آقا توروخدا یکی به داد من برسه دیوونه شدم بدون اینکه اروری داشته باشم وقتی رو بازی کلیک میکنم تا اجرا بشه اصن اجرا نمیشه و حتی یک لحظه هم وارد بازی نمیشه ضمنا از دایمون تولزم استفاده کردم و فایر والم خاموش بوده کرکشم کردم
آقا توروخدا یکی به داد من برسه دیوونه شدم بدون اینکه اروری داشته باشم وقتی رو بازی کلیک میکنم تا اجرا بشه اصن اجرا نمیشه و حتی یک لحظه هم وارد بازی نمیشه ضمنا از دایمون تولزم استفاده کردم و فایر والم خاموش بوده کرکشم کردم
از اینترنت نیس من وقتی اینترنتم خاموش بودم باز نمی کرد
آقا توروخدا یکی به داد من برسه دیوونه شدم بدون اینکه اروری داشته باشم وقتی رو بازی کلیک میکنم تا اجرا بشه اصن اجرا نمیشه و حتی یک لحظه هم وارد بازی نمیشه ضمنا از دایمون تولزم استفاده کردم و فایر والم خاموش بوده کرکشم کردم من run administatorرو هم زدم گرافیکم رو اپدیت کردم
احتمالا تماشاگرا توهین کردن محروم شدن حالا خوش باش که بازیتو باز میکنه برا من باز نمیشه
با عرض سلام
من مشکل که با pes 2014 دارم این دسته بازی رو میشناسه ولی دکمه هاش جا به جا هستند با کیبوردم همین مشکل رو دارم تغییر میدم هم مشکل برطرف نمیشه من رو راهنمایی کنید البته پچ هم نصب کردم
![]()
چرا از روی دیمون تولز بازی میکنی بازی رو نصب کن و از حالت ایمج در بیار و کرک کن راحت میاد بالا البته اگه دایرکس و نت فریمورک و Vc # نصب باشه نباید مشکلی داشته باشی حالا اگه این کارا رو انجام دادی و اروری داد بگو تا کمکت کنیم![]()
دوستان چرا بعضی بازیکنا اصلا شبیه اصلیشون نیستن؟![]()
بخاطر کمبود وقت و طراحی همه فیس ها از اول بخاطر موتور جدید بازی
بزودی پک فیس بازیکن های معروف و مطرح توسط خود کونامی که بالغ بر 1000 چهره هستش ارائه میشه و در این موزد دارن رای گیر هم میکنن که اگه خواستین بازیکن مورد علافتون فیسش ساخته بشه با توجه به ارای داده شده![]()
حجمش زیاده نمی تونم دانلودش کنم
کدوم سایت نسخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این بازی رو بصورت کامل واسه فروش داره؟ کسی خریده و تست کرده؟ میخوام حتما نسخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه.
ممنون
من بدون دایمون هم نصب کردم و نت فریم و دایرکت و... همه چی انجام دادم گرافیکم هم آپ دیته ولی فایده نداره البته مشکل اینه که هیچ اروری نمیده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)