سلام .من بلاخره این لپ تاپو خریدم فقط مشکلش اینکه وقتی بهش شارژر وصله بازی صاف صاف اجرا میشه ولی وقتی که جداش میکنم تیکه میندازه فقط سریع جواب بدید ممنون میشم
سلام .من بلاخره این لپ تاپو خریدم فقط مشکلش اینکه وقتی بهش شارژر وصله بازی صاف صاف اجرا میشه ولی وقتی که جداش میکنم تیکه میندازه فقط سریع جواب بدید ممنون میشم
سلام داداش مبارکت باشه
از تو power optiion تنظیمات رو بررسی کن و بزارش روی HIgh Performance
درست نشد راه دیگه ای نیست؟(کمک کنید)
ممنون.اینکارم کردم درست نشد راه دیگه ای نیست یه سوال دیگه ای هم داشتم امروز ویندوزمو عوض کردم بعد برام یه مشکلی پیش اومد موس و کیبردم با هم مچ نیستن مثلا اگر از کیبرد استفاده کنی موس کار نمیکنه و بر عکس قبل از اینکه ویندوزشو عوض کنم این مشکلو نداشت ممنون میشم اگه کمکم کنی
در مورد مشکل هماهنگی موس و کی برد نمیدونم چی بگم ! ولی در مورد گرافیکش ممکنه حتی موقع بازی هم سیستم از پردازنده ی گرافیکی داخل خود CPU استفاده کرده باشه !
شما باید مطمئن بشی که GPU مربوط به Nvidia درحال استفاده هست !
در مورد تنظیمات پاور هم شما باید توی پاور آپشن حداکثر توان پردازنده رو علاوه بر حالت برق واسه حالت باطری هم روی 100 بذاری ! البته که پیشنهاد نمیکنم این کارو ! چون هم الکی داغ میکنه هم اینکه باطری زود خراب میشه ! البته میتونی موقع بازی خودت دستی تنظیماتو عوض کنی !![]()
مچ نیستن یعنی چی ؟ یعنی مثلا وقتی داره موس رو حرکت میدی اگه یه دکمه کیبورد رو فشار بدی موس وایمیسته و حرکت نمیکنه ؟
ویندوزت شاید مشکل داره یا بد اکتیو شده !
یه ویندوز 8.1 از اول بریز روش
موس و کیبردشو تونستم درست کنم اما باتریش درست نشد هنوزم با شارژر بازی صاف اجرا میه اما بدون شارژر بازی افت فریم داره نمیدونم چیکار کنم راه دیگه ای نیست؟
مربوط میشه به تنظیمات لپ تابت
من لپ تاپم گرافش AMD هست NVidia نیس که بتونم دقیق راهنماییت بکنم
یه سر بزن به قسمت switchable graphic cart اونجا اون بازی رو بزار روی High Perfrmance درست میشه دیگه کار که نشد نداره دیگه
چون مال من مثلا میشه بازی رو بگی اگه تو شارژ بودن فقط با گراف دوم اجرا کنه شاید برای شما هم اینطور شده
منم نتونستم با باتری خوب بازیو اجرا کنم
شاید کلا نمیشه
البته بازیای سبک رو میکشه اما سنگین باشه دیگه لگ میشه
فکر کنم همش باید به برق باشه واسه بازی!
من یه ماهه خریدمش هنوز یه بازی هم باهاش نکردم !حتی انگری برد !!!
راستی هیچ راه نداره آدم تو خود ویندوز این توربو رو از کار بندازه ؟!! موقع رندر دما تا 97 هم میره بعد از اونه که سیستم فرکانسش پایین میاد تا دما تثبیت شه !! تو بازی هم حتما همینه دیگه !
خیلی ضرر داره همی هی بخواد از 90 هم بزنه بالاتر و هی بیاد پایین !! :| اونم با قدرتی که این داره تو 5 ثانیه 90 رو پر میکنه !! :|
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)