تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 168 اولاول ... 253132333435363738394585135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 1680

نام تاپيک: FIFA 15

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان
    تقریبا همه ی دوستان نظرشون مثبت بوده نسبت به این بازی خوشبختانه!تازه این نسخه ی دمو هستش و وقتی نسخه ی اصلی بیاد احتمالا نظرات مثبت بیشتر و بیشتر هم میشه...
    پس خدا رو شکر که یه بازی فوق العاده در انتظارمونه امسال...
    فقط امیدوارم کرک درست و حسابی براش خیلی زود بیاد و ما رو منتظر نذاره...

پ.ن:

نسخه ی کنسولی (مخصوصا کنسول جدید Xbox ONE و PS4 با نسخه PC چه تفاوت هایی داره؟)
    به نظرتون قیمت دیسک اورجینال برای ایکس باکس وان جه قیمتی خواهد بود و میشه به راحتی نسخه ی اورجینالش رو برای کنسول گیر آورد؟
    نسخه های Xbox 360 و PS3 تنها تا DX 9.0c قابلیت پردازش دارند ( البته PS3 از OpenGL بهره میبره اما نسبت مقیاسش در همون حد هست ) + میزان Ram پایین تر که مقدار داده پردازشی در آن واحد خیلی محدود هست

یعنی خیلی از افکت های جدید شاید مثل چمن 3D که از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهره میبره و همچنین باران با تراکم بالا و تماشا چیان به درستی نسخه PC و نسل هشتم اجرا نمیشه .

در زمان عرضه بازی این موارد حتما در سایت ها ذکر خواهد شد .

برای خرید نسخه Original هم برای کنسول PS4 که کار راحت هست و همون قیمت تمام شده مانند بازی های دیگه هست . اما برای کنسول One شاید کمی هزینه بالاتر بره به خاطر کمبود بازی .

2. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان
    تقریبا همه ی دوستان نظرشون مثبت بوده نسبت به این بازی خوشبختانه!تازه این نسخه ی دمو هستش و وقتی نسخه ی اصلی بیاد احتمالا نظرات مثبت بیشتر و بیشتر هم میشه...
    پس خدا رو شکر که یه بازی فوق العاده در انتظارمونه امسال...
    فقط امیدوارم کرک درست و حسابی براش خیلی زود بیاد و ما رو منتظر نذاره...

پ.ن:

نسخه ی کنسولی (مخصوصا کنسول جدید Xbox ONE و PS4 با نسخه PC چه تفاوت هایی داره؟)
    به نظرتون قیمت دیسک اورجینال برای ایکس باکس وان جه قیمتی خواهد بود و میشه به راحتی نسخه ی اورجینالش رو برای کنسول گیر آورد؟
    درود بر شما ...
    از نظر گیم پلی تفاوت دارد اما نه تفاوت آنچنانی ... در نسخه Xbox One بازی با کینکت ترکیب شده و بیشتر تاکتیک های حمله و دفاعی به صورت صوتی امکانپذیر است...
    باید صبر کرد میشه به زودی نسخه اورجینال را تهیه کرد من خودم منتظرم ببینم نسخه Xbox one در بازار قیمت فضایی است یا استاندارد چون گاهی اوقات خرید مستقیم از استور مایکروسافت بصرفه تر است.

4. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گرد جهان و در درون خود

پيش فرض

من یه سوال دارم
    من کنسول xbox360 دارم
    متاسفانه دمو رو دانلود کردم ولی

بازی رو وقتی اجرا میکنم سر عکس مسی میمونه و دیگه تکون نمیخوره
    یا وقتی میگه استارت رو بزن ، میزنم فقط یه دایره سمت چپ همین طوری میگرده و وارد بازی اصلی نمیشه
    مشکل از کجاست ؟
    چه باید بکنم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یعنی این بازی روی ویندوز 7 ورژن 32 بیتی نصب نمیشه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

من یه سوال دارم
    من کنسول xbox360 دارم
    متاسفانه دمو رو دانلود کردم ولی

بازی رو وقتی اجرا میکنم سر عکس مسی میمونه و دیگه تکون نمیخوره
    یا وقتی میگه استارت رو بزن ، میزنم فقط یه دایره سمت چپ همین طوری میگرده و وارد بازی اصلی نمیشه
    مشکل از کجاست ؟
    چه باید بکنم ؟
    دانلود کردید بعد رایت کردید روی CD ؟ چون دانلود از LIVE امکان نداره مشکلی رو بوجود بیاره

یعنی این بازی روی ویندوز 7 ورژن 32 بیتی نصب نمیشه؟
    برای نسخه Original که همراه با خریدن CD-Key هست راهی نیست اما احتمال داره توسط Developer ها با توسعه Crack بازی امکان اجرا روی 32Bit فراهم بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حذف بشه لطفا

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا این بازی جدا فوق العاده شده!
    واقعا فیفا بهترین شعار رو برای این بازی گذاشته !
    FEEL THE GAME
    وقتی با سی پی یو بازی میکنی،انقدر سی پی یو خوب طراحی شده بازی کردنش که احساس میکنی داری با یه آدم واقعی بازی میکنی...
    وقتی تو دقیقه ی 90 تو زمین خودت گل میخوری،جو جوری میشه که قشنگ میتونی باخت رو تو خونه خودت حس کنی...از حرکات تماشاچیا،از بیهوش شدن دروازبان رو زمین و ...
    2 تا از باگ های ساده و کوچیک که تو نسخه های قبلی بود و تو این درست کردن :
    -اگه یادتون باشه خیلی از اوقات نمیشد تاکتیک رو عوض کرد مثلا موقع کرنر نمیشد تاکتیکو عوض کرد ولی تو پرتاب اوت دستی میشد !!!! که تو این نسخه درست شده و هرموقع بخوای میتونی تاکتیک رو عوض کنی و مثلا تیم رو بکشی دفاع
    -تو نسخه های قبلی وقتی شوت میزدی و دروازبان توپو برمیگردوند،ضربه دوم رو که میخواستی بزنی،چیپ میزد و انقدر آروم میزد که خیلی اوقات دروازبان از جاش بلند میشد و توپو میگرفت،یعی تو این صحنه ها این شکلی میشدم :

که تو این نسخه برطرف شده...
    خلاصه که با این شاهکار فیفا...خیلی خوشحالم
    روزی 30 تا مریض میبینی خسته کوفته میای خونه 2 دست که این بازی رو بازی میکنی،روحت صیقل داده میشه !!!!

10. 5 کاربر از dr_shahrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گرد جهان و در درون خود

پيش فرض

دانلود کردید بعد رایت کردید روی CD ؟ چون دانلود از LIVE امکان نداره مشکلی رو بوجود بیاره

برای نسخه Original که همراه با خریدن CD-Key هست راهی نیست اما احتمال داره توسط Developer ها با توسعه Crack بازی امکان اجرا روی 32Bit فراهم بشه

نه از کامپوتر دانلود کردم از طریق برنامه horizon ریختم رو فلشی که configoure شده بود بعد move کردم به هارد xbox
    واقعا عجیبه
    چون همه مراحا درست پیش رفت
    بازی اجرا میشه تا جایی که میزنه press start ولی رو عکس مسی یا رو تصویر بکگروند چمن میمونه دیگه تکون نمیخوره

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

روزی 30 تا مریض میبینی خسته کوفته میای خونه 2 دست که این بازی رو بازی میکنی،روحت صیقل داده میشه !!!!
    موافقم باهات دکتر....
    ولی خوش به حالت؛چقدر فشار کاریت کمه... (شوخی)

اگه بتونم اون پستی که نوشته بودم در تاپیک فیفا14 مبنی بر ایراد هایی که این بازی داره و قرار بود ایمیل کنم اون متن طویل رو به شرکت سازنده ی بازی مبنی بر اینکه سعی کنند در نسخه های آینده این ایرادات رو بر طرف کنند خیلی خوب میشه؛تقریبا با گفته های دوستان بیش از 90% اون ایرادهایی که گرفته بودم از بازی فقط در نسخه ی بعدی رفع شده و این واقعا فوق العاده اس...
    واقعا فوق العاده...

13. 2 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

نه از کامپوتر دانلود کردم از طریق برنامه horizon ریختم رو فلشی که configoure شده بود بعد move کردم به هارد xbox
    واقعا عجیبه
    چون همه مراحا درست پیش رفت
    بازی اجرا میشه تا جایی که میزنه press start ولی رو عکس مسی یا رو تصویر بکگروند چمن میمونه دیگه تکون نمیخوره
    این مشکل دقیقا برای نسخه PC هم هست و مرتبط به فایل دانلود شده میشه

اگه فایل دانلودی RAR بوده یکبار Repair کنید که مشکلی از بابت ناقص Extract شدن فایل نباشه

اگر مشکل برطرف نشد بازی رو یکبار دیگه از یک منبع معتبر دانلود کنید یا حتی اگه مقدور براتون از خوده LIVE بگیرید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •