تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: اقاي سوتي كيه؟

راي دهنده
223. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عادل فردوسی‌پور

12 5.38%
  • محمدرضا احمدی

3 1.35%
  • مزدک میرزایی

8 3.59%
  • جواد خیابانی

172 77.13%
  • محمد سیانکی

2 0.90%
  • پیمان یوسفی

4 1.79%
  • علیرضا علیفر

17 7.62%
  • ساير گزارش گران

5 2.24%
صفحه 35 از 53 اولاول ... 2531323334353637383945 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 530

نام تاپيک: سوتي هاي گزارش گران، مجريان و كارشناسان در برنامه هاي جام جهانی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

کی به این علیفر گفته سرهنگ؟ این گروهبان قندلی هم نیست

2. این کاربر از L.utus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دیشب تو برنامه 2014 هم فردوسی پور و جاودانی و مخصوصا این میثاقی خیلی یونان رو کوبیدن
    همش میگفت یونان رو هیشکی دوست نداره و متاسفانه باز دوباره داره شانسی و با یک هیچ یک هیچ میاد بالا و بعد از نود دقیقه هم گفت یه لحظه ترسیدیم گفتیم الانه که یونان گل دوم رو هم بزنه!
    حالا یونان هر چی که هست به شما چه که دوست ندارین صعود کنه و رو آنتن زنده نظرات شخصیتونو به میلیون ها نفر تحمیل می کنید؟
    خوشتون میاد تو برنامه ویژه جام جهانی یه کشور دیگه هم بیان به ایران توهین کنن و بگن ایران با این بازی دفاعی و بزن زیرش داره میاد بالا؟
    Last edited by L.utus; 30-06-2014 at 14:12.

4. 7 کاربر از L.utus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دیشب تو برنامه 2014 هم فردوسی پور و جاودانی و مخصوصا این میثاقی خیلی یونان رو کوبیدن
    همش میگفت یونان رو هیشکی دوست نداره و متاسفانه باز دوباره داره شانسی و با یک هیچ یک هیچ میاد بالا و بعد از نود دقیقه هم گفت یه لحظه ترسیدیم گفتیم الانه که یونان گل دوم رو هم بزنه!
    حالا یونان هر چی که هست به شما چه که دوست ندارین صعود کنه و رو آنتن زنده نظرات شخصیتونو به میلیون ها نفر تحمیل می کنید؟
    خوشتون میاد تو برنامه ویژه جام جهانی یه کشور دیگه هم بیان به ایران توهین کنن و بگن ایران با این بازی دفاعی و بزن زیرش داره میاد بالا؟
    منم نمیدونم با چه عقلی اونجوری گفت... هیــــچ کی (یجوری هم گفت که لحنش تاکید داشت) یونانو دوست نداره!
    یونان بیچاره
    من اعتراف میکنم تیم و کشور یونان برای من دوست داشتنیه
    و دیشب از حذفش ناراحت شدم
    انصافا یونان هرچی باشه از کاستاریکا دیگه خیلی بهتره !

پ ن : یک صحنه بازیکن کاستاریکا که کنار زمین ایستاده بود تا تعویض بشه ؛ رو دستش آب دهن (تف) انداخت و بعد کشید رو موهاش !! فکر کنم بعنوان حالت دهنده مو استفاده کرد!!! یعنی سطح فرهنگی این ملتها در این حده!!! اونوقت دوستان دلشون خنک شده که یک تیم اروپایی حذف شده و اینا اومدند بالا!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

عاقا این عمو حالیش نیست ساعت 3 نصفه شب مردم خوابیدن که اینجوری عین چیز داد میزنهاصلا همینجوری رو اعصاب من داشت قدم میزد....باز خوبه بابام که تو اتاق خوابش از یک تلویزیونی نیگاه میکرد که با آنتن خود ایران بود و من تو حال با ماهواره...با ماهواره چند ثانیه دیر تر نشون میده...هر وقت یه صدای داد از تو اتاق بابام میشنیدم صدای تلویزیون رو قطع میکردم و اینگونه از خطرات ناشی از گرفتی قلب و عضلات به دلیل صدای این عمو جلوگیری می کردم....بععععععله.

اینجوری که شما توضیح دادی که پس به هر حال صدای اون عاغا رو شنیدی !! چه فایده داشته کم کردن صدای گزارش خارجی ؟!
    ضمنا تلویزیون ایران چون سانسور میکنه دیرتر نشون میده از شبکه های ماهواره ای...
    اظهار نظراتش در مورد زدن پنالتی جالب بود . بازیکنهای ما یادشون باشه یه کلاس اموزش پنالتی زدن پیش ایشون برن
    چی گفت؟ من ندیدم از دقیقه نود به بعد...

7. این کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

چی گفت؟ من ندیدم از دقیقه نود به بعد...
    یه صحنه حدودا چیزی شبیه به این گفت :

در صورتی که پنالتی زن زیاد دور خیز نکنه احتمال خراب کردن پنالتی زیاده !!

بعد که توپ گل شد گفت خیلی خطرناک بود (( در حالی که توپ راحت گل شد !! ))

9. 4 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

یه صحنه حدودا چیزی شبیه به این گفت :

در صورتی که پنالتی زن زیاد دور خیز نکنه احتمال خراب کردن پنالتی زیاده !!

بعد که توپ گل شد گفت خیلی خطرناک بود (( در حالی که توپ راحت گل شد !! ))

خدا بگم چیکار نکنه اینارو

یعنی دیدن فوتبال با گزارش علیفر و خیابانی عزیزم بعضی وقتا از دیدن فیلمای کمدی هم بیشتر حال میده!

11. 2 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اینجوری که شما توضیح دادی که پس به هر حال صدای اون عاغا رو شنیدی !! چه فایده داشته کم کردن صدای گزارش خارجی ؟!
    ضمنا تلویزیون ایران چون سانسور میکنه دیرتر نشون میده از شبکه های ماهواره ای...
    میگم من داشتم تو بدر شبکه IRIB HD TEST رو نیگاه میکردم بابام هم که رفته بود بخوابه با تلویزیون توی اتاق شبکه 3 رو از روی آنتن خود ایران(از اونایی که فقط شبکه های 1 تا 5 رو داره)بازی رو نیگاه میکرد.

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

علیفر : سوکراتیس پاپاستاتوپولوس
    چنان با حس و هیجان اسم این بنده خدا رو صدا میکرد که من اگر اسم خودمو فراموش کنم این اسم رو محاله یادم بره!

14. 6 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد این قضیه علاقه علیفر به اسم های طولانی چند روز پیش توی یه بازی دیگه هم در این مورد بحث کردیم
    یکی از دوستان حرفی خوبی زد و گفتش که دلیل علیفر برای اصرار به این گفتن اسم های طولانی گذروندن بیشتر وقته و این سیاستشه!
    شما خودتون حساب کنید طرف اصلا اطلاعات فوتبالی نداره و اطلاعاتش برای زمان قبل از جنگ جهانی اوله بعد همین جوریش که کلا یکمی شل و آروم صحبت می کنه تا وقت بگذره بعد بخشی از گزارش خودشو با گفتن اسم هایی مثل سوکراتیس پاپاستاتوپولوس یا رئیس آدریان امبولی می گذرونه و پیش خودش میگه خدا بده برکت نصف وقت بازی با گفتن این اسم های طولانی می گذره نصف وقت هم با دادن اطلاعات غلط

16. 10 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

در مورد این قضیه علاقه علیفر به اسم های طولانی چند روز پیش توی یه بازی دیگه هم در این مورد بحث کردیم
    یکی از دوستان حرفی خوبی زد و گفتش که دلیل علیفر برای اصرار به این گفتن اسم های طولانی گذروندن بیشتر وقته و این سیاستشه!
    شما خودتون حساب کنید طرف اصلا اطلاعات فوتبالی نداره و اطلاعاتش برای زمان قبل از جنگ جهانی اوله بعد همین جوریش که کلا یکمی شل و آروم صحبت می کنه تا وقت بگذره بعد بخشی از گزارش خودشو با گفتن اسم هایی مثل سوکراتیس پاپاستاتوپولوس یا رئیس آدریان امبولی می گذرونه و پیش خودش میگه خدا بده برکت نصف وقت بازی با گفتن این اسم های طولانی می گذره نصف وقت هم با دادن اطلاعات غلط
    : )))
    تو بازی بلژیک و الجزایر که مرتنس گل زد بیست بار این جمله رو تکرار کرد:
    "مرتنس یا مرتنز" که بجای "چادلی یا شازلی" به بازی اومده بود روی پاس "هازارد یا آزار" گلزنی کرد

18. 5 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •