تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 99 اولاول ... 253132333435363738394585 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 988

نام تاپيک: آرشیو / FIVB World League 2014 | با حضور ایران

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

اگه بازی بعدی 2 امتیاز بگیریم صعودمون قطعی میشه . اونم حداقل به عنوان تیم دوم ! در این حالت می تونیم در 2 بازی آخر به بازیکنان اصلی هم استراحت بدیم.
    این یعنی شاهکار والیبال !

2. 13 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

گه بازی بعدی 2 امتیاز بگیریم صعودمون قطعی میشه
    2 امتیاز کمه
    بازی بعدی رو 3-0 بزنیم رفتیم صدر جدول

4. 5 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

از دوستان کسی می دونه ترتیب تیم های صعود کننده در قرعه کشی مرحله بعد تاثیر داره یا نه؟!

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

واقعاً اينقدر راحت لهستانو برديم (شما بخونيد تحقير كرديم) كه ديگه برامون بردن اينها عادي شده.
    به قول يكي از دوستان الآن ديگه فقط دور نهايي برامون ارزش داره و اين 3 بازي باقيمونده چندان موضوعيتي نداره. پس به ايتاليا حق بديم كه با 6 برد متوالي بياد با تيم دومش مقابل رقبا قرار بگيره.

ديگه فقط قهرماني يا قرار گرفتن روي سكو در ليگ جهاني ميتونه تماشاگران ما رو ارضاء كنه.

در آخر ميخوام نظرتونو درباره نحوه ي تشويق تيم ملي بدونم.
    از نظر من اين همه بوق زدن شايسته ورزش واليبال نيست. از خيلي وقت پيش واليبال يك ورزش با شخصيت بوده در جريان بازي معمولاً تماشاگران سكوت اختيار ميكنن تا تمركز بازيكنان به هم نخوره. هو كردن بازيكن حريف موقع سرويس زدن يا حمله كردن هم جزء مواردي هستش كه متأسفانه ما انجام ميديم.

در حقيقت فكر ميكنم يك عده تماشاگري كه در فوتبال يا كشتي شيوه خاصي براي تشويق دارن همونها ميان بازي واليبال را هم تماشا ميكنن با همون فرهنگ فوتبال و كشتي!

7. 4 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

l i T e R a t U r E Ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    The Green Mile

پيش فرض

من هم تبریک میگم

یه نکته هست که نمی‌دونم درسته یا یه حسه
    ولی فکر می‌کنم بچه‌ها یه حورایی از کواچ اطاعت نکرده و اون رفتار میان بازیکن و مربی رو رعایت نمی‌کنن.
    ضمن اینکه رفتار معروف با داور دوم هنگام دیدن ویدئو چک اصلا قشنگ نبود.

اینقدر غره شدن پسندیده نیست.

9. 16 کاربر از Ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من که دیگه حوصله دیدن این بازیها رو ندارم
    فقط میخوام برسیم دور نهایی و برای رفتن رو سکو بجنگیم

25-11
    ما منتظر اختلاف 20 امتیازی هستیم

پ ن: با این روند قبل از حرکت به سمت لهستان صعودمون قطعی میشه که واقعا حرف نداره
    پ ن2: 3-1 بردیم
    عملکرد ظریف خیلی خوب بود
    علیزاده هم خوبه ولی ظریف بهتره کاشکی برای دور نهایی بتونیم ازش استفاده کنیم
    اخ اخ تو هم که مثل من شدی . من یکی که دیگه حوصله این بازی ها رو ندارم . زودتر برسیم به اون مسابقات پایانی . جدا واسم هیجانی نداره . خیلی ایران قوی شده همه واسش مثل حریفای اسیایی هستن

11. 4 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

من هم تبریک میگم

یه نکته هست که نمی‌دونم درسته یا یه حسه
    ولی فکر می‌کنم بچه‌ها یه حورایی از کواچ اطاعت نکرده و اون رفتار میان بازیکن و مربی رو رعایت نمی‌کنن.
    ضمن اینکه رفتار معروف با داور دوم هنگام دیدن ویدئو چک اصلا قشنگ نبود.

اینقدر غره شدن پسندیده نیست.
    برای مایی که تنها بازی های تیم رو از طریق تلویزیون تماشا می کنیم شاید قضاوت در مورد اینکه رابطه بین بازیکنان و مربی چطوری هست سخته؛ ولی تویه اخبار چندین بار خوندم که کواچ تویه تمرینات حتی بازیکنان رو تنبیه می کرد و اصلا تویه این زمینه شوخی نداره. من فکر می کنم اگه اون رابطه به هم بخوره تیم نمی تونه اینطوری منسجم بازی کنه، از طرفی کواچ مربی کوچیکی نیست و بنابراین به خوبی می دونه چطوری این رابطه رو حفظ کنه. معتقدم یه رابطه دوستانه در عین اون جدیت بسیار موثر تر هست.

13. 6 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ehsanbh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فابيان: سرويس‌هاي ايران بازي ما را مختل کرد

پاسور تيم ملي واليبال لهستان سرويس‌هاي خوب ايران را دليل اصلي مشکل تيمش در دريافت و حمله عنوان کرد.

فابيان ملي‌پوش تيم ملي لهستان درباره ديدار نخست برابر ايران اظهار کرد: حرفي براي گفتن ندارم. فکر نمي‌کردم بازي اين گونه پيش برود اما خب ما شکست خورديم. اشتباه‌هاي زيادي داشتيم و نتوانستيم به خوبي از موقعيت‌هايمان استفاده کنيم. آماده بوديم اما شايد جو بازي يا شرايط سالن باعث شد که نتوانيم به خوبي امتياز کسب کنيم. به نظرم بد بوديم.

به گزارش ايسنا، او که پيش از اين بهترين پاسور تا اين مرحله از ليگ جهاني و بالاتر از سعيد معروف بود در پاسخ به اين سوال که آيا دريافت‌هاي بد باعث شد که تيم‌شان به مشکل بخورد بيان کرد: کار به اينکه در چه جايي مشکل داشتيم ندارم. نکته اينجاست که مطمئنا اگر در دريافت خوب بوديم مي‌توانستيم در حمله نيز موفق باشيم. البته ما در ست نخست کار را خيلي خوب آغاز کرديم اما از ست دوم همه چيز عوض شد. شايد تمرکز ايران بالا رفت و با سرويس‌هاي خوبي که مي‌زد دريافت ما را آزار داد. به هر حال من معتقدم که مي‌توانستيم در ست دوم هم کمي بهتر کار کنيم و اجازه ندهيم اين نتيجه رقم بخورد.

بازيکن شماره 11 تيم لهستان در پاسخ به اين سوال که نقطه قوت ايران در چه بود بيان کرد: ابتدا حمايت خوب تماشاگران و بعد اينکه آن‌ها پس از ست نخست سريع به خودشان آمدند و بازي را جبران کردند. اگر ما هم همانند ايران از موقعيت‌ها و اشتباه‌هاي حريف استفاده مي‌کرديم شايد نتيجه ديگري رقم مي‌خورد. در هر حال اين بازي نخست بود و بايد در بازي دوم خيلي بهتر از اين کار کنيم. در غير اين صورت به مشکل خواهيم خورد.

او در پايان به سالن آزادي اشاره کرد و گفت: هر حريفي که در اين سالن به مصاف ايران بيايد به مشکل مي‌خورد. جو سالن فضاي بسيار سنگيني ساخته بود که کار ما را نيز دشوار مي‌کرد.

15. 3 کاربر از ehsanbh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه maziyarkhani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

از دوستان کسی می دونه ترتیب تیم های صعود کننده در قرعه کشی مرحله بعد تاثیر داره یا نه؟!
    خیر دوست عزیز

17. این کاربر از maziyarkhani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

کانال HD مرتب داره قطع و وصل میشه
    مشکلی نداشت ...
    این بوبو چقدر شبیه راس تو سریال فرندر هست
    حتی حالت هاش(عصبانیت ,نگرانی,خوشحالی ...) کنار زمین هم شباهت داره به راس.
    به نظر من اکت های کواچ خیلی شبیه راس هست از همون لحظه اول که دیدمش این موضوع برام جالب بود
    از نظر فیزیک و خصوصا موهاش هم کم شبیه نیست

.............
    بازی خیلی خوب بود البته لهستان هم یک مقدار ضعیف بود انصافا !!!
    به نظر من هم کواچ اون برش رو بین بازیکن ها نداره ..البته ما در کنار تیم نیستیم و شاید اصلا روش مدیریتش همین باشه .. ممکنه به دلیل تجربه کمش هم باشه ...
    Last edited by SNOW PATROL; 27-06-2014 at 22:50.

19. 7 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •