بازیهای جدیدی که روی n93 می ریزم save نمی شود.
بازیهای جدیدی که روی n93 می ریزم save نمی شود.
کمک کمک کمک
میشه بگید چرا بازیBlades and Magicبا Resulotion176.208روی گوشیم که N70هست نصب میشه ولی موقع اجرا صفحه سفید میشه و هیچی نمیاد!دوبارفایلشو از دوجا گرفتم ولی هردو هیچ تفاوتی نداشتند! ممنون میشم کمک کنید
راستی چرا گوشیم بعضی بازیهای 3dمثل رزیدنت اویل یا پنالتی کاپ یا همین بازی بالا رو اجرا نمیکنه ؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by Masoud_kp; 06-01-2008 at 03:17.
گوشی منم n72 هست که با گوشی شما فرقی نداره من بازی رو از لینک زیر دانلود کردم هیچ مشکلی نداشتاین گوشیها همین جورین منم خیلی از بازیای پر گرافیک رو که با رزو لیشن گوشی هماهنگی دارن نمیتونم اجرا کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
چرا در نوکبا 5300 برنامه های بالا ی 1mb اجرا نمی شود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
سلام
ميگم بعضي بازي ها مثل I hate guns روي 3250 خوب و روان اجرا ميشن ولي بعد از خارج شدن از بازي گوشي ريست ميشه . مال شما هم همينجوريه ؟
سلام.من بازي نقطه بازي رو براي سوني اريكسون ميخواستم. بازي brain challenge 1 رو هم براي سوني اريكسون ميخوام.ممنون
1.گوشی n70 کلور فیکس رو نسب کردم
2.callof duty بالا مییاد ولی Red Faction بالا نمییاد
3.Pocket Kindom Own The World چجوری بازیش از کجا شروع میشه
دوستان يكي كمك كنه ديگه من چه طوري ميتونم بازي تو nec يا ساژم بريزم فرمت جاوا رو شناسايي نميكنه ايا بازي مخصوص داره از كجا بايد بگيرم
سلام ...
همگی خوبین؟
سایت خوبی دارین....
یه سوال؟
من یک n95 دارم (معمولی نه 8gig ) .....
هر چی دنبال یک بازی با گرافیک بالا گشتم پیدا نکردم ( یه بازی در حد گرافیک بازی ها ی n-gage ) و در آخر هم به این نتیجه رسیدم که همچین بازی ای وحوذ نداره!!
به همین دلیل به این فکر افتادم که بازی ها یn-gage رو نصب کنم .....
می دونم که این بازی ها روی بغضی گوشی ها ی سری 60 مثل 6630 نصب می شن ....
می خوام بدونم که من جه جوری می تونم این بازی ها رو روی گوشیم نصب کنم؟؟
سلام دوستان
من ميخواستم يه چيزي درباره نوع بازيا بپرسم
منگوشيمp1.نوشته سيستم عاملش هم uiq3 هست مهsymbian9.1
ولي ازيايي كه براي symbian 9هستنو اجرا نميكنه
كسي ميتونه بگه چرا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)