کی به این علیفر گفته سرهنگ؟ این گروهبان قندلی هم نیست![]()
کی به این علیفر گفته سرهنگ؟ این گروهبان قندلی هم نیست![]()
دیشب تو برنامه 2014 هم فردوسی پور و جاودانی و مخصوصا این میثاقی خیلی یونان رو کوبیدن
همش میگفت یونان رو هیشکی دوست نداره و متاسفانه باز دوباره داره شانسی و با یک هیچ یک هیچ میاد بالا و بعد از نود دقیقه هم گفت یه لحظه ترسیدیم گفتیم الانه که یونان گل دوم رو هم بزنه!
حالا یونان هر چی که هست به شما چه که دوست ندارین صعود کنه و رو آنتن زنده نظرات شخصیتونو به میلیون ها نفر تحمیل می کنید؟
خوشتون میاد تو برنامه ویژه جام جهانی یه کشور دیگه هم بیان به ایران توهین کنن و بگن ایران با این بازی دفاعی و بزن زیرش داره میاد بالا؟
Last edited by L.utus; 30-06-2014 at 14:12.
منم نمیدونم با چه عقلی اونجوری گفت... هیــــچ کی (یجوری هم گفت که لحنش تاکید داشت) یونانو دوست نداره!
یونان بیچاره
من اعتراف میکنم تیم و کشور یونان برای من دوست داشتنیه
و دیشب از حذفش ناراحت شدم
انصافا یونان هرچی باشه از کاستاریکا دیگه خیلی بهتره !
پ ن : یک صحنه بازیکن کاستاریکا که کنار زمین ایستاده بود تا تعویض بشه ؛ رو دستش آب دهن (تف) انداخت و بعد کشید رو موهاش !!
فکر کنم بعنوان حالت دهنده مو استفاده کرد!!!
یعنی سطح فرهنگی این ملتها در این حده!!!
اونوقت دوستان دلشون خنک شده که یک تیم اروپایی حذف شده و اینا اومدند بالا!!!
اینجوری که شما توضیح دادی که پس به هر حال صدای اون عاغا رو شنیدی !! چه فایده داشته کم کردن صدای گزارش خارجی ؟!
ضمنا تلویزیون ایران چون سانسور میکنه دیرتر نشون میده از شبکه های ماهواره ای...
چی گفت؟من ندیدم از دقیقه نود به بعد...
![]()
یه صحنه حدودا چیزی شبیه به این گفت :چی گفت؟من ندیدم از دقیقه نود به بعد...
![]()
در صورتی که پنالتی زن زیاد دور خیز نکنه احتمال خراب کردن پنالتی زیاده !!
بعد که توپ گل شد گفت خیلی خطرناک بود (( در حالی که توپ راحت گل شد !!))
خدا بگم چیکار نکنه اینارو![]()
یعنی دیدن فوتبال با گزارش علیفر و خیابانی عزیزم بعضی وقتا از دیدن فیلمای کمدی هم بیشتر حال میده!![]()
میگم من داشتم تو بدر شبکه IRIB HD TEST رو نیگاه میکردم بابام هم که رفته بود بخوابه با تلویزیون توی اتاق شبکه 3 رو از روی آنتن خود ایران(از اونایی که فقط شبکه های 1 تا 5 رو داره)بازی رو نیگاه میکرد.
علیفر : سوکراتیس پاپاستاتوپولوس
چنان با حس و هیجان اسم این بنده خدا رو صدا میکرد که من اگر اسم خودمو فراموش کنم این اسم رو محاله یادم بره!
در مورد این قضیه علاقه علیفر به اسم های طولانی چند روز پیش توی یه بازی دیگه هم در این مورد بحث کردیم
یکی از دوستان حرفی خوبی زد و گفتش که دلیل علیفر برای اصرار به این گفتن اسم های طولانی گذروندن بیشتر وقته و این سیاستشه!
شما خودتون حساب کنید طرف اصلا اطلاعات فوتبالی نداره و اطلاعاتش برای زمان قبل از جنگ جهانی اوله بعد همین جوریش که کلا یکمی شل و آروم صحبت می کنه تا وقت بگذره بعد بخشی از گزارش خودشو با گفتن اسم هایی مثل سوکراتیس پاپاستاتوپولوس یا رئیس آدریان امبولی می گذرونه و پیش خودش میگه خدا بده برکت نصف وقت بازی با گفتن این اسم های طولانی می گذره نصف وقت هم با دادن اطلاعات غلط![]()
: )))
تو بازی بلژیک و الجزایر که مرتنس گل زد بیست بار این جمله رو تکرار کرد:
"مرتنس یا مرتنز" که بجای "چادلی یا شازلی" به بازی اومده بود روی پاس "هازارد یا آزار" گلزنی کرد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)