اون مال قبلا الان یه ماهه اینطوری شده توی تاپیکش اگه بری میبینی که جدیه و سرعت رو محدود میکنن.
اون مال قبلا الان یه ماهه اینطوری شده توی تاپیکش اگه بری میبینی که جدیه و سرعت رو محدود میکنن.
از مخابرات
همه
میخام ببینم اوضاع همه داغونه
نه دوست عزیز
تو این 5 سالی که وایرلس داشتم هیچوقت مشکلی با اینترنت نداشتم. یه زمانی مشکل قیمت اش بود ولی الان دیگه قیمت اش هم بصرفه شده (در مقایسه با وایمکس و بعضی ADSL ها)
میگه از مخابرات نیست. یه جورایی مسئول پشتیبانیش هوام رو داره خداییش. بهم دروغ نمیگه. می گه من به دیتا اطلاع دادم . گفت سطح دسترسیش شنبه میره بالاتر. اون موقع بهش زنگ بزنم... البته ممکنه واقعا ندونه مشکل چیه. مثلا از اون سمت باشه ولی چون تخصص لازم رو نداره (هر چند آدم خوبیه) ندونه اشکال از اونجاست و بگه خداییش از ما نیست. حالا کسی اینجا هست که تجربه یا تخصص داشته باشه که مشکل ممکنه از کجا باشه و بهم بگه که شنبه به اون اطلاع بدم ممکنه اشکال از اون قسمت خاص باشه و چکش کنه؟
هر دلیلی میتونه داشته باشه اما فراموش نکن مخابرات در حال حاضر کمبود پهنای باند داره و در برخی مناطق اهواز مشکل زیرساختی وجود داره که معلوم نیست کی رفع بشه.
خوب اون می گه از سمته ما نیست و همه چی اوکی هست. اگر مشکل پهنای باند یا زیرساختی بود که اینو نمی گفت... می گم که... حدود یه ماهه اینطوری شده، قبلش همش بین 80 تا 120 دانلودم بود الان اومده رو 7-8. هر چقدر هم که مشکل زیرساختی و کمبود پهنای باند باشه که دیگه نباید به این حال و روز بیوفته. حتما مشکل چیز دیگه ایه که فقط مربوط به خط من میشه و من نمی تونم تشخیصش بدم...
512 نامحدود آسیاتک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی می تونه کمک کنه و بگه مشکل از کجا می تونه باشه که بهشون بگم چکش کنن؟
512 نامحدود ساعت 11:00AM سرور لندن شرکت آسیاتک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)