سلام من گوشيم 6270 هست نميدونم چطوري برنامه نصب كنم ميشه كمكم كنيد؟
سلام من گوشيم 6270 هست نميدونم چطوري برنامه نصب كنم ميشه كمكم كنيد؟
سلام
هنوز کسی راهی برای این مشکل پیدا نکرده؟
خیلی ضروریه ها!!!!
سلام دوستان
من نوكيا 7610 دارم. قبلاً ساعت جهاني يا Wclockpro را روي آن نصب كرده بودم و خوب كار ميكرد. اما پس از اينكه دستگاه را ريست كردم، پس از نصب برنامه هنگامي كه روي آن كليك ميكنم تا وارد برنامه شوم، عمل نميكند و مجدداً صفحه منوي موبايل ظاهر ميشود. موبايل بنده نه مشكل ويروس دارد و نه با كمبود حافظه مواجه است. دوستان لطف كنند و در اين مورد راهنمايي بفرمايند
دوستان من گوشيم 5500 هست ولي با اينكه سيستم عاملش سيمبيان 9.1 هست در نصب فايلهاي sis اغلب پيغام not support رو ميدهحتي برنامه هايي كه از خود اين سايت گرفتم رو هم نصب نميكنه لطفا يه كم زودتر بگين چه كار كنم مرسي
سلام
من نرم افزار Y-Browser.v7.5.S60.SymbianOS9.1 by SarNet.SIS رو روی گوشی N73 معمولی نصب کردم ..
حالا که گوشیمو عوض کردم نصب نمی شه ایراد از کجاست .. ممنون می شم راهنمایی کنین...
من هر برنامه یا تمی رو E90 میخوام نصب کنم این پیغامو میده: Certificate error,contact the applcation supplier
مشکل چیه؟
سلام
چطور میتونم برنامه ای رو توی سونی اریکسون sign کنم ، یعنی پیغام "Allow application to read/write user data?" رو حذف کنم.
گوشی من w700 هست که خودش یه بازی داره به نام puzzle slider که توی این بازی میشه با دوربین عکس گرفت که نیاز به اجازه داره. اما این بازی sign شده. اونم توسط یه فایل jad که همراه خودشه.
این لینک همون بازیه هست : (با فایل jad نصبش کنید)
لطفا" اگه راهی هست به غیر از پچ به من بگید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متشکرم
سلام.من يه مشكلي داشتم.گوشيم n73 است و خيلي از برنامه هايي كه دانلود مي كنم، error ميده:
unable to open file
چي كارش كنم؟
tnx
يكي جواب بده pllllllllllzzzzzz
Last edited by shabnam a; 07-11-2007 at 11:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)