اگه بازی بعدی 2 امتیاز بگیریم صعودمون قطعی میشه . اونم حداقل به عنوان تیم دوم ! در این حالت می تونیم در 2 بازی آخر به بازیکنان اصلی هم استراحت بدیم.
این یعنی شاهکار والیبال !
اگه بازی بعدی 2 امتیاز بگیریم صعودمون قطعی میشه . اونم حداقل به عنوان تیم دوم ! در این حالت می تونیم در 2 بازی آخر به بازیکنان اصلی هم استراحت بدیم.
این یعنی شاهکار والیبال !
2 امتیاز کمهگه بازی بعدی 2 امتیاز بگیریم صعودمون قطعی میشه
بازی بعدی رو 3-0 بزنیم رفتیم صدر جدول![]()
از دوستان کسی می دونه ترتیب تیم های صعود کننده در قرعه کشی مرحله بعد تاثیر داره یا نه؟!
واقعاً اينقدر راحت لهستانو برديم (شما بخونيد تحقير كرديم) كه ديگه برامون بردن اينها عادي شده.
به قول يكي از دوستان الآن ديگه فقط دور نهايي برامون ارزش داره و اين 3 بازي باقيمونده چندان موضوعيتي نداره. پس به ايتاليا حق بديم كه با 6 برد متوالي بياد با تيم دومش مقابل رقبا قرار بگيره.
ديگه فقط قهرماني يا قرار گرفتن روي سكو در ليگ جهاني ميتونه تماشاگران ما رو ارضاء كنه.
در آخر ميخوام نظرتونو درباره نحوه ي تشويق تيم ملي بدونم.
از نظر من اين همه بوق زدن شايسته ورزش واليبال نيست. از خيلي وقت پيش واليبال يك ورزش با شخصيت بوده در جريان بازي معمولاً تماشاگران سكوت اختيار ميكنن تا تمركز بازيكنان به هم نخوره. هو كردن بازيكن حريف موقع سرويس زدن يا حمله كردن هم جزء مواردي هستش كه متأسفانه ما انجام ميديم.
در حقيقت فكر ميكنم يك عده تماشاگري كه در فوتبال يا كشتي شيوه خاصي براي تشويق دارن همونها ميان بازي واليبال را هم تماشا ميكنن با همون فرهنگ فوتبال و كشتي!
من هم تبریک میگم
یه نکته هست که نمیدونم درسته یا یه حسه
ولی فکر میکنم بچهها یه حورایی از کواچ اطاعت نکرده و اون رفتار میان بازیکن و مربی رو رعایت نمیکنن.
ضمن اینکه رفتار معروف با داور دوم هنگام دیدن ویدئو چک اصلا قشنگ نبود.
اینقدر غره شدن پسندیده نیست.
اخ اخ تو هم که مثل من شدی . من یکی که دیگه حوصله این بازی ها رو ندارم . زودتر برسیم به اون مسابقات پایانی . جدا واسم هیجانی نداره . خیلی ایران قوی شدههمه واسش مثل حریفای اسیایی هستن
برای مایی که تنها بازی های تیم رو از طریق تلویزیون تماشا می کنیم شاید قضاوت در مورد اینکه رابطه بین بازیکنان و مربی چطوری هست سخته؛ ولی تویه اخبار چندین بار خوندم که کواچ تویه تمرینات حتی بازیکنان رو تنبیه می کرد و اصلا تویه این زمینه شوخی نداره. من فکر می کنم اگه اون رابطه به هم بخوره تیم نمی تونه اینطوری منسجم بازی کنه، از طرفی کواچ مربی کوچیکی نیست و بنابراین به خوبی می دونه چطوری این رابطه رو حفظ کنه. معتقدم یه رابطه دوستانه در عین اون جدیت بسیار موثر تر هست.
فابيان: سرويسهاي ايران بازي ما را مختل کرد
پاسور تيم ملي واليبال لهستان سرويسهاي خوب ايران را دليل اصلي مشکل تيمش در دريافت و حمله عنوان کرد.
فابيان مليپوش تيم ملي لهستان درباره ديدار نخست برابر ايران اظهار کرد: حرفي براي گفتن ندارم. فکر نميکردم بازي اين گونه پيش برود اما خب ما شکست خورديم. اشتباههاي زيادي داشتيم و نتوانستيم به خوبي از موقعيتهايمان استفاده کنيم. آماده بوديم اما شايد جو بازي يا شرايط سالن باعث شد که نتوانيم به خوبي امتياز کسب کنيم. به نظرم بد بوديم.
به گزارش ايسنا، او که پيش از اين بهترين پاسور تا اين مرحله از ليگ جهاني و بالاتر از سعيد معروف بود در پاسخ به اين سوال که آيا دريافتهاي بد باعث شد که تيمشان به مشکل بخورد بيان کرد: کار به اينکه در چه جايي مشکل داشتيم ندارم. نکته اينجاست که مطمئنا اگر در دريافت خوب بوديم ميتوانستيم در حمله نيز موفق باشيم. البته ما در ست نخست کار را خيلي خوب آغاز کرديم اما از ست دوم همه چيز عوض شد. شايد تمرکز ايران بالا رفت و با سرويسهاي خوبي که ميزد دريافت ما را آزار داد. به هر حال من معتقدم که ميتوانستيم در ست دوم هم کمي بهتر کار کنيم و اجازه ندهيم اين نتيجه رقم بخورد.
بازيکن شماره 11 تيم لهستان در پاسخ به اين سوال که نقطه قوت ايران در چه بود بيان کرد: ابتدا حمايت خوب تماشاگران و بعد اينکه آنها پس از ست نخست سريع به خودشان آمدند و بازي را جبران کردند. اگر ما هم همانند ايران از موقعيتها و اشتباههاي حريف استفاده ميکرديم شايد نتيجه ديگري رقم ميخورد. در هر حال اين بازي نخست بود و بايد در بازي دوم خيلي بهتر از اين کار کنيم. در غير اين صورت به مشکل خواهيم خورد.
او در پايان به سالن آزادي اشاره کرد و گفت: هر حريفي که در اين سالن به مصاف ايران بيايد به مشکل ميخورد. جو سالن فضاي بسيار سنگيني ساخته بود که کار ما را نيز دشوار ميکرد.
خیر دوست عزیز
مشکلی نداشت ...
به نظر من اکت های کواچ خیلی شبیه راس هست از همون لحظه اول که دیدمش این موضوع برام جالب بود
از نظر فیزیک و خصوصا موهاش هم کم شبیه نیست
.............
بازی خیلی خوب بود البته لهستان هم یک مقدار ضعیف بود انصافا !!!
به نظر من هم کواچ اون برش رو بین بازیکن ها نداره ..البته ما در کنار تیم نیستیم و شاید اصلا روش مدیریتش همین باشه .. ممکنه به دلیل تجربه کمش هم باشه ...
Last edited by SNOW PATROL; 27-06-2014 at 22:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)