح/غلط رو مشخص کن هم تو سنجش اینطوری شدن ، یعنی هر گزینه خودش یه سوال طولانیه ! اگه تو کنکور هم اینطوری بشه واسه ما واقعا نمیدونم چه طوری قراره به رشته و دانشگاهی که میخوام برسم .
    به نظرتون راهی هست که تو این یکی دو هفته آینده علاوه بر تکمیل این چند موردی که مونده(خیلی وقتی نمیگیرن ازم) ، اینا رو درست کنم ؟ به خصوص شیمی و زیست . همیشه تو اختصاصی ها عملکردم بهتر بوده ، ولی یهویی در عرض یه ماه نمیدونم چرا اختصاصی ها افت شدید کردن ، اونوقت عمومی هام یهویی خیلی بهتر شدن(معمولا عربی و زبان رو بالا 90 میزنم ، ولی ادبیات و دینیم رو 60 میچرخیدن که با دو هفته دوره ی جدی بالاتر رفتن ، به خصوص دینی)
    به نظر خودم زوده برا نا امیدی ، چون قشنگ حس میکنم که کار زیادی نمیبره این که سریع به وضع گذشتم برگردم . دانشم سر جاش مونده ، فقط انگار دستم سرد شده !(با این که تست زیاد میزنم)
    Last edited by Arrowtic; 01-05-2015 at 19:44.

7. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام.
    منم امروز اولین آزمون سنجش بود شرکت کردم.
    بخوام بگم درمورد سوالا :
    خب آزمون امروزم عمومی ها که به نظرم واقعا خیلی راحت بود. مخصوصا ادبیات. جو گیر شدم داشتم همه سوالا رو میزدم.
    عربی هم که من کلا قواعد رو خوب نخوندم در حد مرور. ولی درک معنی فولم. آزمون خوب بود.
    دینی هم خوب بود. ولی یکم اینگار ترتیب سوالا جدید بود و از بعضی درسا که بیشتر سوال میومد مطرح نشده بود.
    زبان هم خوب بود. اون قضیه ریدینگ هم جالب بود ولی واقعا خیلی اسون بود. با یه نکته همه رو میشد زد.
    درکل ریاضیش ریتم سوالاش بهم ریخته بود.بعدش در مورد ریاضیات و فیزیک کلا واقعا ضعیفم. یعنی مطالعه خوب متاسفانه نداشتم. نمیدونم چکار کنم برای کنکور. یعنی الان وقت دارم یه طور کار کنم که بتونم حداقل چند تا سوال ریاضی رو بزنم تو کنکور؟ یا فیزیک ؟
    شیمی هم که سبک سوالا که جدید بود. البته بیشتر دوم اینطور بود به نظرم. مفهومی تر بود. مثلا همون سوال که میگفت چند تا درست هست. من که فکر کنم دو تا سوالشو زدم درست زدم. ولی اگه خوب میخوندیم راحت میشد جواب داد. ولی از نظر وقت گیر بودن خب اره وقت گیر هست اینطور سوالا ولی از کنکور بعید نیست شایدم این ریتم سوال بدن امسال.
    برای اولین آزمون خوب بود. ولی به نظرم این آزمون یکم ریتم سوالات به هم ریخته بود مثلا تو ریاضی. البته نمیشه اینو زیاد ملاک قرار داد! دو تا آزمون دیگه مونده. امیدوارم بهتر بشه آزمون های بعد.

با آرزوی بهترین ها ...
    Last edited by ALI . R; 01-05-2015 at 20:21.

9. این کاربر از ALI . R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سنجش رو هم خراب کردم(اختصاصی ها) :
    ادبیات : 65 ، اون کمی عقب موندگی ها جبران بشن بالاتر میره .
    عربی : 92
    معارف : 88
    زبان : 100
    ____
    ریاضی : 70 . نمیدونم چم شده ! ریاضی همیشه قویترین درسم بوده ، ولی چندین آزمونه که دارم شدید بد میزنمش . هر چیم میگردم مشکلو پیدا نمیکنم ! میام خونه خوب بلدم . البته خوب آمار و مقاطع رو نخونده بودم(این هفته تموم میشن) که رو هم 5 تست بودن و سر همین خرابش کردن .
    زیست : 70 . اومدم بیرون گفتم زیر 80 نمیره ! این نکات ریزو راهی هست تو یه ماه باقی مونده کامل کنم ؟ سر هر آزمون نکات حفظی ریز رو غلط میزنم ، در حالی که سوالای مفهومی و حلی رو هیچ مشکلی ندارم(یعنی فصلایی که میگن سختن ، مثل 5 و 8 پیش یا گیاهی رو خیلی راحت جواب میدم ، اون وقت از فصلای کوتاه و ساده تری مثل تنفس یا حرکت کلی غلط میزنم) .
    فیزیک : 100 .(نه این که فیزیکم انقدر خوب باشه ، سنجش به نظرم زیادی راحت میده)
    شیمی : 50 .خیلی بد بود ، حلی ها رو کامل زدم ، سر حفظی/مفهومی ها موندم . نه این که ندونمشونا ، وقت نشد . یه سوال میدن ، میگن درباره فلان ماده چند مورد زیر درسته ، بعد هر موردش خودش یه تسته . سوالایی که میگن گزینه صحیح/غلط رو مشخص کن هم تو سنجش اینطوری شدن ، یعنی هر گزینه خودش یه سوال طولانیه ! اگه تو کنکور هم اینطوری بشه واسه ما واقعا نمیدونم چه طوری قراره به رشته و دانشگاهی که میخوام برسم .
    به نظرتون راهی هست که تو این یکی دو هفته آینده علاوه بر تکمیل این چند موردی که مونده(خیلی وقتی نمیگیرن ازم) ، اینا رو درست کنم ؟ به خصوص شیمی و زیست . همیشه تو اختصاصی ها عملکردم بهتر بوده ، ولی یهویی در عرض یه ماه نمیدونم چرا اختصاصی ها افت شدید کردن ، اونوقت عمومی هام یهویی خیلی بهتر شدن(معمولا عربی و زبان رو بالا 90 میزنم ، ولی ادبیات و دینیم رو 60 میچرخیدن که با دو هفته دوره ی جدی بالاتر رفتن ، به خصوص دینی)
    به نظر خودم زوده برا نا امیدی ، چون قشنگ حس میکنم که کار زیادی نمیبره این که سریع به وضع گذشتم برگردم . دانشم سر جاش مونده ، فقط انگار دستم سرد شده !(با این که تست زیاد میزنم)
    همون ریاضی 70 هم عالیه. در حد دو رقمی هاست.
    در مورد اون سوالاتی که وقت گیر هستن قبلا هم نوشتم که اینا برای آزمودن تسلط شما در کنترل زمان و وقت شناسی هست نه برای سنجش اطلاعات درسیتون. بهتره مثل رتبه تک رقمی ها خیلی سریع از این سوالات رد بشین و در آخر اگه وقت اضافه امد بیاین سراغش.

11. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام.
    بخوام بگم درمورد سوالا :
    خب آزمون امروزم عمومی ها که به نظرم واقعا خیلی راحت بود. مخصوصا ادبیات. جو گیر شدم داشتم همه سوالا رو میزدم.
    عربی هم که من کلا قواعد رو خوب نخوندم در حد مرور. ولی درک معنی فولم. آزمون خوب بود.
    دینی هم خوب بود. ولی یکم اینگار ترتیب سوالا جدید بود و از بعضی درسا که بیشتر سوال میومد مطرح نشده بود.
    زبان هم خوب بود. اون قضیه ریدینگ هم جالب بود ولی واقعا خیلی اسون بود. با یه نکته همه رو میشد زد.
    درکل ریاضیش ریتم سوالاش بهم ریخته بود.بعدش در مورد ریاضیات و فیزیک کلا واقعا ضعیفم. یعنی مطالعه خوب متاسفانه نداشتم. نمیدونم چکار کنم برای کنکور. یعنی الان وقت دارم یه طور کار کنم که بتونم حداقل چند تا سوال ریاضی رو بزنم تو کنکور؟ یا فیزیک ؟
    شیمی هم که سبک سوالا که جدید بود. البته بیشتر دوم اینطور بود به نظرم. مفهومی تر بود. مثلا همون سوال که میگفت چند تا درست هست. من که فکر کنم دو تا سوالشو زدم درست زدم. ولی اگه خوب میخوندیم راحت میشد جواب داد. ولی از نظر وقت گیر بودن خب اره وقت گیر هست اینطور سوالا ولی از کنکور بعید نیست شایدم این ریتم سوال بدن امسال.
    برای اولین آزمون خوب بود. ولی به نظرم این آزمون یکم ریتم سوالات به هم ریخته بود مثلا تو ریاضی. البته نمیشه اینو زیاد ملاک قرار داد! دو تا آزمون دیگه مونده. امیدوارم بهتر بشه آزمون های بعد.

با آرزوی بهترین ها ...
    قواعد رو خوب نخونده باشی که درک متن رو راحت سه چهارتا تستش رو از دست میدی که بهتره هرچه سریعتر کتاب همایش عربی نشردریافت رو یه دور بخونیش.
    در خصوص ریاضی که الان فقط میشه یکی از مباحث رو خوند اونم طوری که باعث آسیب رسیدن به وقت بقیه درس ها نشه. فیزیک ولی میشه اتمی و الکترومغناطیس و ... رو از همین الان تا آخر اردیبهشت خوند.

13. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

سلام.
    بخوام بگم درمورد سوالا :

با آرزوی بهترین ها ...
    شما ریاضی هستی نه ؟ بچه ها خیلی از ریاضی فیزیکتون مینالیدن .
    آره ، از نظر شدن میشد ، من شیمی رو خونه زدم از 30 تاش کلا 4 تا رو نتونستم بزنم و نکتشون یادم رفته بود ، ولی سر جلسه تو اون زمان اصلا نمیشد درست زد .
    امیدوارم تو کنکور موفق باشید شما هم .
    همون ریاضی 70 هم عالیه. در حد دو رقمی هاست.
    در مورد اون سوالاتی که وقت گیر هستن قبلا هم نوشتم که اینا برای آزمودن تسلط شما در کنترل زمان و وقت شناسی هست نه برای سنجش اطلاعات درسیتون. بهتره مثل رتبه تک رقمی ها خیلی سریع از این سوالات رد بشین و در آخر اگه وقت اضافه امد بیاین سراغش.
    آخه من زیستم در اون حد ها نیست و با توجه به قدرتم تو ریاضی سعی داشتم از بقیه ریاضیمو بهتر بزنم حالا که زیستم معمولیه . مشکل اینه که سوالی که کلی روش وقت هدر رفت رو آخر آزمون زیر 30 ثانیه زدم . تو 5 دقیقه آخر که برگشتم سر ریاضی بیشتر از کل اون وقتی که روش گذاشته بودم جواب دادم . اخیرا اول اختصاصی ها انگار اصلا خودم نیستم .
    به نظرتون راهی هست زیستو برسونم به درصدای بهتر تو این یه ماه و خرده ای که باقی مونده ؟ آخه به نظر خودم خیلی خوب بلدم ، اکثر درسا رو هنوز که هنوزه با یه کیفیت خیلی بالایی به یاد دارم ، تو نکات ترکیبی هم تا حالا مشکلی نداشتم و راحت میتونم مطالب مختلفو ارتباط بدم به هم . همش ولی درصدم رو 60 الی 70 ـه . غلطامم فقط و فقط بی دقتی(که خوشبختانه این آزمون به جز زیست ، تو بقیه درسای اختصاصی یه بی دقتی محاسباتی هم نداشتم بر خلاف بارای قبلی) . یه تیکه ی گزینه رو با این که کامل بلدم سر جلسه حواسم نمیره طرفش و تستو اشتباه میزنم/نمیزنم .
    همین امروز گزینه نوشته بود :"آزادسازی کلسیم از شبکه آندوپلاسمی صاف" . من سر خود خوندمش :"آزادسازی کلسیم از شبکه ی آندوپلاسمی ماهیچه ی صاف" . دلیلشم این بوده که یه گزینه رو همون اول به اشتباه به عنوان جواب تو ذهنم گرفتم ، بعد سر خود توی نقض کردن بقیه گزینه ها تو ذهنم یه جور دیگه اینو خوندم که جواب بشه اونی که فکر میکردم .
    Last edited by Arrowtic; 01-05-2015 at 20:42.

15. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

قواعد رو خوب نخونده باشی که درک متن رو راحت سه چهارتا تستش رو از دست میدی که بهتره هرچه سریعتر کتاب همایش عربی نشردریافت رو یه دور بخونیش.
    در خصوص ریاضی که الان فقط میشه یکی از مباحث رو خوند اونم طوری که باعث آسیب رسیدن به وقت بقیه درس ها نشه. فیزیک ولی میشه اتمی و الکترومغناطیس و ... رو از همین الان تا آخر اردیبهشت خوند.
    ممنون عزیز. ریاضی هم سعی دارم بتونم یک سوال انتگرال رو هم بزنم. اگه سوال پارسال رو ببینین (ریاضی ) واقعا یه سوال آب خوردنی بود. ( انتگرال جزء صحیح رادیکال X ).
    مثلثات هم که فقط با یه چند تا فرمول حل میشه. حد و مشتق هم تمومه. آمار رو نمیدونم. به نظرتون 2 تا سوالشو الان چطور تمرین کنم ؟ @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما هم تازه میخواین آمار رو تمرین کنین ؟ بگین که با هم بریم جلو البته 2 تا سوال برای تجربی ها فکر میکنم راحت تر باشه. سال 92 رو دیدم که اولی سوالش فقط میانگین داده ها رو میخواست که خیلی راحت بود.امیدوارم بتونیم بزنیم.
    فیزیک هم بله همونطور که گفتین مغناطیس و القا و بخش آخر شیمی پیش هم میخونم.

آره ، از نظر شدن میشد ، من شیمی رو خونه زدم از 30 تاش کلا 4 تا رو نتونستم بزنم و نکتشون یادم رفته بود ، ولی سر جلسه تو اون زمان اصلا نمیشد درست زد .
    بله ریاضی هستم. اره کلا درهم بود. ولی شیمی سبکش جدید بود مخصوصا سال دوم. ولی خوب بود.
    عدد کوانتمی هم که دومی سوال بود باید میفرفتی داخل سوال من تو دور هفتمین بار که سوال رو خوندم گرفتم چی میگه.
    Last edited by ALI . R; 01-05-2015 at 21:03.

17. این کاربر از ALI . R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

امیدوارم تو کنکور موفق باشید شما هم .

آخه من زیستم در اون حد ها نیست و با توجه به قدرتم تو ریاضی سعی داشتم از بقیه ریاضیمو بهتر بزنم حالا که زیستم معمولیه . مشکل اینه که سوالی که کلی روش وقت هدر رفت رو آخر آزمون زیر 30 ثانیه زدم . تو 5 دقیقه آخر که برگشتم سر ریاضی بیشتر از کل اون وقتی که روش گذاشته بودم جواب دادم . اخیرا اول اختصاصی ها انگار اصلا خودم نیستم .
    به نظرتون راهی هست زیستو برسونم به درصدای بهتر تو این یه ماه و خرده ای که باقی مونده ؟ آخه به نظر خودم خیلی خوب بلدم ، اکثر درسا رو هنوز که هنوزه با یه کیفیت خیلی بالایی به یاد دارم ، تو نکات ترکیبی هم تا حالا مشکلی نداشتم و راحت میتونم مطالب مختلفو ارتباط بدم به هم . همش ولی درصدم رو 60 الی 70 ـه . غلطامم فقط و فقط بی دقتی(که خوشبختانه این آزمون به جز زیست ، تو بقیه درسای اختصاصی یه بی دقتی محاسباتی هم نداشتم بر خلاف بارای قبلی) . یه تیکه ی گزینه رو با این که کامل بلدم سر جلسه حواسم نمیره طرفش و تستو اشتباه میزنم/نمیزنم .
    همین امروز گزینه نوشته بود :"آزادسازی کلسیم از شبکه آندوپلاسمی صاف" . من سر خود خوندمش :"آزادسازی کلسیم از شبکه ی آندوپلاسمی ماهیچه ی صاف" . دلیلشم این بوده که یه گزینه رو همون اول به اشتباه به عنوان جواب تو ذهنم گرفتم ، بعد سر خود توی نقض کردن بقیه گزینه ها تو ذهنم یه جور دیگه اینو خوندم که جواب بشه اونی که فکر میکردم .
    ببین همه این چیزایی که میگی فقط فقط نشانه استرس و اضطراب هستن. اینکه اول نمیتونی جواب بدی و آخر آزمون برمیگردی حلش میکنی قطعا نمیتونه به دلیل عدم تسلط باشه و حتما دلیل روانشناختی داره. دلیلش هم کندی و کاهش سرعت سایکوموتری در زمان استرس هست که وقتی استرس کاهش پیدا میکنه اینم رفع میشه و تست رو میزنی. در مورد اون اشتباه دیدن و قاطی کردن کلمه ها هم دلیلش اختلال در هماهنگی چشم و ذهن (eye and mind coordination) و همینطور اختلال در هماهنگی حافظه حسی و حافظه کوتاه مدت و حافظه بلند مدت هست. این دومورد هم از عوارض استرس هستن.
    الان خیلی دیره که بگم چیکار کن که استرس نداشته باشی ولی حداقل کاری که برای غلبه بر عوارض استرست میتونی بکنی همینه که هرقت دیدی یه تستی رو نمیتونی زود به جواب برسونی ازش رد شی و بری سراغ بعدی. در درس ریاضی و فیزیک که خیلی خوب هستی هرجا دیدی سوالی رو نمیتونی جواب بدی با خودت بگو این سال یا غلطه یا هیچکس جوابش نخواد داد. آخر آزمون برگرد و روشون وقت بزار.
    در خصوص زیست که قطعا میتونی. از نظر درس زیست شناسی، کسایی که درصد 100 میشن به خاطر کارهایی که از این به بعد میکنن 100 و درصدای نزدیک به 100 رو کسب میکنن. یه نفر بود که پارسال همین موقع ها درصد زیستش در آزمون ها حدود 60 بود ولی در کنکور اگه بدشانسی نمیاورد 100 میزد. توی تاپیک جمع بندی چیزایی که در مورد جمع بندی زیست نوشتم رو بخون. در جمع بندی زیست دوباره کاری نکن ولی مرور کافی برای اطمینان از تثبیت مطالب داشته باش. به حفظیات ظریف اهمیت بده.
    مطمعن باش اگه نزاری استرس بهت غلبه کنه موفق میشی

19. 4 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •