دوستان باتری این لپ تاپ لیتیوم پلیمر هست یا لیتیوم یون؟
دوستان باتری این لپ تاپ لیتیوم پلیمر هست یا لیتیوم یون؟
کدوم رنگ خوشگلتره؟
سلام
لیتیوم یونی هست
سلام
خب سلیقه ایی دیگه.ولی خب میگن سفیدش خوشگلتره.فقط باید مواظب باشی چون خیلی کثیف میشه.بازم میگم سلیقه ایی
دوستان همون لحظه ای که میخرمش با توجه به اینکه ویندوز روش نیست چطور میشه نور کیبورد رو تست کرد؟؟؟ fn + space کار میکنه بدون ویندوز؟؟؟
سلام
آره توی بایوس چک کنید
روشن کنید و کلیدهای ترکیبی fn+f2 رو بزنید برید توی بایوس و اونجا چک کنید
دوستان من فردا صبح دارم میرم این مدل رو بگیرم!
تو شیراز چند جا سوال کردم مدل i7 رو با 6 گیگ رم دارن!!!
کسی جایی سراغ نداره با 8 گیگ رم؟؟؟ توی شیراز باشه ها!!!!!
خواهشا فوری خبرم کنین!!!
شیراز رو که جایی خبر ندارم
ولی منم رفتم بگیریم ، رم 8 نداشت ، گفتم واسم از تهران آورد
دوستان چرا برای Power management و Recovery آپدیت ویندوز 8.1 نیومده؟!
سلام
بله درسته ، فعلا آپدیتی برای این دو نیومده.البته دومی زیاد مهم نیست ولی منتظر اولیشم تا شاید مشکل ریست شدن تنظمیاتش حل بشه
البته آپدیت بایوس هم هست که فعلا نیومده ( البته طبیعیه )
دوستان از راهنمایی هاتون ممنونم...دیروز رفتم بازار رو برای مدل z510 گشتم...مدل 8 گیگش رو گیرم نیومد...
خلاصه پسرخالم مخم رو زد و y510p برداشتم 2870 با گارانتی 2 ساله سازگار.....
با مقایسه ای که توی مغازه با z510 داشتم مزیت هاش رو اینطور دیدم....
cpu مدل y510p قوی تر از z510 بود.
گرافیکش قوی تر بود.
رم 8 گیگ و 16 گیگش توی بازار موجود بود که من مدل 8 رو خریدم که از مزیت هاش اینه که این مدل یه رم 8 روش هست و یه اسلاتش پر شده که هر موقع لازم شد با خرید یه 8 گیگ دیگه میشه به 16 ارتقائش داد.
مادربرد دستگاهی که من خریدم جای 2 دستگاه ssd و یه دستگاه دیگه hdd داره.
کیفیت مانیتور y510 و روشنایش بهتر از z510 بود.
y510 یه ultrabay داره یعنی شما به راحتی میتونید دی وی دی رایترش رو در بیارین و به جاش از بلوری رم یا کارت دوم گرافیک یا فن دوم و یا هارد دیسک دوم استفاده کنین.
بلندگوهای y510 در جلوی مانیتور قرار داره که صدای بهتری به شما میده.
باتری y510 جدا میشه و همچنین شما به بعضی از قطعات مثل رم بدون باز کردن هیچ پیچی و باطل شدن گارانتی دسترسی دارین.
دوستان عزیز توجه کنن که این نظر صرفا جهت اطلاع خریدارن هست و من به هیچ وجه قصد کوبیدن مدل z510 رو ندارم.....فقط خواستم به اطلاع عزیزان برسونم که با توجه به اختلاف 400 هزارتومانی این دو مدل اگه میتونن اون 400 تومان رو جمع کنن y510p واقعا از همه لحاظ از z510 سرتره.
اینم عکسش:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)