خدارو شکر مال من سریر نیست کلا از لوتوس خوشم آمده حالا عوض کردم فیلم بالا آمدن ویندوزو می ذارم براتون فعلا
خدارو شکر مال من سریر نیست کلا از لوتوس خوشم آمده حالا عوض کردم فیلم بالا آمدن ویندوزو می ذارم براتون فعلا
وقتی باتری دراومد اگه دوباره شاسی ها رو فشار بدی قاب پشت درمیاد به همین راحتی ....
داداش اگه میشه ی تست باتری هم انجام بده با ssd
اگه عمر باتری دوبرابر بشه ارزش داره، منم میرم ی 256 ssd میگیرم،
خوب الان من اگه باز کنم اون لیبل کنده میشه دیگه ؟![]()
برا تست باتری چی کار کنم- از اون موقع که رفتم خوابم برد تازه بیدار شدم وای الان کلاس زبان دارم هیچی هم نخوندم خدا به دادم برسه آمدم هاردا رو تعویض می کنم فقط تست باتری رو بگید چطوریه فعلا
مثلا ببین چند ساعت میتونی فیلم نگا کنی، آخه هارد خیلی باتری مصرف میکنه، ssd خیلی کم مصرفه، واسه اینکه اذیت نشی ی فیلم بزار ببین توی نیم ساعت با روشنایی حداکثر چند درصد از باتری مصرف میشه،
الان واسه من هر ساعت 20% باتری مصرف میکنه، حدود ُ5 ساعت واسه پخش فیلم دووم میاره باتری، البته با نور 60%
داداش فکر میکنم که کیفیت فیلم هم توی مصرف باتری اثر میگذاره ها![]()
فیلم فول اچ دی باشه فکر نکنم بیشتر از 1.5 یا 2 ساعت بشه نگاه کرد
موقعی که لپ تاپ از باتری تغذیه میشه یه چیزی تو باتری هست به نام Discharge Rate
یعنی چی ؟ یعنی نرخ مصرف باتریلپ تاپ از روی همین و هم از روی Current Capacity باتری لپ تاپ حساب میکنه که چقدر از زمانی که میتونی از باتریت کار بکشی مونده
مثال من وقتی نور صفحه رو روی کم ترین میزارم و وای فای رو خاموش میکنم اون time remaining میزنه 7 ساعتاما وقتی نور رو بیشتر میکنم مثلا میزنه 5 ساعت
PotPlayer پاور سیور داره برای فیلم دیدن مناسبه!
سلام بوت ويندوز 5 ثانيه خاموش شدن 3 ثانيه حالا فيلمشم مي ذارم - كيبورد عددى كار نمي كنه جرا؟ فقط عددا كار نمي كنه بجه راهنمايي كنيد نكنه خرابه؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)